Sms i rätt tid

Så lustigt. Igår var jag och mamma på Lindex och precis när vi skulle betala fick jag ett sms från Lindex om att det skulle vara 25% rabatt på ett helt köp imorgon (alltså idag) mellan 7-10. Vi lade såklart tillbaka sakerna och jag sa att jag kunde gå och handla det idag istället. Så det ska jag nu.

Känns så weird att gå till en klädesbutik 07.00 på morgonen? Åhléns hade samma upplägg, så tänkte kika in där efteråt och hålla tummarna för att jag hittar bra julklappar. Sen tänkte jag sätta mig på ett café, äta frukost och jobba lite. Vilken wowstart på dagen va?

 

Mamma tyckte att jag var superfin i denna blus och insisterade på att ta bild på mig så att jag kunde *se hur fin jag var*. Och ja, det är jag kanske? Eller är den för oversize? Den finns här btw om någon kärade ner sig (annonslänk).

 

52 gillar

Comments (13)

 • Robert

  |

  Din mamma har rätt. Den var superfin. 🙂 Var lite svårt att bedöma av bilderna om den ev. är oversize. 😉

  Reply

 • Joanna

  |

  Ja den känns faktiskt lite “egoinig” 🙂 Ja, även om jag ju inte känner dig (eller din smak) egentligen. Men tummen upp!

  Reply

 • Joanna

  |

  Ps. Kan det ha varit nån “gps-grej” i mobilen som kände av att du var i affären? Men ja lite konstigt, varför skulle kedjan vilja förlora pengar på att du handlade billigare dagen efter? Hrm, nej det var nog ett coolt sammanträffande helt enkelt. Gillar sånna

  Reply

 • Ellen

  |

  Hej!

  Undrar vad du har för vinterskor på bilden? 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Boots från Tommy Hilfiger 🙂

   Reply

 • Nathalie

  |

  Din mamma har rätt! Supersnygg på dig 😍

  Reply

 • Sofia

  |

  Din mamma har helt rätt 😍😍

  Reply

 • Pauline

  |

  Lite oversize men definitivt på ett snyggt sätt! Så himla fin på dig!

  Reply

 • Hanna

  |

  Din mamma har rätt! Den var snygg!👌🏼

  Reply

 • Karolina

  |

  Mmmmmm kul att jag handlade för 2000 spänn på Lindex häromdagen 🤪🔫

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh nej. Synd du inte visste om det imorse, då hade du kunnat gå dit och lämna tillbaka och sen handla det igen….hehehe

   Reply

 • Emma

  |

  Asså JA till blusen men det är inte därför jag kommenterar. Kände bara att du skulle passa jättebra i den page/lob-liknande frisyr som du har på första bilden! Du passar såklart bra i det du har nu också, så inte för den sakens skull 😻🌟

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv