Follow my blog with Bloglovin

Vecka 11

Förra veckan var jag så sällskapssjuk och hade sånt bekräftelsebehov att jag bokade upp sociala aktiviteter varenda dag. Roligt såklart, men för en introvert person leder det också till att man blir helt totalt slut. Därför känner jag inte för att träffa en enda person denna vecka. Mitt måndagshumör är att gömma mig i soffan med datorn och en kopp kaffe. Så det är precis vad jag gjort hela dagen.

Jag skulle egentligen åkt till Norge idag, men då jag har så mycket jobb planerat denna vecka gick det inte att få till och jag åker till helgen istället. Tyvärr kan jag inte stanna länge då heller, men jag tänker att det är bättre än inget. Denna månaden är totalt fullbokad med jobb och sen flyttar jag ju. Efter flytten hoppas jag att jag har tid att stanna en längre stund. Kanske en hel vecka? Det hade varit underbart.

Och på tal om flytten har jag inte kommit längre i min planering. Allt blev liksom satt på paus när pappa blev sjuk och jag insåg idag att jag flyttar nästnästa vecka(!). Det har gått så fort. Jag har inte ens en säng! De andra möblerna kan jag köpa efterhand, men just en säng känns ju väldigt viktigt att ha. Så denna vecka måste jag verkligen ut och provligga lite. Jag måste även planera hur själva flytten ska gå till. Vem som ska hjälpa mig, hyra bil, packa, sälja saker, måla om, boka eventuell flyttstädning, se till att jag har el. Det är många detaljer att tänka på.

Så där har vi min vecka. Jobb, flyttplanering och Norge-trip. Det blir bra det.

 

Foto: Tim Walker.

 

60 gillar

Kommentarer (14)

 • @inredningsdesign

  |

  Hojta till om du behöver hjälp med inredning, då kan jag rycka in. Jag är också bra på att äta flyttpizza haha. Inte för att jag känner dig, men har ju läst din blogg sen start så anser mig vara en internetkompis. ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Will do! 😉

   Svara

 • Emelie

  |

  Kan inte du göra en “flyttguide”? 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Haha. Ut och provligga, var ordet. 😉

  Svara

 • Vanessa

  |

  Provligga hehe. Förlåt, har inte vuxit upp än…
  Sitt lugnt i båten och var introvert, känner igen beteendet i mig själv. Då är det bara att stänga bubblan och samla energi. Och dricka kaffe! Kram!

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Sandra

  |

  Hej!
  Gillar att din blogg känns så ärlig och full av det ”riktiga” livet, eller vad man säger? Hur som, undrar om jag missat ett eventuellt break med din kille? Eller kanske vill han inte synas i bloggen längre?
  Det är ju ingenting du behöver berätta för mig såklart ?☺️ Men ändå. Har funderat på det ett tag.

  Svara

 • Anna

  |

  Jag och min sambo flyttade i höstas och vi köpte flytthjälp. Alltså det var så praktiskt, speciellt om man har mycket att göra (och vi bodde på 3e våningen och jag var gravid och sådääär pigg på att lyfta saker :P). Har man råd med det så rekommenderar jag det verkligen! Jämför man lite olika flyttfirmor kan man få ett bra pris. Vi hade packat ihop allt i lådor innan och så kom det två människor som bar lådor och möbler hur snabbt och effektivt som helst. De skruvade isär det som behövdes och de plastade in tavlor och möbler och allt gick verkligen som smort. Jag och sambon gjorde ärenden på stan och hade telefonkontakt när vi skulle komma och öppna nya huset så de kunde bära in. Då stod vi där och pekade vart allt skulle vara så blev det klart också 😀 Som sagt, det rekommenderas verkligen! Tror vi fick rut-avdrag också..?

  Svara

  • ab

   |

   Ja, man får avdrag och jag håller med om att anlita flytthjälp och -städning. Flytten är klar på att par timmar medan det tog mig och min bror minst det dubbla för att flytta möblerna trots att jag hade flyttat allt som jag kunde transportera själv i förväg. Jag fick dessutom en otrevlig överraskning i form av ett kravbrev för städning flera månader senare. Jag hade inte fått information om klagomål på städningen eller någon räkning och det kändes surt att ha ägnat tid åt att städa samt att få betala flera gånger så mycket för akutstädning än om jag hade haft flyttstädning från början.

   Svara

 • Julia

  |

  Hej! Jag jobbar på ett elhandelsbolag och jag säljer gärna el till dig 🙂 Ring mig eller mina kollegor på 0512-797080 så löser vi det!

  Svara

  • Petra

   |

   Jag jobbar på elnätsbolag o oftast blir det inte så många kronor att spara när man enbart har hushållsel i en lght!;)

   Svara

  • Sara

   |

   ??‍♀️

   Svara

 • Isabelle

  |

  Hahaha orkar inte att jag är så omogen att jag fnissade till av ”provligga lite” ?

  Svara

 • Siggg

  |

  Jag har sängen Roma från Mio och det är verkligen världens skönaste säng❤️ Mina bäst spenderade pengar??

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv