4 favoriter & 1 rabattkod

I samarbete med Bluebox.se

Eftersom det är min första dag och allt frågade jag min chef om jag inte kunde bjuda er på en rabattkod. Bluebox har ju väldigt sällan rabattkoder, men min chef tyckte att det var en kul idé och sa kör på : )) Rabattkoden är Egoina20 och ger 20% på hela sortimentet fram till midnatt nu på fredag!

Nästnästa söndag är det ju mors dag, så det är vad vi främst jobbar med just nu. Tänkte visa er några av mina favoriter bland sortimentet:

 

Detta halsband med trollslända från Edblad. Wow hur fint?? Borde nästan skaffa barn endast för att i framtiden kanske få en fin present. Gäller att vara strategisk ju.

 

Denna fina hjärtformade skål är så gullig. Fyll den med något mamma gillar och du blir favoritbarnet nummer 1.

 

Innan jag flyttade hade jag en målbild om att jag skulle ställa fram doftpinnar när jag började komma i ordning i min nya lägenhet.

 

Och titta nu. Äntligen! Jag ÄLSKAR dessa doftpinnar från Klinta. De doftar nytvättat och fräscht. Känns som att man precis har städat fast man inte har det. Mucho praktiskt och mycket bra present. Har köpt dessa till i princip alla jag känner (inklusive mig själv).

 

Sist men inte minst är detta en superpresent till en mamma som gillar öl. Det är ett ölbryggningskit med allt man behöver för att brygga eget öl. Så kul present! Dessutom blir det faktiskt väldigt gott. Eller det säger min kollegor som provat i alla fall. Jag köpte det till F i födelsedagspresent och han blev superglad. Jag ska dock byta eftersom han ville ha IPA istället för Lager.

Se fler presenttips till mors dag här.

Passa på att utnyttja rabatten för att överraska en mamma med något fint <3 Eller unna er själva något. Jag är inte den som är den. Rabattkoden Egoina20 ger alltså 20% fram till midnatt på fredag! Här är hela sortimentet.

 

51 gillar

Comments (27)

 • Malin

  |

  Var tvungen att köpa doftpinnarna, älskar doften av nytvättat! Brukar ibland hänga tvätten på tork i vardagsrummet istället för i tvättstugan bara för att komma åt doften men nu slipper jag det 🙂

  Reply

 • Frida

  |

  Måste bara säga wooow på dina fransar! Det leder mig självklart in på frågan – vilken mascara använder du? Har liknande ögon och ögonfransar som du så jag känner att detta kan vara svaret efter alla år av att testa olika typer av mascaror, men aldrig bli helt nöjd. Du har säkert bloggat om detta innan men hittar inte detta inlägg, tack på förhand för svar och stort grattis till nya jobbet!!

  Reply

  • Egoina

   |

   Loreal volume million lashes. Den gröna. Den är bäst!! Tack snälla ❤️

   Reply

  • Robert

   |

   Ungefär det jag satt och funderade på. 😉

   Reply

   • Sara

    |

    Robert 😂😂

    Reply

 • Madde

  |

  Verkligen kul att du lyfter fram ölkitet som morsdagpresent men det hade varit så kul om det i beskrivningen på hemsidan stod något annat än “en perfekt present till pappa, pojkvännen eller någon annan ölentusiast”.
  Det är kanske inte en så stor grej egentligen men det hade varit så härligt om det stod typ syster, mamma, mor/farmor eller liknande 😬

  Reply

  • Egoina

   |

   Håller helt med! Stereotypiskt och tråkigt. Ska ändra detta imorgon!

   Reply

   • Madde

    |

    Åh vad kul!
    Det är de små sakerna som blir till en stor ändring i slutändan☺️

    Reply

   • Annie

    |

    Gött att du ändrar det Regina! Och en eloge till Madde som poängterar och därmed skapade förändringen!

    Reply

    • Egoina

     |

     Ja heja Madde 💪🏼💪🏼❤️

     Reply

 • Julia

  |

  Nu blev jag så sugen på halsbandet 😁

  Var har du köpt “krukan” brevid doftpinnanarna? Så snygg!!!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack! 😍 Det är typ som en rund korg i papper (sorry för sämsta beskrivningen ever 😂). Har alltså en riktig kruka under. Från Rusta!! Älskar Rusta!

   Reply

   • Sara

    |

    Rusta måste vara sjukt underskattat. Älskar också Rusta och alla jag känner blir alltid så förvånade när jag säger att saker är ifrån Rusta här hemma 😊

    Reply

    • Egoina

     |

     Haha eller hur. Blev så sjukt förvånad när jag var där. Mycket “skit” såklart, men väldigt många guldkorn 🙂

     Reply

 • Emma

  |

  Åh vad glad jag blev över detta, ska beställa till morsdag direkt! Beställde från er till farsdag, men såg till att mamma hämtade ut paketet då jag inte visste hur det skulle vara förpackat – hade ju dock verkligen inte behövts utan pappa kunde fått hämta paketet själv. Så himla välförpackat och fint när man vill uppvakta någon men inte har möjlighet att vara på plats 😍

  Reply

  • Egoina

   |

   Kul att höra, det ska jag hälsa tjejerna på lagret 😍

   Reply

 • Kari

  |

  SÅ fin med håret rufsigt uppsatt! Förresten vill jag gärna tillhöra “i princip alla du känner “. 😉😀😀

  Reply

 • Kari

  |

  SÅ fin med håret rufsigt uppsatt! Förresten vill jag gärna tillhöra “i princip alla du känner “. 😉😀😀

  Är någon av ölsorterna glutenfria?

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack mamma 😍😘 Vill tillhöra? Du har väl fått sådana doftpinnar? Fick du inte det i julklapp både förra året och året innan det? 😂 Men då har jag kirrat din present nu då 😉 Tror det är gluten i alla tyvärr.. Ses på onsdag!

   Reply

   • Kari

    |

    Nix. Har aldrig fått doftpinnar. 😢 Yes! Ses på onsdag. 😚

    Reply

    • Egoina

     |

     Det får vi ordna 😭❤️

     Reply

 • Frida

  |

  Fänk jo! Beställde ett ölbryggarkit åt brorsan som fyller år snart, han är superhipster så han kommer älska det!!

  Reply

 • S

  |

  Är jag helt trög eller vart skriver man in rabattkoden vid betalningen? 😂🙈

  Reply

  • Egoina

   |

   Du kan klicka på “rabattkod” under antal när du är i kassan 🙂

   Reply

 • Rebecca

  |

  Brukar typ aldrig beställa från sidor som inte har studentrabatt så nu passade jag på att göra en beställning direkt! 🙂

  Reply

 • J

  |

  Var har du köpt marmorbrickan? 🙈

  Reply

  • Egoina

   |

   Åhléns 🙂

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv