Follow my blog with Bloglovin

31. Bröstbråket & pralinlögnen

Veckans avsnitt är här! I detta avsnitt pratar vi om att jag blivit erbjuden nya bröst och den gången ett företag hörde av sig till Moa och tyckte att hon skulle börja med antirynkkrämer.

Sen berättar Moa om hur jag förändrat hennes liv (??) och jag avslutar med att bikta mig. Det finns nämligen två lögner som jag “råkat” nästla in mig i på sistone…

 

 

20 gillar

Kommentarer (8)

 • Robert

  |

  Haha! Ganska underhållande att höra dig berätta om grejer. 🙂

  Svara

 • Linda

  |

  Asså, de där lögnerna var väldigt märkliga. Liksom, varför? Kan du t.ex. inte istället säga att du vill prata mer om tv-shopjobbet så ni ägnar lite tid åt det, istället för att hitta på någon ny historia? Om min partner hade gjort så mot mig hade jag känt mig väldigt illa till mods och tvivlat på vår relation. Och varför inte bara äga att du vill äta massa choklad – det är inget fel med det! Istället för att manipulera och skuldbelägga F för att han ”glömt” något. Jag skulle inte tycka att det var okej att min partner gjorde så.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hmm ja, det låter nog mer allvarligt än det är. Jag var inte så tydlig med det, men det här är alltså min humor. Eller vår humor rättare sagt. Vi tycker det är kul att ”skojluras” om oskyldiga saker och vi båda gör det. Det konstiga nu är mest att jag glömde säga att det var ett skämt (vi började prata om något annat, sen glömde jag och kom på det nu en vecka senare) (han har dessutom varit bortrest flera dagar). Så det har liksom blivit en lögn ? Fast ja, det där med pralinerna var ju lite sneaky… 😉

   Manipulera och skuldbelägga tycker jag är att ta i. Om det vore min avsikt hade jag ju inte erkänt det. Har berättat för F om situationerna nu och vi skrattade åt det ? Men såklart, hade jag märkt att han inte uppskattade min humor så hade jag inte gjort sådär.

   Det blev visst ett långt svar. Men ville mest skriva att det nog lät mer allvarligt än vad det var eftersom ni inte känner till vår jargong. Så jag förstår din reaktion. Kram!

   Svara

   • Linda

    |

    Ja, det är ju en annan sak om ni brukar skoja med varandra så och att ni båda är okej med det. Det framgick inte riktigt i podden, så därför jag skrev t.ex. ”skuldbelägga”, då jag tyckte det blev så med chokladen. Men med det du berättar nu om eran jargong så låter det mindre sjult, haha.

    Svara

    • Egoina

     |

     Ja, jag fattar vad du menar. Och när jag lyssnar på det objektivt så låter det rätt sjukt. Haha! ? Du har rätt i att det där med chokladen var lite skuldbeläggande…? Hoppas jag kommer till himlen ändå ?

     Svara

 • Elin

  |

  Jag blev typ illa till mods av dom där lögnerna du berättade om. Det lät i podden som ett sjukt märkligt beteende. Jag hann tycka att du nog har ett stort problem att ta tag i innan jag läste här i kommentarerna att det är eran jargong, det framgick liksom inte när du berättade ? haha. Älskar eran podd oavsett!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha Gud förstår det ???

   Svara

 • Sabi

  |

  Jag lärde mig dricka svart kaffe i gymnasiet… insåg helt plötsligt att det faktiskt var godare. Tycker numera att komjölk i kaffe är äckligt (och då var jag världens mjölkälskare för några år sedan) men däremot växtmjölk tycker jag plötsligt är helt ok i kaffe? Havremjölk tex tycker jag får en lite nötig smak i kaffet… hmm… men som sagt, om det är gott kaffe, ska det vara svart! 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv