Follow my blog with Bloglovin

26. Som vackrast med rakade ben

Woho! Lördag och nytt avsnitt! Varför rodnar man? Moa blev rejält röd i ansiktet i veckan och jag berättar om en pinsam situation som uppstod när jag var på baby shower förra helgen vilket Moa skrattar högt och länge åt….

Jag pratar även om responsen/kritiken jag nyligen fått angående ett samarbete. Gjorde jag rätt eller fel och hur tacklar man kritik? Jag berättar hur jag ser på det och minns även tillbaka på samarbeten som jag ångrat.

Slutligen snackas det om spoilers och vår crush på Josh i Younger.

Hoppas ni gillar!

 

21 gillar

Kommentarer (7)

 • Sanna

  |

  Alltså josh ? och han blir bara snyggare ju längre fram i serien man kommer!
  Vad hette appen man kunde spara till mål/drömmar?

  Svara

  • Egoina

   |

   ELLER HUR. Jag döööör. Dreams heter den!

   Svara

 • Robert

  |

  Håller på och lyssnar – eller gjorde förut menar jag. Lite kvar än. 😉

  Svara

  • Robert

   |

   “Men, NÄHÄ????” Haha, började skratta åt det.

   Svara

 • ab

  |

  Hade inte tänkt på att företaget godkänner era texter innan. Skrattade åt jag-är-inte-så-lång-så-jag-kan-ha-barnkläder-med vinkeln, undrar hur företaget och korta vuxna hade reagerat på det. Har själv några kläder från barnavdelningen.

  Svara

  • ab

   |

   P.S. Tror den som skrev den arga kommentaren att Lysa Arryn är din mamma?

   Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha! Samma här, men tror inte heller att dom hade uppskattat den vinkeln 😉

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv