Follow my blog with Bloglovin

Vecka 18

Nope. Inte gravid nu heller. Ni är nämligen några som läser rubriken, sätter kaffet i halsen och tror det varje vecka. Haha. Det blir bättre sen när årets veckor passerar 30-strecket. För då börjar det väl bli lite väl sent att outa en graviditet? Eller vem vet. Jag kanske inte säger någonting och bara överraskar er med en bild på ett nyfött litet knyte helt plötsligt.

I skrivande stund är jag på väg till Malmö för att jobba. Sitter på tåget med galet mycket folk. Majoriteten är personer som ska till statsparken i Lund för att det är valborg. Det är musik, öl, solglasögon på huvudet och hopfällbara stolar överallt. Har aldrig förstått det här med att åka dit så tidigt? Till och med i regn och blåst sitter folk där från klockan 6 på morgonen ”för att man ska”.

I alla fall. Ikväll ska jag själv fira valborg med några kompisar med att tura, dricka öl och äta pölse. Eller helst inte det sistnämnda. Hoppas vi hittar rimligare mat. På onsdag kommer mina stolar (förlåt för tjat, men min rumpa och rygg längtar) och på söndag ska jag på 2-års kalas. Annars har jag inte mycket planerat denna vecka. Förutom jobb, podd och allt sånt där såklart. Ska också försöka få ordning i min garderob. Nu när jag äntligen har galgar finns det ingen ursäkt längre.

Ha en fin vecka allihop! Nu kör vi!

 

 

110 gillar

Kommentarer (11)

 • SandraS

  |

  Hahahha, bilden!!

  Svara

 • Robert

  |

  Haha, insåg först nu det ser ut som en klockren gravid-blogg att skriva “Vecka 18”. 😉

  Svara

 • Annie

  |

  Ha finaste veckan! <3

  Svara

 • Sandra O

  |

  Haha, bästa bilden! Jag satte juicen i halsen när jag börja skratta åt den & sen började jag hosta med öppen mun så lite juice dreglade jag ner i knät men det var det värt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha oh no! Eller hur, sjukt rolig ?

   Svara

 • Rebecka

  |

  Tura? Vad menar du med det? ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, just det. Glömmer att det kanske inte är så självklart för hela Sverige. Vi kallar det “tura” när vi åker båt mellan Helsingborg-Helsingör 🙂

   Svara

 • Frida

  |

  Haha undrade också varför denna hets tidigt på morgonen när jag var yngre. Folk drar till stadsparken tidigt av de enkla anledningarna att man kan glömma att ens få plats i parken om man inte är där tidigt och att om man inte vill sitta i en sophög exakt hela dagen är det som bäst i början (mest studenter) + bäst stämning också. Trevlig valborg!

  Svara

 • Emma

  |

  Jag förstår inte heller varför folk ska in så tidigt, men jag hoppas de flesta har åkt in redan tills jag ska in, ska nämligen ta mig till jobb om ett par timmar och orkar inte trängas.

  Svara

 • Katta

  |

  Sjukt mycket folk nu.
  Polisnärvaro mm vid stationen i Lund.

  Svara

 • @inredningsdesign

  |

  Hahaaa, föreställer mig isf vad folk tänker när du närmar dig vecka 43, 44… ?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv