Follow my blog with Bloglovin

Min nya lägenhet

Äntligen! Idag fick jag nycklarna och nu är lägenheten MIN. Alltså så sjukt?

 

Man undrar ju hur många lägenheter jag köpt egentligen? Haha.

 

Vill ni komma in? Jag har filmat en rundtur på instastory som ni gärna får spana in om ni vill se hela lägenheten. Annars kommer lite bilder här:

 

Välkommen!

 

Till vänster är mitt framtida kontor. Det går också fint att göra lägenheten till en trea i framtiden om jag skulle vilja. Men for now gillar jag den öppna lösningen.

 

Här är min ena klädkammare (jag har två!!!). Det är egentligen ett förråd, som inte räknas med i mina kvadratmeter. Men säljarna har alltså gjort om det till en garderob istället. Inte mig emot. Hehe.

 

Här är mitt badrum.

 

Och mitt sovrum.

 

Och bästa av allt. Mitt vardagsrum/kök.

 

Med utsikt över stan!!!

 

Wow alltså. Vilken mäktig känsla!

 

Jag köpte en liten flaska bubbel för att fira. Jag kan inte förstå att lägenheten är min! Jag är så fruktansvärt tacksam. Eller ja, jag har ju sparat länge och jobbat nästan dubbla jobb i två år för att kunna ha råd med en insats. Men ändå. Så tacksam.

 

Jag var egentligen tvungen att skynda mig hem för att fortsätta packa, men jag kunde inte slita mig! Haha. Jag gick bara runt och runt och sög in känslan. Jag har nojat lite sen jag köpte den eftersom den var gaaaanska mycket dyrare än min tänkta budget från början. Men när jag öppnade dörren kände jag bara att nej…den är fan värd varenda krona. Här kommer jag trivas!

 

Fick blomma av säljarna <3

 

Jag har filmat lite idag och tänkte eventuellt prova mig på ett Youtube-klipp. Men lovar inget då det blev så himla dåligt sist jag försökte. Haha. Men kika gärna på instastory som sagt! Har sparat händelsen som en “höjdpunkt”.

Iiiiii. Nu ska jag fortsätta packa och imorgon flyttar jag!

 

196 gillar

Kommentarer (39)

 • Frida

  |

  Men GUD VAD FIN!! Vilket jäkla kanonköp du gjort alltså ?

  Svara

 • Annypanny

  |

  Asså åhhh! Fick rysningar!
  HUR fin som helst, asså kolla bara golvet?? Å den unika planlösningen och utsikten och fönstren och allt! Shiet, fick samma känsla jag hade när jag klev in i min egna lgh efter köpet.

  Stort grattis! Nu blir det bara bättre och bättre allting ska du se 🙂
  ps. vilken jävla start på vår och sommaren med denna pärla!

  Svara

 • Lisa

  |

  SÅ fin! Jag kommer och blir din rumskompis! ❤

  Svara

 • Pauline

  |

  är nästan orimligt glad för dig haha! Så himla kul alltså och fin är den!!

  Svara

 • Tove

  |

  Utsikten…hjälp vad fint! Är knasglad för din skull alltså. Nu kommer ju den roligaste delen med att inreda och göra om det till sin alldeles egna lilla borg. Blir nog helt fantastiskt. Ska bli kul att följa med på den resan 🙂

  Svara

 • Inne hos Ina

  |

  Vilken underbar lägenhet! Så avundsjuk, fast jag älskar mitt hem. Bra shoppat! ?

  Svara

 • Madde

  |

  Har haft fullt upp så har inte hunnit läsa din blogg på ganska många dagar nu men såg lägenheten på instagram och kände att jag bara måste gå in och skriva den var så fin!! Är så glad för din skull! ?

  Svara

 • Marie

  |

  Stort grattis till dig, det är du värd! ? nu ser jag fram emot massa inredningsinlägg 😉

  Svara

 • Jesisca

  |

  Va härligt! Det syns verkligen hur lycklig du är, grattis 😀

  Svara

 • Robert

  |

  Så härligt! Vet fortfarande inte hur man kollar instastory, men men… 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Tryck på min profilbild 🙂

   Svara

 • lydia

  |

  GRATTIS!!!! wow vilken lägenhet! 😀

  Svara

 • Josefin

  |

  Jisses vilket läge! Kan inte vara många meter till Kullagatan (kan bli dyrt) eller Gröningen. Stranden saknar jag mest, ont om det i Lund… /Fd Helsingborgsbo

  Svara

  • Egoina

   |

   Om jag går ut från grinden på innergården är jag på Kullagatan 😉 PH men Lund är mysigt!

   Svara

 • Tilda

  |

  På tal om garderob, kom och tänka på när du satte upp hyllor i en, och allt trillade ner haha! Tur förra ägarna satt upp hyllor åt dig 😉 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha verkligen tur!

   Svara

 • Bella

  |

  Wihoo! Grattis till den superfina lägenheten! ? Ser framemot att se hur du väljer att inreda den ?

  Svara

 • Nathalie

  |

  Men gud så underbart FIN!!!! Älskar fönstret i sovrummet, eller jag älskar allt förresten!! Stort GRATTIS!! Kram och Glad påsk!! <3

  Svara

 • Sofie

  |

  Tjoho vad kul! Så himla fin 😀

  Svara

 • Isa

  |

  Jättefin!! Massor med grattis!!!

  Svara

 • Fanny

  |

  Så himla fin lägonhet! Där kommer du trivas bra tror jag.
  Hoppas flytten går smidigt ?❤️

  Svara

 • Jessica

  |

  Vad tiden går sakta, längtar efter att få mer bilder och inflyttning!

  Svara

 • Jessica

  |

  Wow! Jag är verkligen så genuint glad för din skull! Du har så fint/smärtsamt/hjärtskärande beskrivit dina känslor runt hela (säkert inte allt för oss läsare dock, såklart) den här perioden att JAG känner nån slags lättnad nu när du har ditt egna place och förhoppningsvis kan landa och känna ett lugn. Jag önskar dig verkligen all lycka på alla sätt och vis. Kram från en läsare som varit med i många år men aldrig kommenterat 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  Vilken fantastisk lägenhet!! Helt avis nu. Förstår att du är grymt nöjd!

  Svara

 • Hanna

  |

  Gah så avis. Superfin! Ska bli jättekul att följa din flytt och möblering etc ?
  Hur många kvadratmeter är den på? Ser stor ut! Lyx!

  Svara

 • Matilda

  |

  Grattis 🙂
  Den känslan när man först kliver in! Obeskrivlig! Och vilken fin lägenhet! Där kommer du trivas 🙂

  Svara

 • Moa

  |

  Så glad för dig!! Du är så värd detta fabulösa boende! Grattis!!

  Svara

 • Rebecca

  |

  Grattis! ? Så fin lägenhet! ? Antar att det är högst upp? Vet inte varför, men när jag letade lägenhet var mitt krav att bo högst. Känns som att man är mer ifred då. ? Ska bli jätteroligt att se eventuella YouTube-klipp eller annat för att följa hur du tänker inreda! Funderar själv på att ta tag i min blogg (flera år sen jag skrev något) när jag flyttat. Känns som att man har så mycket mer att skriva om då! ?
  Kram,
  Rebecca

  Svara

  • Egoina

   |

   Exakt! Det var så jag tänkte också ?

   Svara

 • Lovisa

  |

  Wow grattis!! Lägenheten är verkligen helt fantastisk. Det här är du värd! ❤️

  Svara

 • Nina

  |

  Du passar perfekt in i din nya lägenhet! Du fullkomligt lyser och den är jättefin!! ? ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack fina Nina ??

   Svara

 • Marielle

  |

  Åh så fint! Grattis, detta är du värd!

  Svara

 • Camilla

  |

  Hoppas flytten gått bra idag! Läggan är verkligen superfin, hade trivts som fisken i vattnet där!

  Svara

 • Emmy

  |

  Jaa! Heja youtube ?
  / Emmy från insta ?

  Svara

 • Elina

  |

  STORT GRATTIS!! Du är värd det bästa! ?

  Svara

 • Caroline

  |

  Stort grattis! Och vad fint gjort av säljarna att ge dig en blomma =)

  Svara

 • Linnea

  |

  HERREGUD vad fin!! älskar att få följa med på din resa att göra den till din! Du har sååå förtjänat den och tycker den passar dig perfekt. Kan inte ens tänka mig hur det känns att ha köpt en alldeles egen lägenhet!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv