Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

När folk tror man försöker snylta

Pizzakillen: Ursäkta att det dröjde. Här är din pizza!

Jag: Och en cola tack.

Pizzakillen: Ja absolut. Vi bjuder på den.

Jag: Nej alltså.

Jag: Jag hade beställt en cola.

Pizzakillen: Jaha.

Pizzakillen: Då får du en till.

 

Win!

 

124 gillar

Kommentarer (6)

 • Robert

  |

  Haha! För ett tag sen skulle jag köpa familjepizza till mina föräldrar och mig själv men den blev lite bränd i kanten så de gjorde en ny pizza. Sen fick jag med mig båda två hem. Win! 😉

  Svara

 • Linnea

  |

  Du behöver inte godkänna denna kommentarern. Men jag får känslan av att någonting har hänt i ditt förhållande, och OM det är så så vill jag bara skicka dig lite pepp och styrka. Kom ihåg att ta hand om dig själv, stressa inte för mycket och pressa inte dig själv för hårt. Alla känslor är tillåtna!

  Är jag helt fel ute ber jag om ursäkt för random kommentar. Menar inte att snoka, vill bara påminna dig om att du är grym!

  Svara

 • Ellie, om mig och min mitt-i-livet-kris

  |

  Jag gjorde en tabbe förra veckan. Jag beställde pizza men vid betalning fick jag ett felmeddelande. Beställde ifrån en annan pizzeria istället och precis när jag betalat inser jag att första beställningen hade gått igenom även fast jag fick felmeddelandet. Inom loppet av en timme kom det hem två kebabpizzor, en bakad potatis med kyckling och en nachostallrik! Tog kontakt med supporten och fick tillbaka pengarna för första beställningen, haha, gratis mat!

  Svara

 • Linda

  |

  Halloj!
  Förlåt om du redan har besvarat denna fråga men använder du fortfarande natural cycle? Är så jäkla trött på mina P-Piller som får mig att må piss men har läst massa blandade kommentarer om NC och vet inte om jag vågar testa.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag är nöjd med NC. Har varit dålig på att mäta på sistone, men använder det fortfarande 🙂

   Svara

 • Pauline

  |

  Åh samma hände nu i veckan! Hade beställt kronärtskocka för 5 kr extra på två av pizzorna. De hade inte det, så fick en sån meegacola gratis. Gjorde mig glad iaf, haha!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv