Ut ur sjukbubblan

 

Jag är tillbaka på kontoret! Så skönt alltså. Jag har dock knappt sovit inatt. Tror det var för att jag var pirrig eftersom jag skulle hit. Som resefeber, fast jobbfeber. Haha nog normalt. Det är ganska tydligt att jag saknat ett socialt liv i min sjukbubbla.

Jag älskar att jag är här idag så att jag kan stjäla lite av de andras fredagskänsla trots att det känns som måndag för mig. Så GLAD FREDAG alla. Tänk att nu ska jag äntligen få ha en helg där jag är frisk och sen nästa vecka börjar 2018 på riktigt. Woo!

 

75 gillar

Comments (5)

 • Robert

  |

  Härligt! 😉

  Reply

 • Anna-Maria

  |

  Härligt att du mår bättre och är tillbaka på jobbet! 🙂
  Jag kör lite omvänt, har jobbat fram till idag när jag istället inte mår så bra. Så jag ska fredagslyxa till det lite med en tupplur nu på eftermiddagen tänkte jag. 🙂

  Reply

 • Chanapha

  |

  Har precis hittat din blogg och vill bara säga att den är jättefin 🙂 Hoppas du får en bra fredag!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack vad snällt! Detsamma 🙂

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv