Vecka 16

Jag startade dagen med att fixa naglarna. Tre naglar var sönder på grund av flytt så det var på tiden. Att ha vassa, ojämna och söndriga naglar är kanske det mest irriterande jag vet. Innan jag började fixa naglarna regelbundet filade jag dem minst varannan dag som någon typ av tvångstanke. Igår bröt jag av en helt och hållet, fick panik och jag var på väg att slita av allihop. Fick typ meditera mig själv till sömns och trösta mig själv med att jag hade en tid inbokad på morgonen för att inte göra det. Nu är mina naglar glada igen i alla fall.

Denna vecka ska jag göra något nytt. En tjej ska hjälpa mig att fotografera ett samarbete! Det är första gången jag får hjälp med det och jag känner mig lite…nervös. Vet inte alls om jag kommer gilla det eller inte. Jag kanske känner mig mer bekväm med att göra det själv. Men jag hoppas det går bra, för det hade sparat mig väldigt mycket tid att slippa hålla på med stativ osv. Plus att det blir mer proffsigt såklart.

Okej hur mycket influencer är inte jag plötligt? Fixar naglarna och ska bli fotograferad. Haha herregud. Förlåt för det. Nu sitter jag på ett café för att jobba några timmar (nope har fortfarande inte någon stol) och sen ska jag hem och DAMMSUGA. Vägde jag upp det influenciska nu? Hoppas.

85 gillar

Comments (12)

 • Robert

  |

  Kanske att man skulle behöva dammsuga? Ooops… Du var visst en influencer igen. 😉

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha attans 😉 Kanska ska tipsa om märken och modeller? Kan adlinka dom??? 😀

   Reply

   • Robert

    |

    Kanske det. 😅

    Reply

 • Sofia

  |

  Nästan varje måndag när jag går in på din blogg och läser ”Vecka…” som rubrik så tänker jag att du är i den gravid veckan tills det slår mig att det faktiskt är ett veckonummer haha. Tror någon läser för många mamma bloggar…

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha gud 🙈 Så besviken du måste bli varje gång 🙂

   Reply

 • Emelie

  |

  Näää jag gillar dina bilder!

  Reply

 • S

  |

  Haha, bara för att du betalar någon att göra något så är du inte mindre människa!

  Förresten, imorgon flyger jag hem efter 2.5 månad i ett afrikanskt land och jag vill bara flika in och tacka för att din blogg påmint mig om hemma varje dag jag varit här. I stunder när droppen runnit över och jag helt orimligt hatat på ALLT som för mig inte är “normalt” så har du varit en del i det som påmint mig om var jag kommer ifrån och varför jag reagerar som jag gör på att behöva vänta i 4 timmar på någon osv 😂 tack för att du bloggar 😘

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha 🙂 Och tack för att du läser! Välkommen hem 😘

   Reply

 • Lisa

  |

  Så kul med dina veckouppdateringar för de följer min graviditet. Så jag får med dem en påminnelse om att just det, nu är det ny vecka😊😂

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha praktiskt 😉 Men då följer du alltså årets veckor? Coolt!

   Reply

 • Caroline

  |

  Men får vi inte så bild på naglarna då? Älskar fina naglar och har också nyligen börjat gå och göra dem regelbundet. 🙂

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv