Follow my blog with Bloglovin

16 random frågor

Vad gör du just nu?

– Sitter på tåget på väg till Malmö. Sitter tätt-tätt och skriver detta inlägg med armarna typ som T-Rex. Kvinnan bredvid mig har inget sinne för personal space.

 

Ditt senast skickade sms?

Inte långt dit ; ) Det var till en kompis angående en Tinder-kille som bor i en annan stad. Distans är inget problem kööör ba.

 

Favoritfärg på kläder?

– Har haft en thing för vinröd-lila ett bra tag nu och har fortfarande. Min favoritfärg genom tiderna har sett ut såhär btw: blå -> lila -> rosa -> blå igen -> vinröd-lila.

 

Som hennes jacka! Hennes frisyr är för övrigt drömmen också <333

 

Något konstigt du är rädd för?

– Min konspirationsmamma har fått mig att bli rädd för det mesta. Hon skickar artiklar till mig om allt från solkräm, till typ deodorant och tandkräm och berättar hur farligt det är egentligen. Nä, förlåt mamma för att jag kallar dig konspiratorisk. Det är vettigt att vara kritisk. Mvh/ tjejen som inte använder deo om hon bara är hemma.

 

Beroende just nu?

– Knäckebröd med jalapeño-mjukost. Orkar inte så gott det är. Crunch, salt och lite hetta. Tips är att göra varma mackor med den mjukosten btw. Ha ett lager under osten. Mmm.

 

Vad lägger du märke till först med en ny person?

– Om hen är en aktiv lyssnare eller inte. Hatar att prata med folk som bara bryr sig om sig själv, pratar om sig själv, uppenbart inte lyssnar och låter bli att nicka, mmm:a, le och få en att känna sig avslappnad. Så står man bara där och är obekväm. Blyga personer är dock undantag. Men sånt märker man ju.

 

Varför kallar du dig ”Egoina”?

– Jag tror att jag har berättat om det här tidigare? Jag har i alla fall pratat om det i podden. Men det tåls att upprepas. I korta drag såhär: Jag ville starta en blogg och min tanke med bloggen var att den skulle vara som ett skämt. Jag tyckte det var töntigt med bloggar och ville driva med hela grejen och vara en motpol till alla rosafluffiga bloggar där ute som visade upp sina perfekta liv, med perfekta matbilder, perfekta hem och så vidare. Namnet valde jag för att en blogg handlar om en själv = ego, och ina anspelar på mitt namn. Ego-ina. Till att börja med var jag anonym och lade inte ens upp bilder på mig själv. Jag lade upp dagens outfit med mina bk-kläder, lade upp matbilder med endast ostbågar och tog bild på allt som inte var perfekt. Med tiden började jag dock gilla bloggandet, växte in i hela grejen och bloggen blev successivt mer ”jag”. Ironiskt.

 

Moi på BK 2006-ish.

 

Vad har du för relation till dina ex?

– Den enda som jag direkt har en relation med är Andreas, vi är bra kompisar. Sen vad gäller de andra. En av dem är jag ovän med och resten har jag ingen kontakt med bara. Typ så. Lät som ett helt fotbollslag nu. Eh.

 

När ljög du senast?

– I helgen när vi började prata med några killar ute och de frågade hur gamla vi var och jag sa på skämt att jag var 19. Och dom gick på det?!?!! Det hade varit så pinsamt att säga att jag skämtade, för det är liksom inte ens ett kul skämt, så jag fick stå där och bara låtsas vara 19. Till slut sa jag att jag var tvungen att gå eftersom jag inte fick lov att vara ute längre för mina föräldrar…haha.

 

Din konstigaste talang?

– Jag kan låta exakt som en bebis som gråter! Har fått testa detta på riktigt nu när jag har en riktig bebis att efterlikna och alltså det är på pricken!

 

 

 

Har du fått ditt hjärta krossat?

– Jag har blivit sårad många gånger, men sådär fullständigt hjärtkrossad har jag bara blivit en gång. Det var när Jimmy gjorde slut med mig. Jag minns att vi bråkade i telefon och jag sa ”okej då gör vi slut då” (jag vet, moget) och han höll med. Sen sade jag förlåt tusen gånger, bönade och bad, men han tog inte tillbaka det. Han ville göra slut. Det kom från ingenstans för mig och rubbade hela min värld. Såhär i efterhand var det ju bra att det hände och det fick mig att växa som person eftersom jag var tvungen att stå på egna ben och ta hand om mig själv. Men ett tag där trodde jag på riktigt att jag aldrig skulle bli lycklig igen. Har aldrig mått så dåligt. Sjukt att det är tio år sedan nu.

 

Gillar du lukten av bensin?

– Åååååh JA. Älskar den. Favoritdoft nummer två är doften av kaffepulver. Blir galen bara nu när jag tänker på det.

 

En frukt som är underskattad?

– Hmm. Apelsin kanske? Apelsin i alla former är ju gott. Som juice, som godis, torkat eller bara som det är. Dessutom kan man göra goda drinkar på det. Apelsin for the win!

 

Slösar du pengar eller sparar du dem?

– Jag skulle generellt säga att jag snarare är en spara än en slösa då jag noga tänker igenom mina köp, alltid har en buffert och aldrig lever över mina tillgångar. Men jag är samtidigt en vardagslyxare. Jag tycker det är viktigt med små lyxiga saker i vardagen då och då som gör mig glad. Som finlatte, äta ute och blommor till exempel.

 

 

 

Om hela världen lyssnade på dig, vad skulle du säga?

– Åh herregud. Tänk så sjukt det vore?? Får svindel av tanken. Önskar att jag hade sagt något smart. Men om vi ska vara ärliga hade det nog mest blivit: Ehhhh. Hehe. Hello! *nervöst vink*

 

Kan du röra näsan med tungan?

– Nope. Är inte ens nära. Erkänn att ni precis provade?

 

89 gillar

Kommentarer (46)

 • Emma

  |

  Världens godaste tips med jalapeño-mjukosten! Köp en förpackning små krustader, fyll dem med jalapeñoost, och in med dem i ugnen en stund tills man ser att osten blivit riktigt varm! Perfekt som en liten förrätt eller till lite plockmat, supergott!

  Svara

  • Linnea

   |

   Haha åh, jag som precis tänkte skriva detta gudomliga tips! Sååå gott. Du har bra smak Emma ??

   Svara

 • Emma

  |

  Känner att jag måste gå tillbaka i BK-arkivet, jag tillkom som läsare när du läste på uni och har således missat BK-outfits och det omtalade inlägget om Barbie-dockan (som jag dock förstått inte finns kvar ?)

  Svara

   • Emma

    |

    Åh vad glad jag blev över att du länkade lite, så kul att läsa! Hade verkligen uppskattat fler TB-inlägg, kanske vore något att fylla bloggen med nu om du kände att du vill spara nya idéer till efter flytten? ?☺️

    Svara

 • Robert

  |

  Köpte ett lila skal till mobilen så lila verkar vara tillbaks in i mitt liv också. 😉 Inte ens chans att nudda näsan med tungan här heller, haha. Och ja, jag testade redan innan att du skrev det där om att vi testar när vi läser. 😉

  Svara

 • Emma

  |

  Torkad apelsin? Berätta mer känner jag! Torkar du själv? Är det knaprigt eller segt?

  Svara

  • Egoina

   |

   Äter cashewnötter, torkad ananas och torkad apelsin till keso. Köper färdigtorkad 🙂

   Svara

 • Sofia

  |

  Kul att Isabella Löwengrip nämnde dig på hennes blogg! Jag har verkligen följt er så himla länge ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, så kul!! 😀

   Svara

 • Michaela

  |

  Så nyfiken om besöksantalet går upp något nämnvärt när Isabella nämner din blogg i sitt inlägg idag (även om hon inte länkar till dig). Funderar alltid hur stor kraften i hennes blogg är 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Kan kolla imorgon 😉

   Svara

 • Jonna

  |

  Mmmm kaffelukt<3 Att bo i närheten av Zoegas-fabriken här är ju drömmigt!

  Svara

 • Annie

  |

  Haha, åh vad jag genuint tycker om dig! / En som varit med från start

  Svara

  • Egoina

   |

   <3 <3 <3

   Svara

 • Jennie

  |

  Har du sett Isabella Löwengrips inlägg där hon bland annat nämnt dig? Skulle vara intressant att höra din åsikt i ämnet hon diskuterar ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Såg det precis! Så kul! Tycker inlägget var intressant, ska fundera på vad jag tror 🙂

   Svara

   • Jennie

    |

    Ja jag är så nyfiken på din åsikt! Du brukar ha vettiga åsikter till skillnad mot vissa andra bloggare som saknar fötterna på jorden, haha .

    Svara

 • Lisa

  |

  Jag kan nudda näsan med tungan!! Det är typ mitt bästa partytrick, bra sätt att bryta isen på, iaf med barn.. så egentligen mer barnkalastrick än partytrick..

  Svara

 • Elvira

  |

  Sjukt att det är 10 år sedan du och Jimmy gjorde slut??? Jag läste din blogg redan då, tänk att jag varit med dig (typ) varenda dag i tio år?!

  För övrigt SÅ imponerande att du fortfarande levererar så roligt, intressant och viktigt innehåll!! KRAM!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack vad gullig du är! <3 🙂

   Svara

 • Linnea

  |

  Älskar såna här listor, är alltid kul att läsa. Skulle vara roligt att göra själv 🙂

  Svara

 • Sandra

  |

  Haha! Under ”bensin-frågan” läste jag såhär:
  Favoritdoft: nummer två.
  Alltså bajs. Hehe. Moget.. men man blir som man umgås och jag jobbar på förskola. 😉 tycker för övrigt att du är grym!

  Kram Sandra

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Tack snälla 🙂

   Svara

 • Emma

  |

  Inser när jag läser detta hur viktig du har varit för mig genom åren. Du vet när man minns sina vänners tragedier som om de hänt en? Så kände jag när du pratade om Jimmy. Minns att jag bråkade med min dåvarande tjej samtidigt och typ kände att allt var helvetiskt för att vi båda mådde dåligt. Minns också hur glad jag var när du och Johannes bytte nycklar (kort därefter blev jag också kär i en Johannes…så konstigt) och att jag var ”nästan-ihop” med någon samtidigt som du var det med F. Livet är fan märkligt.

  Svara

  • Egoina

   |

   <3 <3

   Svara

  • Sara

   |

   Jag minns precis var jag var när jag fick sms från min kompis: ”Jimmy har gjort slut.” Bara de orden, och jag sprang till datorn för att gå in och läsa.
   Egoina är den enda bloggaren som jag någonsin skulle kunna känna det som att du är den där vännen som vi känner så väl utan att ens ha träffat.

   Svara

   • Egoina

    |

    Men gud så fint <3

    Svara

 • Louise

  |

  Heej! Har läst din blogg i flera år nu och har alltid gillat när du svarar på frågor från läsare. Har precis gått genom mitt första breakup (efter ett förhållande på 1 och ett halvt år) och känns precis som du skrev om att bli hjärtkrossad. Just nu känns det som att jag aldri kommer kunna gilla någon annan igen och att jag kommer vara singel för alltid (ifall mitt ex inte vill ha tillbaks mig hehe). huuuur ska man kunna gilla någon och till och med kunna älska någon igen?? Det känns som att jag aldrig kommer bli redo för ett nytt förhållande? Haha känner mig bara riktigt lost när det kommer till kärlek nu och du har ju klarat att move on från ett heartbreak, så hur gör man?

  Stor kram!!

  Svara

 • Emma

  |

  Åh har följt dig ända sen starten (tröttnar aldrig!)<3. Minns att du la upp en bild på din BK-outfit med namnskylt som det stod "Regina" på ganska tidigt i din "bloggkarriär" och kändes typ som att jag visste en hemlis om dig när du blev större sen och alla i kommentarsfältet frågade vad du hette egentligen haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh <3

   Svara

 • Maja

  |

  Så rolig fakta!!
  Idag har jag gjort en liten artikel på Lottas fina hem! Perfekt för de som känner att de behöver lite inspiration! Bland annat hur Lotta gjorde om en gammal malmbyrå! https://nouw.com/homeinterior

  Svara

 • My

  |

  Alltså WORD på det här med aktivt lyssnande. Stör mig också mycket på om man själv är intresserad och ställer frågor, men den andra inte är intresserad alls på att fråga tillbaka… Story of my life hehe.

  Svara

 • Sofia

  |

  Jag kan inte röra tippen med tungan, men nedre delen av näsan. Räknas det? 😀

  Svara

 • Caroline

  |

  Igenkänning 1000 på det där om folk som inte aktivt lyssnar, hatar sånt!

  Svara

 • Jennie

  |

  Det sjuka med att du skriver just i detta inlägg nu är att det är 10 år sen du och Jimmy gjorde slut då det var anledningen till att jag började följa dig (& undrade bara för någon dag sen hur länge jag följt dig..! ). Någon annan bloggare/bloggerska skrev typ ”in och trösta Egoina som precis fått sitt hjärta krossat” och på så vis halkade jag in här och hållt mig fast. Känner mig som en trogen vän som varit med i toppar och dalar så länge ?
  Ps. Även roligt at du skrev om Erik Hassle och Salem för en stund sen, bor (& är uppväxt) där och gick året över honom tills han flyttade. Älskar hans musik så fortfarande ??☺️ (Och ja, även jag förknippar Salem med Salem i USA. Speciellt i samband med Sabina tonårshäxan ?).

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Milla

  |

  Minns att jag läste om BK och roliga konversationer (haha det var du väl typ först med?). Kul att hänga kvar, kan inte påstå att jag läser någon annan blogg från den tiden fortfarande 😀

  Svara

 • Michaela

  |

  Din blogg är den jag läst längst, med andra ord typ 12 år??? Är helt sjukt ju… Jag minns att jag hoppades på att se dig varje gång jag besökte min moster som då bodde i Landskrona, men det hände aldrig haha!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha så synd! Vi kan ju styra upp en träff och ses ändå! 🙂

   Svara

   • Michaela

    |

    Det hade varit otroligt roligt faktiskt! 😀 Jag bor i Kristianstad, så det är inte jättelångt ifrån 🙂

    Svara

 • Linn

  |

  Hello! Alltså jag har gått och klämt på det här i ett halvår och gick in för att bikta mig – och så är personen nämnd i detta inlägg. Ödet I tell you! Jag har läst din blogg länge och det mänskliga psyket är en lustig pryl. För varje gång jag tänker på dig, ska gå in på bloggen eller ser namnet tänker jag automatiskt: ”hur är det med lilla Egoina, och Jimmy-booooooy!??!”
  Vilket förstås kan låta väldigt förminskande (lilla) men det är verkligen inte så jag menar. Jag kan bara inte hjälpa det! 🙂
  Och i verkligheten bryr jag mig inte om honom utan endast om hur det är med dig. Allt bättre hoppas jag, kram!

  Svara

 • Amelie

  |

  Jag tror jag började läsa din blogg runt tiden Jimmy gjort slut. Sjukt att det var så länge sedan!? Alltid tyckt det är kul att du känns som en ”vanlig tjej” som man kan relatera till (men gud, bör man skriva KVINNA? och inte tjej? Haha!). Dessutom festade du lite med en bekant till mig har jag för mig hihi 🙂 Bor i Lund så det är ju rätt nära, Skåne är så himla litet ibland… Kram

  Svara

 • Elin

  |

  Alltså åh jalapeno mjukosten är fantastisk! Kan du inte utveckla det där med deon?? 😉

  Svara

 • Anna

  |

  Nu har du lyckats med att vara en ”influencer”. Ihäll gick jag och köpte en jalapeno mjukost och gjorde varma mackor, så gott!!! Tack för tipset

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha woho. Borde kanske skaffa mig ett samarbete med Kavli 😉

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv