Follow my blog with Bloglovin

Bästa kampanjerna på Black Friday

Innehåller annonslänkar.

Jag hade ju lite tid att slå ihjäl på tåget och använde den till att reda ut vem som har de bästa kampanjerna idag. Om ni redan tröttnat på Black Friday-tjat är det bara att scrolla ?

Här kommer de bästa rabatterna enligt mig:

 

Skincity har 20% på allt.

YES! Jag förutspådde detta och det är perfekt timing eftersom min 2% BHA Liquid är slut. Man tackar!

Hydrating treatment mask // 2% BHA Liquid // Bionic Serum

 

Gina Tricot har 30% på utvalda favoriter HÄR och en ny deal var fjärde timme.

Just nu i skrivande stund har de 100 kronor rabatt på utvalda jackor.

Hazel jacka svart // Wanda jacka // Hazel jacka vit

 

Rituals har 20% på allt.

Jag köpte ju en julkalender härifrån, men har kaaanske tjuvkikat lite på hemsidan och vet att den inte innehåller handtvål. Så det ska jag unna mig idag. Och doftpinnar. Så bra julklapp ju!

Fragrance Sticks // Body Cream // Hand Wash

 

 

Bangerhead har 25% på allt.

Jag fyllde på förrådet sist de hade rabatt, så jag behöver inget just nu. Nedan är tre favoriter:

Healing Strength serum & värmeskydd // Anastasia Brow Pomade // Healing Moisture Shampoo

 

Ideal of Sweden har 50% på allt.

Helt sjuk rabatt ju! Jag visste inte att de hade fått in powerbanks. Det måste ju vara de finaste powerbanksen jag sett! De får min kloss från Clas Ohlson att se mycket sorglig ut…

Mobilskal // Laddare // Powerbank

 

Lindex har 25% på ett helt köp.

Jag ska se om jag hittar någon rolig jultröja : ))

Lång satinblus // Tröja med volang // Tröja med tryck

 

Bluebox har upp till 70% på utvalda varor.

Såklart måste jag ju tipsa om Bluebox också. Känns nästan som att det varit Black Friday i flera månader, detta har vi pratat om i en evighet liksom. Här är mina tre favoriter:

Ljuslykta Sagaform // 3-pack Voluspa // Omaggio vas

 

22 gillar

Kommentarer (5)

 • Malin

  |

  Hej Regina, detta har inget med inlägget att göra, men vill ändå fråga lite.
  Jag har fått resultat på mitt cellprov att jag har lindriga cellförändringar och ett hpv-virus som som kan ge förändringarna. Jag minns att du hade förändringar och senare fick göra en konisering. Hur “grova” var dina förändringar?
  Jag fick typ panikkänslor av brevet och tänkte CANCER (!), förstår dock nu att det är vanligare än man tror och jag är tacksam att cellprovtagningen finns. Jag har ett uppföljade läkarbesök om två veckor och försöker lugna mig inför dess. Hur gick ditt sånt besök till? Kan de typ se förändringar med blotta ögat eller är det liknande prov som vanligt cellprov? Jag hoppas du vill skriva några ord, alltid bra att lyfta såna här frågor, vilket jag tycker du är så bra på och är en av anledningarna till att jag följt din blogg i många år! Du är toppen!

  Svara

  • Sigg

   |

   Lätta förämdringar kan läka ut av sig själv:) på mig gjorde de ändå en konisering efter ett år (eller om dt var mer?) eftersom de inte försvunnit själv. På läkarbesöket kommer de nog “knipsa” dvs ta en biopsi för att analysera. Det gör inte ont:) de penslar på nån ättika(?) också för då kan de se förändringarna med blotta ögat. Nästan alla mima tjejkompisar som inte haft samma partner sen de var typ 14 har haft cellförändringar? Du behöver inte oroa dig. Bra att man upptäcker det och håller koll ju?

   Svara

 • Robert

  |

  Blev lite nyfiken på doftpinnar, faktiskt. Ögonbrynsvax(?) tror jag inte jag behöver just nu. Var smart och fyllde på lagret för en tid sen. 😉 😉

  Svara

 • Karin

  |

  Önskar det var fler som har tröttnat på Black friday-tjat. Vi kommer överkonsumera detta jordklot åt pipsvängen./Party poopern

  Svara

 • Malin

  |

  Håller med dig, himla smart att kunna beställa julklappar eller sånt man ändå tänkt köpa och därmed få rabatt! Kul att jag inte är den enda som har hårserumet som favorit 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv