Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Min helg i bilder

Jag tänkte att vi skippar mitt vanliga ”veckans-inlägg” denna vecka då jag ändå inte har något vettigt att skriva och istället kan vi kika på vad jag gjort i helgen:

 

Såhär såg jag ut i fredags efter att jag hade snabbfixat mig när jag kom hem från jobbet. Jag duschade, torkade håret, fixade håret, sminkade mig och drack ett glas vin på strax över en timme. Måste vara någon form av rekord?

 

Jag skulle nämligen på fest! Sofie bjöd med mig på hemmafest. Så nostalgiskt. Kan knappt minnas sist jag var på en riktig hemmafest.

 

Vi drack färgglada shots…

 

…spelade Med Andra Ord…

 

…åt pizza och pratade. Allt man behöver för en lyckad fest!

 

Tack för att du tog med mig Sofie <3

 

I lördags hade jag en idé om att jag inte skulle ställa klockan och ”sova tills jag vaknade av mig själv”. Något som visade sig vara en helt katastrofal idé. Jag vaknade vid 16.00?!?! Hur är det ens möjligt? Jag har i alla år hört att det är omöjligt att ta igen sömn, men häromdagen hörde jag på nyheterna att en forskare menade att man visst kan det. Så jag tänker att det är vad som hände. Jag sov ikapp hela veckan.

 

Sen fick jag ett sug efter pasta med sjuka mängder parmesan. Så det fick bli så.

 

Efter maten var jag trött (mm det tar tydligen på krafterna att sova till 16??) och hade Modern family-marathon i soffan med glass och chips.

 

Och idag, söndag, vaknade jag av att hela min kropp skrek SKAGENRÖRA. Gick självklart att handlade det på en gång. Ovan är den enklaste och godaste kombon: toast med skagenröra, gurka, pressad citron, svartpeppar och ägg (om man vill). Ät det.

 

Efter frukosten åkte jag till F´s syster och fotograferade hennes nyfödda bebis <33333 Vet inte om jag får lägga ut bilderna här, men det blev så gulligt. Ska tillbaka i veckan med lite mer rekvisita och försöka få till fler bilder. Sedan hängde jag kvar där hela dagen pga hade ingen aning om hur jag skulle slita mig från henne? Hon somnade på mig och jag ville aldrig gå hem.

Det var min helg i korta drag. Fest, sömn och bebismys. Vad mer kan man begära ändå.

 

99 gillar

Kommentarer (12)

 • U

  |

  Håret! ??

  Svara

 • Nilla

  |

  Vilken perfekt helg!! Bebismys är det bästa?. Min helg har bestått av jobb och åter jobb.. höjdpunkten idag var när syrrans man kom förbi med deras minsta (9månader). ❤️

  Svara

 • Robert

  |

  Kul, smarrigt och snyggt hår! 😉

  Svara

 • Moa

  |

  Snälla!! Receptet på den där pastan ?

  Svara

 • Sarah

  |

  Vad är det för sås du har på pastan? Ser sjukt gott ut! ?

  Svara

 • Julia

  |

  Åh, jag älskar ditt håååår!! <3<3

  Svara

  • Egoina

   |

   Taaaack 😀

   Svara

 • Sofia

  |

  Härlig helg ju! 😀

  Svara

 • anna

  |

  Vad har jag missat gällande F och dig? Står mest ”jag” nu till skillnad mot ”vi” som d stod förr. Det låter även som att du ska köpa lägenhet själv. Har jag helt missat att ni gjort slut lr vad?

  Svara

 • Rebecca

  |

  Var har du köpt väskan som du hade på festen och finns den i vinrött? Precis en sådan jag letar efter!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tror det var på Bubbleroom 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv