Follow my blog with Bloglovin

Fredag och lördag ur min kamerarulle

Innehåller annonslänkar.

Såhär såg jag ut på kontoret i fredags. Hade på mig en ny blus och allt. Den finns här. Har insett att typ halva min garderob är blommig nu. Innan var allt jag ägde randigt, ett tag hade jag endast bomberjackor och nu är allt jag har blommigt. Varför göra saker med måtta när man kan låta bli typ.

 

Åt den här till lunch. Om jag ska äta färdigrätter väljer jag helst något från Paulúns. De känns alltid så fräscha. Älskar deras soppa med kyckling och apelsin. Denna var också god.

 

När datorn uppdaterade sig passade jag på att snabb-slå in presenter. Såhär fint blev det. Kan vara det fulaste paketet jag någonsin slagit in. Haha. Men det är ju insidan som räknas.

 

Jag skulle nämligen möta upp Sofie på centralen för att ge henne presenter! Hon fyllde år nyligen och egentligen skulle hon ha fått sin present när vi sågs i veckan, men jag glömde den. Så hon fick den i fredags istället. Hon blev mycket glad. Jag fick en save-the-date bröllopsinbjudan av henne dessutom. Den ska upp på kylen i min nya lägenhet <3 Tänk att hon ska gifta sig!!!

 

Sedan åkte jag hem till Linda för tjejkväll med god mat och vin.

 

Det blev gaaanska mycket vin vilket resulterade i dans i hennes vardagsrum, suddiga selfies och spontan utgång. Så kul! Kan inte minnas sist jag var ute med Linda.

 

Sen spolar vi ett dygn. Dagen efter var jag bakis deluxe och låg ynklig i soffan hela lördagen med Vänner-marathon. Men vid 19.00 var det bara att suck it up. Tur att tre ton smink och hårspray löser det mesta. Och guldiga toppar. Den finns här.

 

Jag skulle nämligen på min kompis Sannas 30-års fest!

 

Jag träffade henne på en fest för några månader sedan. Vi har alltså inte känt varandra så länge och jag tycker att det är så gulligt att hon bjöd mig. Dessutom gjorde festen att jag lärde känna henne lite bättre med alla fina tal och anekdoter. Jag visste till exempel inte att hon var modell när hon var liten. Gullunge.

 

Hon hade gjort ett eget Snapchat-filter till festen och jag blev sjukt imponerad! Hade ingen aning om att man kunde det? Här är jag och Viccan, en läkare som var på plats för att ta hand om folk som blev för fulla.

Nä skoja. Festen hade “tema Sanna” så alla kom utklädda med något som hade med Sanna att göra. Haha.

 

Festen gick från lugn till spårad.

 

Och till sist avslutade vi på Sirocco! Kom hem vid 05.00 och har mått bättre än vad jag gjorde igår kan jag lova.

Det var min partyhelg. Nu ska jag inte gå ut på tusen år.

 

75 gillar

Kommentarer (15)

 • Hanna

  |

  “Dirty slut”? Hjälp!
  Verkar vara en trevlig helg tills bakisångesten slog till. Hoppas att du får visa bilder från Sofies bröllop sen!

  Svara

 • Hannah

  |

  Åh!! Jag ska också gifta mig i sommar och vi postade våra save the dates, men nu gick vi all in på bröllopsinbjudan vilket innebär att de kommer kosta 30sek styck (!!!) att posta. Kändes det ”snålt” att få inbjudan i handen, eller fint? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Oj! Visste inte att det kunde vara så dyrt att skicka! Jag tänker att det viktigaste är att man får sin inbjudan, inte hur man får den. Men jag tyckte nog det var mysigt att få den personligen faktiskt <3 Det enda jag tänker på är att dina gäster ska hinna få dem i tid. Det finns ju kanske släktingar etc som man inte träffar så ofta? Så i ditt fall hade jag övervägt att både ge personligen och skicka. Sofie ska gifta sig först nästa sommar, så det är därför hon bestämt sig för att ge inbjudningarna efterhand när hon träffar folk. Hennes inbjudningar är redan klara, men det är liksom "för tidigt" att skicka dem redan nu 🙂

   Svara

  • Kattis

   |

   Jag blir jättenyfiken på era inbjudningar ? väger dom alltså typ 200 gram styck? (Och hur har ni isåfall lyckats med det?! Måste vara helt spektakulärt) Eller varför blir det så dyrt att posta?

   Svara

   • Hannah

    |

    Jo, inbjudningarna väger in på spektakulära 212gram styck haha! Det är en femdelad bröllopsinbjudan (3 papper i olika strl + två papperstags där det på ena står välkommen NN och på andra vår hashtag). Dessa är fastnknutna med jutesnöre och själva inbjudan är tryckt på akvarellpapper, och tillsist har vi lackat alla kuvert med ett personligt lacksigill med våra initialer ?

    Svara

  • ab

   |

   Det är väl bara fint att få den i handen OM ni ska träffas och dessutom vet du då att den har kommit fram.

   Svara

 • Robert

  |

  Haha, härliga bilder. “Dirty Slut”? Smarrigt och snygga glasögon dessutom. 😉

  Svara

 • Karin

  |

  Hej! Jag tycker att du är en himla vettig person så nu vänder jag mig till dig för lite goda råd. Det har med relationen till min kille att göra.

  Det första är att jag blir väldigt svartsjuk om jag märker att han sneglar lite åt andra tjejer. Jag jämför mig då med tjejerna och känner att jag inte duger. Det största problemet är inte egentligen att han gör det utan att jag själv känner att jag inte duger. Så problemet sitter i mitt huvud. Har du erfarenhet av sånt och hur tycker du man ska tänka?

  Det andra är om du har några råd för att inte bråka om småsaker? Det kan vara något jag stör mig på (inget jättestort problem egentligen) som jag tar upp, han blir arg och plötsligt har det blivit ett jättestort bråk. Hur gör man med sånt?

  Vilken trevlig flickvän jag låter som nu haha. Men annars är vår relation bra!
  Kram

  Svara

 • Emma

  |

  Är visserligen inte Egoina men tänkte svara ändå, hoppas ok! Har inget bra svar på din första fråga, men några tips på den andra:
  1. Är det oviktiga smågrejer så släpp det. Känner igen känslan av att vilja lufta varje liten grej man stör sig på men det blir rätt otrevligt för ens partner i längden att alltid få höra vad man gör fel, särskilt när det är sånt som man kanske bara har olika uppfattning om (alltså inget tydligt rätt/fel). Då finns det ju egentligen inget som säger att din åsikt är den rätta. Kanske är trevlig stämning mer värt än att han inte viker filten exakt som du vill ha det
  2. Bestämmer du dig för att släppa det måste du släppa det, du får inte i ett bråk en månad senare plötsligt komma dragande med en lista på 20 saker du stör dig på.
  3. Känn av läget. Är det något du verkligen vill ta upp kanske det inte är bäst att göra det på en gång när han kommer hem från jobbet supertrött/stressad och inte har ätit på hela dan utan vid ett lugnare tillfälle.
  4. När du tar upp saker, gör det från ett jag-perspektiv. Tex. “jag blir ledsen när du gör på det här sättet” istället för att säga “du gör fan alltid såhär” för det är mycket mer anklagande och leder in motparten i en försvarsställning snarare än att ni kan ha en konstruktiv konversation om det.
  5. Kom ihåg att det är lättare att se nån annans brister än sina egna. Är du trött på att det alltid är du som städar toaletten kanske du inte tänker på att det alltid är han som dammsuger. Ett bra sätt att ta upp det då är att säga typ “jag upplever att jag gör mer av hushållsarbetet, hur upplever du det? Vad kan vi göra för att förändra det?” -> återigen ur jag-perspektiv (han kan inte bli arg på dina känslor) och fokus blir på en gemensam lösning snarare än att han gör fel

  Haha sorry för uppsatsen men vet att det suger att bråka och på detta sätt bråkar jag och min kille nästan aldrig! Lycka till<3

  Svara

  • Emma

   |

   Oj detta var såklart svar till Karin ?

   Svara

 • My

  |

  Heeeej! Nu har jag stört mig på detta så länge att jag MÅSTE säga ifrån. Varje gång jag går in på din blogg via telefonen, så slutar poden/musiken jag lyssnar på att spelas. (Ja jag behöver ha ljud igång hela tiden, haha). Och det irriterar mig oerhört mycket. Ungefär så mycket som när man ska stänga ner appar man har igång och råkar få med Spotify också. Dagens i-landsproblem! Kanske bara är jag som har detta problem, men alla andra bloggar fungerar felfritt. Får också upp märkliga popup grejer på din blogg ibland. Typ “vinn 100000kr!!!”

  För övrigt så är du bäst och tack för att du förgyller min vardag med dina inlägg. Och förlåt för gnällig kommentar. Heh. Kram<3

  Svara

  • Egoina

   |

   Heeej! Skickade ett mejl om detta i fredags. Hoppas de fixar ASAP! Tack vad gullig du är <3

   Svara

   • Natalie

    |

    När man tittar via mobilen och scrollar så hamnar reklamen över inlägget i början och likadant när man kommer ner till nästa inlägg. Lite störigt 🙂

    Svara

 • Emma

  |

  Jag älskar sådana här inlägg! Och hur orkar du vara ute till fem? ? kommer jag hem tre är jag förstörd i en vecka efter! ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack ? Haha! Jag vet faktiskt inte hur jag lyckas ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv