Follow my blog with Bloglovin

Randoms från veckan som gått

Idag blir det “randoms från veckan som gått” istället för mitt vanliga Veckans-inlägg. Här är alltså några fotograferade, men ej publicerade bilder från min telefon senaste veckan:

 

Har ni någonsin sett en mer dyster tjej? Tror inte det va. Bilden är tagen i måndags när jag sprang fram och tillbaka till Clas Ohlson som en idiot för att handla det jag behövde för att hänga upp min tavelvägg. När denna bild togs letade jag efter ett hyllnummer som inte existerade. Det var ingenstans att finna. Höll på att bryta ihop, men frågade till slut personalen och då visade det sig att det tydligen var bakom kassan. Jaha.

 

Slutet gott allting gott med tavelväggen i alla fall. Här är en bild från mitt tredje besök när jag köpte ståltråd och avbitartång.

 

I tisdags hade min kollega Ayaka gjort såhär gulliga kakor. Pluspoäng gånger 1000.

 

I onsdags var jag ju på AW och här var jag på väg ut för att möta Emelina. Ville egentligen ta en ny bild, men då stannade plötsligt hissen och en granne klev in. Photosession över alltså.

 

Såg det här, förfärade mig, stannade och tog en bild. Sen bara….ehh okej vad håller jag på med. Har aldrig känt mig så gammal som just då.

 

I fredags hade jag sämsta sminkdagen ever. Klumpiga ögonfransar och foundation som inte ville lägga sig snyggt. Men jag öste helt enkelt på ännu mer, tog bild på mig själv (framför all min tvätt?) och sedan åt jag middag på restaurang.

 

I lördags när jag skalade mitt ägg följde lite av ägget med och när jag var klar såg det ut såhär. Ett hjärta? Det måste vara ett bra tecken tänker jag <3 Märk väl att ett shotglas fått agera äggkopp förresten.

 

Laddade energi i helgens flyttstök med halloumiburgare och en lyxshake. Kanske det godaste jag vet i hela livet.

 

Idag har jag varit och lämnat kvitton och fakturor till min revisionsbyrå. Hade ingen mapp eller annat rimligt att lägga papper i hemma så jag fick tejpa ihop en pappersficka som jag “förseglade” med presentband. Som de måste skratta när de hittar det här i brevlådan imorgon? Tänk alla stora, seriösa företag som lämnar in sina underlag proffsigt och städat….och sen kommer det här från Regina Katralen AB.

 

111 gillar

Kommentarer (22)

 • Lovisa

  |

  Gillar verkligen den här typen av inlägg! Och jag skrattade högt åt sista bilden! 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Kul att höra! Haha, ja man kan ju se det som att det är en liten present som väntar 😉

   Svara

 • Jessica

  |

  Äter du kaviar och dricker juice?! Vafalls?! Det är en kombo som är heeelt omöjlig för mig, hur gärna jag än vill. ?
  Eh ja, det var bara en reflektion ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Kom på det när jag började äta. Inte så smart nej. Haha.

   Svara

 • Josefine

  |

  Jag jobbar på en av Sveriges största revisionsbyråer och skrattade gott åt alla stora företag som lämnar in snyggt o proffsigt. Hade blivit överlycklig om jag fick inlämnat i det där skicket, haha! Det finns liksom en anledning till att människor anlitar oss.. De tycker att alla papper är så fantastiskt tråkiga och onödiga att lägga energi på 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha är det sant? Men ja, du har en poäng i att det finns en anledning till att man anlitar en revisionsbyrå. Det är ju dem som styr upp mina papper, så klart de ska få lite att göra. Haha! 😉

   Svara

 • Delia

  |

  Du har säkert fått frågan tusen ggr men vilken mascara använder du? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Million lashes från loreal 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Snygg kappa, haha! Gillar färgen av nån anledning. 😛

  Svara

 • Sofia

  |

  Nämen oj, jag tog en EXAKT likadan bild på blomkrukorna!! Blev också helt förfärad och tänkte “VEM är så ond så dem förstör vackra blommor som är till för allmänheten?!” Känns så hemskt elakt att ge sig på något så oskyldigt som små blommor… Som dessutom är inköpta och planterade för skattepengar. Hoppas någon kommer och räddar dem. Kul att vi båda tog bild på det iallafall haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha så lustigt ?

   Svara

 • Caroline

  |

  Hej! Vad är det för nagellack ? Det röda alltså. Jättefin nyans 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Från Gina. Fint, men behövs många lager 🙂

   Svara

 • Linda

  |

  Fin väska! Den svarta med guldkedja alltså, vart kommer den ifrån? ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Den är mörkblå och kommer från Michael Kors 🙂

   Svara

 • Tina

  |

  Hej! De flesta lämnar material i ikeapåsar eller flyttlådor ? / jobbar på en av Sveriges största revisionsbyrå

  Svara

 • L

  |

  Jag MÅSTE ha kakreceptet! Min bästa vän o granne fyller på fredag o hon älskar pandor! Hon har tillomed en i fönstret som tittar ut mot vårt fönster xD Jag försökte googla men hittade inte. Kan du fråga? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är bara vanlig smörkaka varav en del är smaksatt (färgad) med kakao 🙂

   Svara

 • A

  |

  Haha min pojkvän jobbar på Clas Ohlson och skrattade när jag visade inlägget!
  Han visste exakt vilken hylla du letade efter ?

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Siggg

  |

  Haha du måste verkligen ansträngt dig för att se ett hjärta i ägget för jag ser inte. Men det är väl ett gott tecken i sig haha?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv