Min dag hittills

Ojoj vilken förmiddag. Låt oss kika på hur min dag har sett ut hittills:

 

08.30 Vaknar, sätter på te och tar fram alla underlag jag kan tänkas behöva inför ett online-bankmöte jag ska ha klockan 10.00 angående bolån. Ett bolån kan ju vara bra att ha nu när jag köpt lägenhet.

09.08 Ehhhh. Hur går ett sånt möte till egentligen?

09.09 Googlar och läser tips och råd på hur man förhandlar räntor. Peppar mig själv med bra argument och kollar upp vad alla jag känner fått för räntor på sina bolån. Ska INTE vika mig. Bästa räntan – here I come.

09.57 Loggar in på banken och inser att mötet eventuellt är i Skype-form, alltså att vi ser varandra. Det går ju inte! Här sitter jag i morgonrock, med håret i tofs och ser noll procent presentabel ut. Inte som någon man vill låna två miljoner till.

09.58 VAD SKA JAG GÖRA? Ska jag säga att webbkameran är sönder? Men tänk om den startas automatiskt då?

09.59 Kommer på den briljanta idén att tejpa för min kamera. Hah! Är så smart.

 

 

10.00 Telefonen ringer. Det är inte alls något videosamtal, utan ett helt vanligt telefonsamtal.

10.01 Pjoh.

10.12 Bankkvinnan erbjuder plötsligt mig en bra ränta bara sådär. Faktiskt mycket bättre än jag trodde att jag skulle få.

10.12 ANTIKLIMAX.

10.12 Vad säger jag nu?? Jag som hade så många bra argument. Mumlar fram ett…….ja det låter bra…….tack (???).

10.28 Lägger på genomsvettig och skakig efter en förhandling som inte ens ägde rum.

10.30 Får sms från F’s syster som bokat en spontan frisörtid och frågar om jag kan passa bebis en stund. “Självklart!”, svarar jag.

10.45 Snabbduschar, klär på mig och går till salongen.

 

 

10.48 Tar ut mini på promenad.

11.01 Går in igen eftersom jag blir osäker på om det är för varmt eller för kallt för bebisen. Overall, täcke, filt, åkpåse, mössa. Hur mycket är för mycket??? Kan ej hantera detta ansvar.

11.03 Sätter mig en bit bort från mamman och låter mini sova på mitt bröst.

 

 

11.25 En kvinna kommer fram och säger att hon är söt. Jag svarar tack och sedan frågar hon hur gammal hon är. “Ehhh…en månad…nej…åtta…eller…kanske…sex veckor”, funderar jag.

11.25 Får en dryg har-du-inte-koll-på-hur-gammalt-ditt-barn-är-blick.

12.45 Mamman blir klar och vi går och äter en macka på stället bredvid.

 

 

12.52 Beställer världshistoriens äckligaste smoothie. Rumstempererad, som äggvita i konsistensen och smakar bara selleri.

13.20 Går hem för att spela in podd med Moa.

 

 

Och här sitter jag nu. Färdigpoddad och ska klippa avsnittet. Så bra förmiddag ändå.

 

128 gillar

Comments (24)

 • Robert

  |

  Haha, morgonrock är bra i många lägen men inte alla. Lite “pinsamt” med barnets ålder där också. 😉

  Reply

 • N

  |

  Ytligaste kommentaren men VILKET GLOW????? over n out

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack! 🙂 SYRA!!!!!!! Använder även en fantastisk snigelkräm (!). Kommer ett samarbetsinlägg om detta snart. Har provat massa nice grejer 😀

   Reply

 • Linnea

  |

  Haha känner igen mig i det där med att prata med banken, hade kunnat varit jag! 🙂
  Har för övrigt slutat köpa smoothie när jag är ute någonstans, man vet aldrig hur de är…

  Reply

 • Lisa

  |

  Låter så härligt och du är lika fin som alltid! Jag fick telefonsamtal om att jag inte fick tjänsten jag hade sökt. Igen. Orkar inte längre och vill inte längre. Så det har varit en härlig dag.

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh kära du <3 Det kommer hända snart! Kämpa på! Jag tror på dig!!

   Reply

 • S

  |

  Haha känner så igen med med bebisansvaret. Skulle passa min systerdotter idag en timme, och stannade nog vagnen var tredje minut för att se att hon andades. Känner att jag aldrig kommer klara att ha ansvar över detta själv…

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha exakt samma här!!! Hur gör folk??

   Reply

   • Shana

    |

    Hi hi! Jag har två barn men stannar fortfarande vagnen titt som tätt för att se så den minsta andads, inte är för varm eller kall.

    Reply

    • Egoina

     |

     🙈

     Reply

 • Emma

  |

  Hahaha, att du tejpade för kameran?! Låter exakt som något jag skulle kunna göra, känns skönt att det finns andra inte-alltid-så -förberedd personer i bloggvärlden 😘

  Reply

 • Anna

  |

  Hej ytlig fråga här med!!! Samma syra i ansikte som ditt senaste inlägg om ansiktsprodukter eller är de nån ny?? Vill också glänsa i februari!!! 😀

  Reply

  • Egoina

   |

   Lovar att visa upp allt snart 😍

   Reply

 • Pia

  |

  😍 beeebis! Jag är i v. 36 o längtar ihjäl mig! Ser så mysigt ut..!

  Reply

 • Madde

  |

  Jag har en 7-månaders bebis och jag är fortfarande nojig över om han har för mycket/lite kläder 😳

  Reply

 • Bella

  |

  Haha gud vad jobbigt det där med bankmötet, förstår stressen!! Skönt att du fått ha en bra dag, känns verkligen som att du förtjänar det😀

  Reply

 • Mli

  |

  Haha! Jag pluggar på distans, varför det ingår skypemöten med jämna mellanrum. En tidig morgon skulle vi samlas online, i skype, några klasskamrater + en föreläsare… Med kamera på, vilket vi alltid har allihop. Denna dag hade en klasskamrats kamera “slutat funka”, och var helt svart vilket han bad om ursäkt för. Mitt i mötet dyker han upp i bild! Med bar överkropp, håret på sniskan och såg allmänt… hej-idag-sitter-jag-hemma ut. Haha! Han hade precis som du tejpat för kameran denna morgon, med en tejp som uppenbarligen inte var så bra…

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha!

   Reply

 • Malin

  |

  Mysigt med bebisgos <3 Och kul att det gick så bra med banken!

  Reply

 • K

  |

  Gillar verkligen såna här inlägg, så kul att fåfänga dig en dag 🙂

  Reply

  • K

   |

   Få följa* suck för att skriva på touchskärmar

   Reply

  • Egoina

   |

   Kul att höra 🙂

   Reply

 • Elisabeth

  |

  Hej 🙂
  Nej, vilken ångest jag fick precis när jag läste detta inlägg. Jag och min sambo har precis varit i kontakt med olika banker angående bolån och efter mycket velande så tog vi ett beslut igår och valde vår egna bank och tänkte att det är en helt okej ränta, men när jag läste att du fick en bra ränta så började jag tänka; OMG hon har säkert fått en bättre ränta än den vi fick! (Vilket i för sig är bra för dig såklart, men inte så bra för oss haha)
  Idag har jag googlat runt som en galning och ser väldigt låga räntor överallt och börjar nu ångra den vi valde och känner att fan jag borde försökt förhandla fram något bättre eller valt en annan bank, ÅNGEST!!
  Får man fråga vilken ränta du fick? Du behöver inte nämna vilken bank eller några andra detaljer såklart.

  Reply

  • Egoina

   |

   Mejlar dig 🙂

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv