Follow my blog with Bloglovin

Äntligen promenadväder

I annonssamarbete med Nextory

När man flyttar till ett nytt ställe blir man först lite orolig över hur det kommer bli med alla vardagsrutiner och vanor. Nytt är läskigt. Var ska jag handla? Vilket är det bästa hämtmat-stället i närheten? Vilka genvägar finns? Var kan man parkera? Var ska jag gå promenad?

 

Det sistnämnda löste jag väldigt enkelt när jag hittade en trappa några meter från min port. Det kändes lite som Narnia när jag såg den första gången. Hade ingen aning om att den var där.

 

Eller en trappa är väl lite överdrivet. Många trappor rättare sagt. Jag gick och gick och gick.

 

Sen hamnade jag här. Mitt på landborgspromenaden. Finaste promenaden i Helsingborg med flera utsiktspunkter på vägen.

 

Det är så härligt nu när det är promenadväder igen. Jag älskar att ta på mig solglasögon och försvinna in i min egen värld en stund. Här går jag flera gånger i veckan med något spännande i lurarna för att rensa huvudet och få frisk luft.

 

Just nu lyssnar jag på Omgiven av psykopater. Ni kanske minns att jag lyssnade på författarens första bok Omgiven av idioter bara för att kunna läsa denna. Haha. Men man behöver faktiskt inte läsa den andra boken först, man hänger med lika bra ändå.

Mycket riktigt är den väldigt spännande. Anledningen till att boken skrevs är för att författaren upptäckte att det fanns personer som försökte använda kunskapen som presenterades i den första boken för att utnyttja människor. Så sjukt. Boken handlar om att bli medveten om hur man själv fungerar för att se igenom och kunna stå emot psykopatens manipulation. Jag tycker faktiskt att alla borde läsa den här. Jag har aldrig riktigt vetat vad som kännetecknar en psykopat, men nu när jag vet tror jag att jag haft lättare för att genomskåda en. Det finns betydligt fler psykopater bland oss än vad vi tror och den här boken kan hjälpa oss att skydda oss från dem. Dessutom tycker jag att det här med personligheter och hur människor fungerar så otroligt intressant. Jag vill inte att boken ska ta slut, så därför blir mina promenader bara kortare och kortare nu. Haha.

 

 

Om du är sugen på att läsa Omgiven av psykopater, eller en annan bok för den delen, kan du göra det hos Nextory. Rabattkoden EGOINAS ger 30 dagars gratis läsning och lyssning.  Du kan såklart säga upp det när du vill. Obs. Gäller endast nya medlemmar.

Erbjudandet finns här!

Glad lyssning allihop och heja att det äntligen är promenadväder igen! ?

 

42 gillar

Kommentarer (5)

 • Robert

  |

  Den boken har jag i bokhyllan. 😉 Väntar ivrigt på promenadväder här också men det går segt. 😛

  Svara

 • Signe

  |

  Hej! Jag tycker att du är en bra förebild för många när det gäller samarbeten som influencer. Med det sagt så tänkte jag att du nog vill veta att annonsmärkningen inte syns i bloglovin/andra rss-läsare så det märks inte vilka inlägg som är samarbeten längre 🙁 jag antog att detta var ett samarbete och såg det nu när jag gick in direkt via bloggen men det stod alltså ingenstans i inlägget. Hoppas att det går att fixa, för det är ju många som läser bloggar i sådana appar. Tack för en bra blogg!

  Svara

  • Egoina

   |

   Det syns alltså inte heller när du trycker för att läsa inlägget? Jag själv använder inte bloglovin eller rss så vet inte hur det funkar. Jag trodde faktiskt att detta var åtgärdat. Ska höra av mig till byrån jag jobbar med first thing på måndag. Tack för att du säger till! Och tack snälla för komplimangerna <3

   Svara

 • Anny

  |

  hehe köpte samarbetet rakt av å ladda ner appen direkt :))) har lyssnat på omgiven av idioter hela dan. supernajs ju, perfekt om man inte orkar läsa böcker.

  känner mig så smart nu att jag “läst” en halv bok i beteendevetenskap, sådär lite halvbakis på en lördag!

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha! ❤️

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv