20. Föda barn på Youtube

Vi är uppe i 20 avsnitt! Woho! Tiden går fort när man har roligt. Det är även så kul att ni är så många som lyssnar! : ))

Denna veckan pratar Moa om veckans tågkaos (som ledde till att hon fick mingla med David Lindgren!) (eller hur var det nu…?). Jag berättar om den gången jag blev så starstruck att jag helt glömde bort att kliva av tåget. Jag blickar även tillbaka till 2010 då jag trodde att jag och en känd musiker hade en framtid tillsammans…

Vidare diskuterar vi ett stort miljöproblem – Wish. Är det verkligen meningen att vi ska kunna handla skor för sju kronor och få dessa skeppade med flyg hem från Kina? Möjligen en ledande frågeställning ja.

Slutligen läser Moa högt från Anitha Schulmans Instagram och relaterar. Är det barnafödande på Youtube som krävs för att sticka ut på sociala medier idag?

Ett spännande avsnitt! Lyssna nedan eller där poddar finns. Gilla oss gärna på Facebook också.

 

27 gillar

Comments (11)

 • Robert

  |

  Klart att vi lyssnar! 😉

  Reply

 • Helen

  |

  Alltså, jag känner mig så dum. Men var hittar jag där poddar finns? Är det en speciell app eller vad? Jag använder android. Hjälp en oteknisk person!

  Reply

  • Egoina

   |

   Jag är också helt lost vad gäller sånt….haha. Men i iphone så finns det en app som heter “podcaster”. Jag tänker att Android också har en podcast-app? Prova leta efter något som heter podcast-något. Annars ladda ner “Podcast Player”, “Podcast Addict” eller liknande 🙂

   Reply

  • Emma

   |

   Jag använder Castbox på android 🙂 Men det verkar ju finnas hur många olika som helst

   Reply

 • Isabell

  |

  Mår dåligt jag med och kan inte riktigt avgöra varför. Eller kanske kan men vågar inte känna efter om det är för att jag är olyckligt kär och inte vågar släppa taget och sluta umgås med honom trots det. Går hos psykolog men vågar nog inte vara helt ärlig där heller.. kanske därför jag inte blir bättre? Är rädd att bli dömd i allas ögon. Häromdan var jag så ledsen och pratade om att jag var rädd och inte orkade mer, blottade mina sidor för killen jag vill kunna umgås med, nu har jag sån ångest för det. För att han fick se mina absolut värsta sidor och tvingades ta hand om mig. Jag vill ju att vi dka kunna umgås på lika nivå och inte för att han ska ta hand om mig. Hur kommer man över sån här ångest efter att man mått dåligt? Mår extremt dåligt efter att jag gjort nåt dåligt.. tappar det totalt. Hur ska jag göra för att inte blicka bakåt utan endast framåt? Är så svårt att ens gå upp ur sängen, vaknar med en klump för bröstet och orkar inte ens ta rätt på disken men ska försöka jobba för första gången på en vecka.

  Reply

 • Nilla

  |

  Älskar er podd som vanligt 😍 önskar ni kunde släppa två avsnitt i veckan. Kan ju inte väääääänta…

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha, om vi bara hade tid med det. Drömmen! 🙂 Tack vad kul att du gillar den!! <3

   Reply

 • H

  |

  Jag måste säga att i början lyssnade jag lite pliktskyldigt på podden. Inte så att jag inte gillade den men jag kan inte säga att jag älskade den från början. Jag älskar ju din blogg nästan ohälsosamt mycket och då känns det ju lite som om jag känner dig. Och jag måste ju lyssna på min polares podd liksom, haha. Men med tiden har något hänt alltså. Nu kommer jag på mig själv med att längta efter lördagens podd redan på typ måndagen. Ni har verkligen vunnit över mig. Ni har ett så fint samspel mellan varandra och är så bra på att lyssna på varandra. Många poddare pratar alltid i mun på varandra men det är så harmoniskt med er. Perfekta promenadkompisar!
  Kram till er båda <3

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack så kul att höra! Håller verkligen med dig. Vi har vuxit in i det liksom 🙂 Tack för att du lyssnar! Kram <3

   Reply

 • madde

  |

  Gillar verkligen eran podd, tycker som föregående att den faktiskt blivit bättre med tiden. Jag har precis flyttat från min hemstad till Stockholm för att bo med min pojkvän och det innebär att jag inte lyckats skaffat så mycket nya vänner ännu(förhoppningsvis). Därför blir jag så glad varje vecka när ni släppt en ny podd! då tar jag en liten promenad och lyssnar på den samtidigt som jag går och ler för mig själv, vilket resulterar till att jag inte känner mig lika ensam 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Vad glad jag blir! Tack för att vi får vara ditt promenadsällskap <3

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv