Follow my blog with Bloglovin

Fotografdrömmar & babyshower för Lina

Denna dag har gått så snabbt! Först var jag på babyshower för Lina och efter kalaset fick jag skynda mig hem eftersom jag behövde fota ett samarbete innan jag åker till Norge.

Jag blev väldigt nöjd med samarbetet faktiskt, men oj vad det inte är glamoröst ibland. Först fick jag hämta leveransen (som var så tung att jag ville skita i allt efter halva vägen hem och bara lägga mig ner på marken) och sen kom jag hem och har försökt få till bra bilder. Jag har fotat och pyntat och torkat och flyttat saker och bytt plats och fotat och flyttat saker och pyntat och fotat. Och allt detta i ständig stress för att solen snart går ner. Nu är jag genomsvettig och har jag ont i hela kroppen efter alla märkliga positioner jag stått i. Haha.

Åh, jag önskar verkligen jag hade någon som kunde hjälpa mig fota ibland. Jag kanske borde ta tag i det? För det första är jag inte så bra på det (blir iofs bättre hela tiden, men ändå), för det andra så hade det gått så sjukt mycket fortare och för det tredje hade det varit så skönt att slippa hålla på med stativ och greja när jag ska fota mig själv. Tåls att tänka på. Men det kommer i alla fall bli lättare när jag flyttar, har mer plats, finare miljö och det inte är skit och lådor över-himla-allt. Håll ut Regina, 13 dagar kvar.

Jaha. Nog tjatat om det. Titta så fint det var på babyshowern:

 

 

Kan inte förstå att Lina ska bli mamma <3 Längtar så efter mini och att få se Lina i mammarollen. Tänk om jag kunde berättat detta för henne när vi var på Cypern för fyra år sedan uppgivna och deppiga som 4-ever singlar. Är så glad för hennes skull. Äntligen är det hennes tur.

 

120 gillar

Kommentarer (8)

 • Robert

  |

  Så smarrigt det såg ut. 😉

  Svara

 • Sille

  |

  Alltså det hade varit sååå kul och få hjälpa dig att fota! Har kameravana + vi bor på samma ort! 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, men jättegärna! Har du gjort något liknande tidigare, eller vad för typ av vana har du? Mejla mig så pratar vi mer 🙂

   Svara

 • Anilorak

  |

  Åh hade vart superkul att hjälpa dig med att fota! Har frilansat som fotograf lite och har utbildning inom det, men kanske inte är så optimalt för dig (beroende på hur mycket/när du skulle behöva hjälp) då jag bor i Malmö, hahah 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Kanske blir lite svårt då med tanke på pendlingen :/ Annars tack <3

   Svara

 • Pernill

  |

  Jag kan hjälpa dig fota 🙂 behöver fota mer innan sommaren (har två bröllop jag ska fota då så vill komma in i det mer). Du kan kolla mina bilder här: bit.do/pernillamollerfoto

  Jag tycker bara det är kul! Bor i Helsingborg också ☺️☺️

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv