Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Bussen körde av bron

 

Lägenheten är kaos just nu på grund av alla lådor överallt. Nej, jag har inte världens framförhållning och har redan börjat packa, utan det är allt jag beställt hem som jag inte packat upp. Haha. Orkade inte med kaoset, så när vi var klara med att spela in podden idag gick jag till Espresso House och här sitter jag nu för att klippa den.

Jag hinner inte med mitt liv just nu känns det som. Jag flyttar om två veckor, fyller år nästa helg (say what?) och åker till Norge på söndag. Angående att åka till Norge hade jag världens mardröm om resan inatt. Det började med att jag försov mig och precis hann med bussen. Jag hann inte äta frukost eller köpa med mig något att äta på bussen (mardröm redan där!). När vi skulle åka över bron mellan Sverige och Norge lämnar chauffören ratten av någon anledning och går bak i bussen för att prata med någon. Han ser att jag blir orolig och säger att det är lugnt ”bussen går på autopilot”. Men det var inte alls lugnt, för några sekunder senare åker vi av vägen och över räcket ner mot en säker död. Bussen faller och faller i en evighet och jag sitter med dödsångest och bara väntar på att dö. Då börjar jag filma detta på instastories(?) och plötsligt utvecklas en fallskärm. Vi landar tryggt och säkert, jag går ut ur bussen och då vaknar jag.

Hur läskigt??? Har inte alls lust att åka buss till Norge längre. Jag tycker redan det är läskigt att åka över den där bron liksom. Men nu när jag skrivit det här till er känns det mer osannolikt att det skulle hända. Att bussen åker över räcket och faller ner är ju osannolikt som det är, att jag dessutom skulle förutspå detta är en helt ny nivå.

…Hoppas jag. OM det skulle hända hoppas jag i alla fall att denna buss har fallskärm den med.

Ska boka min biljett nu. Ehh.

 

89 gillar

Kommentarer (19)

 • Lisa

  |

  *packar ner en fallskärm till dig för säkerhets skull*

  Svara

  • Egoina

   |

   TACK!!! <3 Haha

   Svara

 • E

  |

  Jag brukar försöka skriva ner de drömmar jag kommer ihåg direkt när jag vaknar, för annars glömmer jag bort dom. Men ibland orkar jag bara skriva väldigt kortfattat, vilket gör att jag i efterhand inte kommer ihåg vad jag drömde iallafall, utan istället har jag en massa anteckningar i mobilen som ser ut typ så här:
  ”Brinnande vatten, folk som simmar”
  ”Död person i soprum”
  ”Jättelångt trädgårdsbord”
  ”Olja på hela golvet”
  Tydligen drömmer jag en del läskiga grejer ???

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha så sjukt om din telefon blivit stulen och någon läst det där. Tjuven hade blivit så rädd att han hade gett tillbaka den 😉

   Svara

  • Emma

   |

   ”Jättelångt trädgårdsbord” var ju bara för gulligt – men det kan ju ha varit en mardröm också

   Svara

  • Maria

   |

   Jättelångt trädgårdsbord var ju läskigast. Hur långt liksom??

   Svara

   • Egoina

    |

    ???

    Svara

   • E

    |

    Önskar att jag kunde svara på det, men minns inte alls tyvärr ? Men det måste ju varit väldigt långt eftersom det tydligen var det jag tyckte var allra viktigast att skriva upp från den drömmen ?

    Svara

 • Robert

  |

  Haha, tur att det bara var en dröm. Trodde det hade hänt nåt på riktigt när jag såg rubriken. 😉

  Svara

 • Frida

  |

  Asså helt amatörmässigt får jag känslan att du på sistone känt att du faller och faller mot nåt slags mörker men att du nu kanske känner att du landar tryggt trots allt?? Jag vet inte. Jag vet bara med mig själv att när jag har jobbiga perioder i livet drömmer jag flera gånger i veckan att jag råkar ut för något och ringer 112 men aldrig får svar… Konstigt ändå hur drömmar kan fungera!

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja men verkligen! Kan ligga något i det faktiskt! Det där med att inte få svar brukar jag drömma också. Ofta att jag skriker och skriker, men ingen hör. Hemskt!

   Svara

 • Martina

  |

  Jag tolkar det som att du just nu känner att livet rusar på och du inte har kontroll, det är läskigt och du är orolig men innerst inne vet du att det kommer lösa sig och du kommer landa säkert <3
  mvh Drömtydar'n 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Älskar drömtydning! Ligger säkerligen något i det!

   Svara

 • M

  |

  Ehhhhh okej på nyheterna sades det för ca 1 h sen (dvs efter att detta inlägget skrevs) om att en gångbro i Miami har rasat (riktigt hemskt verkligen)…….. Coincidence or läskig Egoina som förutspådde? 😮

  Svara

  • Egoina

   |

   Läser om det nu. Lägg aaaaav vad läskigt 🙁

   Svara

 • Zoe

  |

  Två veckor? Haha jag brukar börja packa när jag sagt upp bostaden (dvs i regel tre månader..? )

  Svara

 • Elena

  |

  Jag drömde en natt att alla mina smycken blev stulna, drömmen kändes så verklig att jag var tvungen att gå igenom mina smyckeskrin och allt fanns kvar! MEN den natten hade min cykel blivit stulen….

  Svara

 • Amelia

  |

  Jag börjar packa typ 5 dagar innan flytt. 🙂 Men har flyttat typ 7 ggr på 10 år så är lite av ett proffs.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv