Follow my blog with Bloglovin

Den hemliga luckan

 

Jag hittade proppskåpet! Min läsare Anna hade skickligt nog lagt märke till en liten lucka i bjälken i taket på mitt kontor och mycket riktigt var det där! Nu kan jag tvätta igen!

Mamma var precis här och lämnade en gästsäng till mig som jag kan sova i. Jag har nämligen beställt en säng med några veckors leveranstid, så för att jag ska slippa sova på soffan i nästan två månader får jag låna den istället. Snällt!

Dagens planer är fortsätta packa upp, gå och handla en tvättkorg på Åhléns och att beställa möbler. Jag har mätt och lagt ut lådor och kuddar för att få en känsla av hur stort saker är, så nu har jag en bra bild av vad jag vill ha. Alltså jag orkar inte hur kul detta är!!! Är avundsjuk på mig själv just nu.

 

150 gillar

Kommentarer (12)

 • Sara

  |

  Vad roligt att det gick bra och att du verkar trivas redan! Blir glad för din skull <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! <3 Har aldrig trivts så bra någonstans!

   Svara

 • Lisa

  |

  Även jag är så avundsjuk! Men så himla glad för din skull så det finns inte! ❤ Just nu känner jag mig som en sim som ska inreda sin lägenhet för första gången när jag ser dig haha!

  Svara

 • E

  |

  Va bra! Såååå ska vi få kika in i luckan i sovrummet ??????

  Svara

  • Egoina

   |

   Kan göra ett youtubeklipp där vi kikar i alla luckor ?

   Svara

   • E

    |

    Sbälla gör de kommer titta ???

    Svara

 • Nathalie

  |

  Skönt att du hittade det! Smart att ha det gömt för de är ju inte det snyggaste precis 😛 GLAD PÅSK kära du <3

  Svara

 • Rebecca

  |

  Åh, blir så glad av att läsa hur du kommer tillrätta i lägenheten! ? Blir alltid glad av att läsa din blogg, men du förstår. ☺️
  Längtar så tills jag själv ska flytta, men känner mig så osäker, är för liten för bankmöte och sånt, haha. 23 år gammal. ? Dessutom är jag van vid att ha folk runt mig hela tiden, bor hos mina föräldrar och de är kommer ju alltid hem, efter jobb och så. Är orolig att jag kommer känna mig överdrivet ensam, eftersom ingen kommer komma hem till en så småningom som mina föräldrar gjort. Hur tänker du där? ?
  Kram,
  Rebecca

  Svara

 • Robert

  |

  Skönt att vara avundsjuk på sig själv ibland, haha. 😉

  Svara

 • Maria

  |

  Ååååh, jeg er så glad for din skyld! Leiligheten er virkelig smashing. Skal bli gøy å følge innredningsprosessen. Håper du trives superbra!

  Svara

 • Anna

  |

  ? tur att min luckfetisch fick något gott med sig! Du får ha en luckgenomgång så vi får stilla vår nyfikenhet. ? ?

  Svara

  • ab

   |

   Bra jobbat! 😀

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv