Follow my blog with Bloglovin

Vecka 3

I skrivande stund sitter jag på Espresso House och blir distraherad av personen bredvid mig som nynnar med till musiken. Kanske därför jag sällan jobbar på café. Stör mig för mycket på människor och behöver ha det tyst för att kunna koncentrera mig. Här sitter jag med datorn framför mig och en melted mocca latte som sällskap. Visste inte vad det var när jag beställde, men kan meddela att det är en latte med en stor chokladklump i som man rör runt. Vilken grej! Jag har precis ätit en Ceasar wrap och innan dess var jag och fixade naglarna. Vilket sätt att starta en måndag på va. Älskar att mitt liv kan se ut såhär.

Och nu gick äntligen nynn-tjejen dessutom.

Stora delar av förra veckan låg jag hemma sjuk och jag trodde därför att jag skulle ha stort behov att ett socialt liv denna vecka, men efter en översocial helg känner jag mest för att krypa in i mitt eget skal och stanna där. Tror jag gör det bara. Min vecka kommer bli väldigt annorlunda. Önskar jag kunde berätta varför. Eller inte kunde. Orkade. Men det kommer. Fram tills dess jobbar jag på mitt nya positiva sätt att se livet. Allt kommer lösa sig. Jag vet ju det, så varför oroa sig. Ett steg i taget och rätt fokus bara. Heja mig.

 

Ibland fuckar allt upp sig men funkar i slutändan ändå ??

 

97 gillar

Kommentarer (13)

 • Emma

  |

  Vad som än tynger dig, så skickar jag lite kärlek här ❤️ Hoppas att det löser sig!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla <3 <3

   Svara

 • Nathalie

  |

  Jag hoppas att allting ordnar sig ❤️ Du har haft det så tufft sista tiden och förtjänar lite flyt nu! Skickar massa kärlek ❤️

  Svara

 • Marie

  |

  Kram <3
  Jag har också svårt att koncentrera mig när det inte är tyst runt omkring mig. Sitter i ett öppet kontorslandskap på jobbet nu och har ofta riktigt svårt att koncentrera mig.

  Svara

 • Robert

  |

  Ja, saker brukar ordna sig på ett eller annat sätt. 🙂

  Svara

 • Viskningen

  |

  Skickar styrka och värme! Hoppas att du får lite medvind snart <3

  Svara

 • Ida

  |

  Heja heja heja dig ❤️❤️❤️

  Svara

 • Carro

  |

  Håller med att det är jobbigt när det inte är tyst! För mig som jobbar i öppet kontorslandskap så tar allt småbrus mycket fokus. Fick bästa grejen i julklapp, brusreducerande hörlurar från bose! Alltså sååå värt! Tar bort allt surr i bakgrunden och man kan lyssna på sin musik/podd utan att bli störd 🙂

  Svara

 • P

  |

  Heja dig! ❤

  Svara

 • Sanna

  |

  Igenkänning på icke tolerans för högljudda människor. Förra terminen bestämde jag mig för att sitta på ett utav skolans café och plugga. Då var det en kille ett par bord bort som satt och visslade (!!!). Trodde jag skulle bli tokig, men ändå säger man inget? Haha

  Skickar pepp och kram! Du är grym!

  Svara

 • Martina

  |

  Ja heja dig! Och en massa pepp och kärlek väntar dig i kommentarsfältet den dag du vill berätta, det vet du!

  Svara

 • Josefin

  |

  Köp ett par bra hörlurar, det löser det mesta av irritationen. Jag blir galen av att åka kollektivt utan mina hörlurar! Haha

  Svara

 • Nilla

  |

  ❤️

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv