Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Matgruppen är på plats

Innehåller annonslänkar.

 

HOUSTON I HAVE A MATGRUPP!

 

 

Jag visste exakt hur jag ville att min matgrupp skulle se ut i huvudet när jag började googla, vilket var lite synd eftersom det såklart inte gick att hitta. Jo, såvida jag inte ville ge mig in i matgrupp-branschen och börja designa och tillverka själv då.

Heh.

Jag fick helt enkelt nöja mig med close enough. Men det blev över förväntan och jag är verkligen supernöjd! Visst blev det fint?

 

 

Matbordet är från en dansk webshop som heter Nimara och finns här. Jag hade tre krav på mitt matbord: 1) att det skulle ha utställda ben (eller vad det nu heter, sorry för ej korrekta inredningstermer), 2) svarta ben och 3) det skulle vara möjligt att göra bordet längre när det önskas, men ändå inte ha en skarv i bordet. Nora matbord klarade av alla dessa krav!

Det tråkiga är bara att jag har kärat ner mig i svarta bord de senaste veckorna… Men jag försöker tänka att matbilder gör sig bäst på ljust underlag. Eller….? Hehe. En annan dröm är betongbord. Men då vill jag helst gjuta ett själv och det får bli i framtiden om jag bor i hus eller liknande. Tänk vilket projekt att få ut ett snortungt betongbord från sjätte våningen liksom.

 

 

Stolarna var svårare eftersom jag var osäker på vilken färg jag ville ha. Kraven såg ut såhär: 1) Svarta ben för att de skulle matcha bordet och 2) lite mer fåtöljiga än vanliga köksstolar eftersom jag har öppen planlösning och 3) att de skulle ta så liten plats som möjligt när de inte används eftersom att jag inte har jättemycket plats till mitt matbord.

 

Det blev till slut dessa stolar i grått tyg från Mio.

 

 

Mycket nöjd som sagt! Om inte annat för att jag äääntligen har någonstans att sitta bekvämt igen. Soffa i all ära, men när jag ska äta något med kniv och gaffel eller jobba framför datorn föredrar jag bord och stol.

 

Om någon undrar över detaljerna så är det svarta stenfatet och ljushållaren med insekt på från Sia, de andra ljushållarna och doftljuset kommer från inredningsbutiker eller blomsterbutiker i Norge.

 

Detta fat med spegelbotten och gulddetaljer är från Rusta och vasen är från H&M Home.

 

Det börjar ta sig här hemma! Nästa projekt blir lampor : ))

 

143 gillar

Kommentarer (33)

 • Julia

  |

  Nej men jag dör, va fint! ? stolarna är perfektion enligt mig

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 😀

   Svara

 • Emina

  |

  Hej Egoina! Vill bara säga att jag älskar dig och din blogg!!! Påverkar du reklamen som är högst upp som ”banners”? Ser just nu att det är företaget calzedonia som marknadsför sig just nu. Vill bara upplysa dig om att dem ansåg att nicole falciani hade gått upp för mycket i vikt och kunde längre inte vara deras modell. Det känns inte riktigt som en grej du skulle stå bakom. Går att läsa mer om det om man googlar på hennes namn och Calzedonia. Hoppas du har haft en bra dag och får en superhelg! ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla <3 Nej, det är google-annonser som baseras på sökhistorik osv osv. Styr inte över den tyvärr. Hoppas den försvinner snart! Tack, hoppas du haft en bra dag och får en fin helg också 🙂 Kram!

   Svara

 • Frida

  |

  MEN vad fint!! Bra smak! ? Jag undviker svarta möbler eftersom dom blir dammvita efter cirka sju minuter… ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! 🙂 Ja, bra poäng! Sjukt jobbigt med svarta möbler.

   Svara

   • H

    |

    Har ett svart soffbord. Det är megasnyggt. I typ sju minuter sen är det en hopplös dammhög. Så good job, båda två. Skit i svarta bord 😉

    Svara

    • Julia

     |

     Åh, håller SÅ med! Svarta möbler är kan vara så snyggt, men alltså.. drygare finns ju inte! Jag hyr en lägenhet tillfälligt som är möblerad där min hyresvärd har en enorm förkärlek till svarta möbler – jag blir galen!! det är helt omöjligt att hålla rent. Nä, kommer aldrig vilja ha stora svarta möbler from now on 😉

     Supersnyggt blev det i alla fall för dig 😀

     Svara

 • Robert

  |

  Såg verkligen jättesnyggt ut. 🙂

  Svara

 • S

  |

  Hur förlängs bordet då, utan att det blir en skarv?! Måste vetaaaaaa!! (Superfint! Men det goes without saying tänkte jag)

  Svara

  • Egoina

   |

   Man liksom ”hänger på” en förlängningsbit på varje sida (när bordet är längre blir det alltså två skarvar). Trodde mitt ”krav” var omöjligt, så blev sjukt impad över att denna lösningen fanns ?

   Svara

 • Marie

  |

  Riktigt snyggt bord, gillar också snedställda ben 🙂

  Svara

 • My

  |

  Hej!
  Så snyggt! Det passar ihop otroligt bra med varandra men även med lägenheten. Verkligen full pott ??

  Svara

 • Elina

  |

  WOW vad fint!! ? Utsiktet från matbordet är ju drömmigt!

  Svara

 • Matilda

  |

  Jag älskar med svarta bord, men som Frida skrev ovan är det hopplöst. Har ett svart skrivbord och det blir dammigt direkt känns det som, och har två ljusa katter…. vi ska bygga ett eget mörd med mörka träplankor och svarta ben, men svart är så fint! Men visst är vit skiva bästa för att fota ?

  Måste även säga att jag ÄLSKAR din utsikt. Verkligen dinner with a view!!! Matgruppen blir snyggare än snyggast till dessa fönster ??

  Svara

  • Egoina

   |

   Åååh det bordet kommer bli superfint ? Tack så mycket! ?

   Svara

 • Matilda

  |

  Hm, mörd? ? Bord skulle det stå ?

  Svara

 • ab

  |

  Så fint!

  Svara

 • Sara

  |

  Verkligen hur fint som helst! Och alltså, utsikten från din lägenhet… Är så avis! :’D

  Svara

 • Johanna

  |

  Med allt fönsterljus som du har tycker jag att du valde helt rätt färg på bordsskivan. Ditt golv är rätt mörkt också, fint med något som bryter ?

  Svara

 • Lina

  |

  Åååååå vad fint blir avis!!!!

  Svara

 • Nina

  |

  Jättesnyggt!

  Svara

 • Josefin

  |

  Alla (och då menar jag verkligen alla) våra möbler i sovrummet är svarta. För det blir ju inte damm i ett sovrum! Eh ja…

  Svara

 • Caroline

  |

  Superfint! Mitt bord är också förlängningsbart utan skarv så tror inte det borde vara så ovanligt?

  Svara

 • Frida

  |

  Alltså HUR BOR DU EGENTLIGEN!! ???

  Svara

  • Egoina

   |

   😀 😀

   Svara

 • Sofie

  |

  Alltså jag DÖÖÖÖR så fint!!

  Svara

 • emma

  |

  Måste få veta om tavlan med guldkant!! var är den köpt? LÖVE it!

  Svara

 • Hanna

  |

  Så snyggt! Och vilken underbar utsikt – får lite Karlsson på taket-känsla ?

  Svara

 • Jens

  |

  Bra känsla. Smakfullt. Grattis.

  Svara

 • Kim

  |

  Jag har faktiskt ett svart bord med ljusa utställda ben men ångrade mig efter en dag redan för att man ser varenda liten repa på den svarta bordsskivan >< doh! Det blev väldigt snyggt hos dig och var glad att du har en ljus bordsskiva ;D

  Svara

 • Alexandra

  |

  Vad mysigt!! Kan du inte göra en video-tour i din lägenhet sedan när du känner att du fått alla möbler/detaljer på plats? (Om man någonsin känner sig färdig Mao..)

  Tycker sådant är superroligt när någon flyttat in i en annan lägenhet, du inreder så himla fint! ?

  Kramis!

  Svara

 • Eddie

  |

  Hej!

  Fint bord, är det stryktåligt eller blir det lätt repor i det?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv