Follow my blog with Bloglovin

29 idag

Idag fyller jag 29! Ett år kvar till 30. Så lustigt ändå att just 30 är en sån milstolpe i våra liv. Allt jag har planerat i mitt huvud vad gäller min framtid har jag tänkt som “innan eller efter 30”. Tur jag har ett år kvar då, för jag har ju inte ens hunnit med hälften. Haha.

Nåja. Grattis till mig idag! Bjuder på en bild från min födelsedag varje år från 2010:

 

2017 åt jag på Maria Tapas med kompisar. Vi firade mig och det faktum att jag sagt upp mig(!). Woho. Efter det tog vi en drink och sen åkte vi hem. Städat och trevligt.

 

2016 var jag och F på konstrunda. Sen åkte vi hem och lagade mat, drack kaffedrinkar, lyssnade på 90-tals musik och han visade mig sina breakdancingsskills tydligen??? Ja, det var vad jag skrev den dagen i alla fall. Hade gärna haft repris på det där alltså.

 

2015 var jag i Stockholm, gjorde samarbete med ACO och gick på Finest Awards på kvällen. Var nominerad till hederspriset, men vann inte. Men det gjorde inget, hade en fin kväll ändå.

 

2014 hade jag praktik på en webbyrå. Firade hemma hos mig på kvällen med min mamma och mitt ex Johannes. Fick en parfym av honom som jag älskar, men som jag inte kunnat använda eftersom det påminner mig om *vår tid*. Så störigt att det ska vara så! Det är Honey från Marc Jacobs. Vill någon ha den? Eller parfym blir kanske gammal på fyra år?

 

2013 kom mamma hem till mig med en present i en soppåse. Det var en resväska! Som jag använt den resväskan flitigt alltså.  Sen gick vi ner i stan och åt god mat och checkade in påskpynt.

 

2012 hade jag hemmafest. Kolla så små jag, Andreas och Sofie är här <3 Jag hade utmaningar och Jacobs utmaning var att ta lite florsocker under näsan varje gång han gick på toaletten (hade gömt en liten skål där inne). En av personerna på festen fick veta att detta var en utmaning först flera år senare och trodde alltså i flera år att han på riktigt hade snortat där inne hela tiden. Haha orkar inte.

 

2011 hade jag också hemmafest (den gamla goda hemmafest-tiden alltså). Jag lånade Lindas läppstift som inte gick bort på flera dagar.

 

2010 har stora delar av bildarkivet fallit bort och jag berättade inte särskilt mycket om mina dagar på den tiden. Men jag skrev denna lista i alla fall. Lite väl klyschig kanske, och jag hade tydligen åldersnoja redan då…

 

Nu ska jag gå och njuta av mitt sista år som 20-någonting! Aaaaah.

 

105 gillar

Kommentarer (38)

 • Caroline

  |

  Haha jag köper gärna parfymen ?? Älskar den och min är slut, letat efter den men hittar inte den ?

  Svara

  • Caroline

   |

   Hahaha bara för det så hittade jag den på parfym.se ?

   Svara

  • Egoina

   |

   Åh vilken tur! Men säg till om du är intresserad av min gamla parfym 😉

   Svara

   • Sara

    |

    Dom omsätter 175 miljoner så dom är nog rätt seriösa ? brukar alltid gå in och kolla företagsuppgifterna på en sida om jag inte har handlat där innan ??

    Svara

   • Lisa

    |

    Det är den! Handlar min handkräm till halva priset där.

    Svara

 • Linnéa

  |

  Grattis!!

  Svara

 • Wysteriia

  |

  Jag blir 34 i år och har fortfarande inte gjort det man skulle “innan 30” hahaha 🙂 Dessutom sa jag nyligen upp mig från jobbet så jag är 33 och arbetslös, haha! Jag går bakåt i utvecklingen istället 😉 Samtidigt som jag är jättenöjd med mitt beslut att sluta på mitt jobb, kanske ett bevis på att jag är lite vuxen ändå.

  Grattis på din dag! Hoppas den blir underbar 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Stort GRATTIS! 😀

  Svara

 • Elisa

  |

  Grattis på födelsedagen! 🙂

  Svara

 • Marielle

  |

  Grattis finaste du! Haha, det med Jacob är ju helt otroligt kul ? Dessutom tolkade jag din sista mening lite som ”Nu ska jag njuta av mitt sista år som 20-nånting, vi hörs när jag fyller 30”. Dumt att läsa när man är nyvaken haha!

  Svara

 • Annie

  |

  Grattis på födelsedagen! Må din dag bli underbar 🙂

  Svara

 • Isa

  |

  Grattis!!

  Svara

 • Hanna

  |

  Grattis!! ???

  Svara

 • Emma

  |

  Stort grattis! Hoppas du får en grym födelsedag ??

  Svara

 • Sara

  |

  Vilken fin klänning du hade 2015! 😀

  Haha, jag kommer ihåg den där utmaningen! ?

  Svara

 • Caroline

  |

  Grattis!

  Svara

 • Mikaela

  |

  Grattis ? ? ?

  Svara

 • Sara

  |

  Grattis
  ???

  Svara

 • Frida

  |

  Grattis!! Ha en fin kväll ?

  Svara

 • Natali

  |

  Men åh! Jag är jätte intresserad av din parfym ?❤️

  Svara

 • Fanny

  |

  Gratulerar på bemärkelsedagen! Hoppas du får en fin dag. Kram ❤️

  Svara

 • My

  |

  Åh craving på Maria tapas nu ? deras baconinlindade dadlar är ?? Och deras vitlöksbröd rena drömmen!

  Och klänningen du hade, den med svart överdel och sen vit nere, så drömmig ?

  Stort grattis!

  Svara

 • Jonna

  |

  Wihoo! Grattis på födelsedagen!

  Svara

 • Danielas Dagbok

  |

  Stooooort grattis på födelsedagen åt min favoritbloggare!

  Svara

 • Tussilago

  |

  Grattis ??

  Svara

 • Denice

  |

  Grattis! Blev 29 för 2 månader sen så välkommen.
  Du som tänker mycket på språk, blev positivt överraskad för jag läste “jag bjuder på en bild från varje födelsedag från 2010” så var de ju flera bilder från varje år. Jag tolkade meningen som att du bara skulle bjuda på en bild. Varför skriver man så? ???

  Svara

 • Sara

  |

  Grattis! Hoppas du haft en bra födelsedag ??

  Svara

 • Angelique

  |

  Grattis! Hahaha älskade det där med florsockret, det bara måste jag ha med som en utmaning på en fest nån gång!

  Svara

 • Anonym M

  |

  Världens bästa blogg och person!
  Du är mänsklig och ärlig så jag måste bara bolla detta med dig.

  Min ålder är egentligen inte väsentlig då det kanske ger fler åldersnoja. MEN jag har världens åldersnoja, har aldrig velat bli äldre. Men ännu starkare noja nu när jag för ca 1år sen separerade med mitt ex som jag var förlovad och hade hus ihop med. Så nu måste jag ”börja om från början”. Har flyttat till större stad, köpt lgh osv.
  Börjar bli stressad då det inte direkt var några ”fel” på mitt ex, vi hade bra relation och samma humor. Det som saknades var attraktion, närhet, sex osv som gjorde det bara till en kompisrelation egentligen.
  Hur vet man nu vad man ”behöver” för kille?
  Har dejtat en del via tinder, har funnit attraktion och haft härlig tid ihop men jag vågar inte släppa på känslor då jag inte vet om det är så det ska kännas? eftersom jag saknat närhet, sex tidigare så är det såklart jag värdesätter det nu, men hur ska man egentligen tänka?

  Jag har ju inte all information om dig och F, men hur reflekterar du över det? Att ev ”börja om”? (Om jag får säga så?)

  Svara

 • Sara

  |

  Grattis på dagen! Hoppas den varit bra 🙂 Förresten är det bara hos mig som smileyn hamnar över texten? Får liksom gissa till mig sista ordet i kommentarerna 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag vet, det är så segt! Det borde varit åtgärdat nu, men jag ska höra av mig till dem igen 🙂

   Svara

 • Carro Blomqvist

  |

  Grattis på din dag!, och hoppas du haft en bra födelsedag!

  Svara

 • Ellen

  |

  GRATTTIIIIIS, hurra hurra HURRA 🙂

  Svara

 • Rebecca

  |

  Grattis!

  Svara

 • Malin

  |

  Grattis! Du behöver inte hinna allt innan 30, det är ju faktiskt ingen magisk gräns även om det känns så. Tänk på allt du hunnit med istället! Du har skaffat dig en universitetsutbildning, startat eget företag som går bra, köpt lägenhet, rest osv. Det finns mycket att vara stolt över 🙂 Mvh en blivande 26 åring med en liten snart 1-åring hemma men som varken hunnit klart med universitetsutbildningen eller köpt lägenhet 😉

  Svara

 • Nina

  |

  Grattis!!!!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv