Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Bra start

 

Wow. Att starta året med spa kan ju vara världens bästa grej. Känner mig som en prinsessa och hade det inte varit för lite för mycket bubbel igår hade jag varit helt utvilad. Några bilder från vår helg kommer upp imorgon! : ))

Vi kom hem vid 16.00, åkte och hämtade pizza (hej nyårsdagsmat) och sedan somnade jag på soffan efter maten. När jag vaknade hade F tänt ljus och tagit fram olja och sa att jag skulle få massage?!?!

Om hela 2018 fortsätter såhär bådar det minsann gott.

 

145 gillar

Kommentarer (12)

 • Nilla

  |

  Wooow?

  Svara

 • Robert

  |

  Var så länge sen man såg F i bloggen att jag nästan inte kände igen honom. 😉

  Svara

 • Cecilia

  |

  Så härligt det låter med spa, verkligen en bra start på det nya året.?

  Svara

 • Bella

  |

  Åh vad härligt! Hoppas detta år fortsätter lika bra, det har du förtjänat! ?

  Svara

 • Fanny

  |

  Vad härligt ni har haft det!

  Själv somnade jag vid 21 på nyår och vaknade av raketerna sen somnade jag om :’)

  Kram ❤️

  Svara

 • Martina

  |

  Vet du jag är så himla glad att se och höra om F igen! Har varit orolig att ni gjort slut eftersom du inte nämnt honom på så länge, och samtidigt skrivit att du har det tufft. Hoppas ni får ett alldeles fantastiskt 2018!

  Svara

  • Egoina

   |

   <3

   Svara

 • Ellen

  |

  Vad underbart att börja året med spa! Är det två likadana bilder eller är det jag som inte ser skillnaden? Började kolla efter olikheter a la ”finn fem fel” haha 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Nej, det är två likadana. Bilden var i ganska låg kvalité och jag kunde därför inte ha den så stor, så jag gjorde så för att ”fylla ut” 🙂

   Svara

 • S

  |

  Heja 2018! Förra året var SKIT, så jag tycker också att det ska fortsätta sådär bra! (Jag sitter och jobbar all min vakna tid mot en deadline -kandidatarbete- imorgon onsdag kl 16, men tänker mig också att massage ska vara en del av mina kommande 3 veckor för att få en bra start på året.) Förresten, båda har så gulliga, hemliga Mona Lisa-leenden på bilden, it made me smile, too 🙂 KRAM

  Svara

 • Milissa

  |

  Yey! F is back.
  I år kommer ni hitta ert drömboende! Jag vet det.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv