Ett misslyckande i livet

Det var svårt att komma på något att skriva i dagens lucka. Först tänkte jag skriva den där klyschan om att mina misstag i livet är de som tagit mig dit jag är. För det är ju sant. Det är dumt att ångra saker, för ingen vet hur livet sett ut annars. Jag har såklart gjort misstag i mitt liv, men inga gigantiska sådana. Jag har nog alltid played it ganska safe. Jag klarar av det jag tar mig an och tar inga stora risker. Vilket egentligen inte helt går ihop med den yolo-personen jag tror att jag är… Men det är nog så.

Blablabla.

Jag kände okeeej snoozefest på texten ovan och började istället skriva ett långt inlägg om relationer…men ångrade mig igen då det kändes för privat för att publicera.

Jaha. Vad ska jag skriva då?

 

Jo, jag bestämde mig för att helt enkelt lätta upp stämningen lite med tre lättsamma misstag jag gjort i mitt liv som vi kan skratta åt:

🔹 Den gången jag och mitt ex gjort slut och några månader senare pratade vi och ÄNTLIGEN var vi på god ton och trevliga mot varandra. Då hände det! Jag skulle skicka en rolig bild, men råkade skicka en printscreen på en Tinder-konversation istället… Alltså så dumt. Jag skämdes och bad om ursäkt tusen gånger, men han verkade ändå tro att det var med vilje.

🔹 Den gången i fjärde klass då jag hade på mig en ny jeansklänning, med blixtlås hela vägen som jag fått av min mamma. Det var fortfarande varmt ute så jag hade ingen jacka med mig. Vi brukade hänga våra jackor på krokar i kapprummet innan vi gick i i klassrummet och av reflex drog jag upp blixtlåsen på jeansklänningen och tänkte att det var en jacka. Jag hängde den på kroken och började gå mot klassrummet. Kom på mitt misstag ganska fort och sprang tillbaka.

🔹 Den där gången för x antal år sedan då jag gjorde en ögonfransförlängning, men fick panik efter någon dag och ville ha bort dem. Jag försökte med alla möjliga medel, men det gick inte så jag KLIPPTE av dem med sax. Vilken inte var en lätt match då jag fick klippa hela vägen ner till roten. Nog det dummaste jag gjort. Var utan ögonfransar i tre månader. Ni vet när benen blir stubbiga? Mm, prova att ha stubbiga ögonlock istället… Men blev riktigt grym på att sätta på lösögonfransar i alla fall.

 

Jag innan jag klippte av dem. Haha kolla ögonbrynen. Naw.

 

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

66 gillar

Comments (19)

 • Fanny

  |

  Haha jag minns det där med ögonfransarna. Oslagbar panik.

  Reply

 • Nilla

  |

  Haha kan inte sluta skratta åt ögonfransgrejjen. ”Stubbiga ben..” 😂😂😂

  Reply

 • Sofia

  |

  Åh nej det är hemskt att bli av med ögonfransarna! Råkade bränna upp mina när jag badade badtunna en gång och skulle fylla på bensin (smart chey)…

  Reply

  • Ella

   |

   Haha va? Badtunna och fylla på bensin? Samtidigt eller handlade det om flera olika gånger? Måste få svar!!

   Reply

 • Robert

  |

  Haha, jag är dålig på att göra bort mig. Däremot har jag jobbat som lärare och där “gör man lätt bort sig” ibland. Lite utsatt… 😉

  Reply

 • K

  |

  Haha 😂 Kan vi inte få se en bild på dig UTAN ögonfransar??! Har aldrig sett någon utan fransar 😆

  Reply

  • Egoina

   |

   Har tyvärr ingen bra bild på det, men minns att jag lade upp en film. Som tyvärr är borta 🙁

   Reply

   • K

    |

    Sååå synd 🙁

    Reply

 • Kattis

  |

  På något sätt morfades dom två första punkterna ihop hos mig så det började med “Den gången jag och mitt ex gjort slut och några månader senare pratade vi” och sen började typ historien om jeansklänningen. Fattade noll vad dom hade med varandra att göra :’) haha!

  Men åh <3 Haha så jobbiga saker!!

  Reply

 • Mikaela

  |

  Förlåt att jag kapar men vill tipsa om att Skincity har 25% på Paulas Choice idag! Köpte precis (för första gången) Skin Perfecting 2% BHA Liquid, Skin Perfecting 8% AHA Gel och Skin Recovery Hydrating Treatment Mask efter dina tips (och ha läst på Kakans blogg). Har varit sugen sedan dina inlägg (mer hudvård!!) och köpte mig en tidig julklapp / exalterad, nyfrälst hudnörd

  Reply

  • Egoina

   |

   YAAAAJ fy vad kul! Återkom med vad du tycker!! 🙂

   Reply

 • Bell-Eve

  |

  Oj vilken trip down memory lane det blev att hitta till din blogg. Jag läste den jämt när jag var i 15-16årsåldern! Så jäkla roligt att du fortfarande håller liv i den :).

  Haha känner igen den där historien om jeansklänningen. I mitt fall var det en tröja som man knäpper, och jag hade ingenting under. INGENTING. Det trodde jag dock att jag hade, så jag satt mitt i klassrummet och knäppte upp tröjan. Satt liksom i andra tankar och kom ända till sista knappen innan jag insåg vad fan jag höll på med.

  Reply

  • Egoina

   |

   Välkommen tillbaka 😜 Haha åååh nej! Tur du inte hann ta av den! Jag minns att jag bara hade trosor under den där klänningen 😂

   Reply

 • Joanna

  |

  Hahaha, shit att Klippa Av sina ögonfransar! Modigt 😋 På nåt sätt har jag aldrig tänkt på att de växer (ut igen). Tur att lösögonfransar finns så länge

  Reply

 • Sabina

  |

  Haha jeansklänningen :’D känns verkligen som nåt jag skulle kunnat göra.

  Reply

 • Linnea

  |

  Hahah! Åååh. Så hemskt, men roligt nu!

  Sådana misstag kan man ju faktiskt ångra. Som när jag skulle släcka ljus och eldade upp min lugg (eventuellt kryddar jag lite med ”eldade upp” men ja.. hår brann..)

  Eller, när jag nyligen skulle mixa avokado med en stavmixer, ska peta bort avokado som fastnat ”under” knivarna – och inte drar ut sladde på mixern. Kom givetvis åt knappen och mixade mitt finger…

  Kan nog hålla på halva dagen med klumpigheter jag gjort haha.

  Reply

 • Elsa

  |

  En fjärde punkt på denna lista borde vara när du ramlade när du fixade håret. 😂 Det är fortfarande något av det bästa som hänt blogg-världen!❤

  Reply

 • M

  |

  Glömmer ALDRIG det med ögonfransarna – då jag gjorde EXAKT samma sak, började googla om detta, kom fram till din blogg och MAILADE DIG i panik pga råd. Fina du svarade! Var nog 5 år sedan? Mer? Mindre? Skit samma. Var så snällt av dig iallafall, blev lite lugn för stunden.

  Reply

 • Emma

  |

  Jag skulle börja ett nytt jobb för några år sen och var lite stressad på morgonen. Slant till med ögonfransböjaren och lyckades rycka bort hälften av ögonfransarna på ena ögat?? Ingen aning om hur jag lyckades. Hade inte tid att fixa med lösögonfransar och tyckte det var såå jobbigt att gå dit hahah

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv