Follow my blog with Bloglovin

Vecka 9

Hej från Norge! Igår satte jag mig på en buss, åkte sex timmar och sen var jag framme hos min familj.

Denna resa planerades ganska spontant. Min pappa ska opereras och därför är det viktigt att jag är här. Allt har hänt så fort och jag vet knappt upp och ner. Förra året var jag i Norge så ofta jag kunde eftersom min farmor var sjuk. Och nu det här. Men jag ska försöka hitta på roliga saker också, annars kommer mina Norge-resor snart endast vara förknippade med oro, rädsla och ångest.

Det mesta är oklart just nu och jag vet inte när jag ska åka hem eller hur min vecka ser ut än. Det beror lite på hur allt går. Jag har förberett lite inlägg till er, men om här ekar tomt någon dag vet ni varför.

Nu ska jag gå ner och umgås med min favorit-treåring som redan ryckt i handtaget till mitt rum flera gånger <3

 

119 gillar

Kommentarer (14)

 • Louise

  |

  Stor kram till dig, fina Regina! <3

  Svara

 • hl

  |

  kram <3

  Svara

 • Malin

  |

  ❤❤❤

  Svara

 • Emma

  |

  kram ❤️

  Svara

 • Frida

  |

  Det kommer bli bra ❤️❤️ Jag håller alla tummar jag har!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack <3

   Svara

 • Robert

  |

  Håller tummarna för att allt blir bra. <3

  Svara

 • Fanny

  |

  KRAM! ❤️❤️❤️

  Svara

  • Rebecka

   |

   Hahaha, vilken sneaky reklam 😉

   Svara

   • Sara

    |

    Jaa, tråkiga människa, sluta lämna tråkiga kommentarer i allas bloggar! Åtminstone jag blir inte ett dugg sugen på att besöka din blogg av att du lämnar ovidkommande kommentarer överallt.

    Svara

  • Josefin

   |

   Du tycker verkligen att det är en lämplig kommentar till ett sånt här inlägg? Det finns inget som gör mig mer negativ till en blogg än folk som spammar andra bloggar med kommentarer där syftet enbart är att locka läsare. Jag skulle aldrig få för mig att gå in på en sån blogg.

   Till Regina, vi är många som håller tummarna för dig och din pappa.

   Svara

 • Lovisa

  |

  Håller alla tummar för din pappa! Tänker på dig! ❤️

  Svara

 • Skåning

  |

  Gör en video där du snackar norska 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv