Follow my blog with Bloglovin

Några bilder från telefonen

Låt oss kika vad jag samlat på mig i kamerarullen på sistone:

 

Jag blev kär i min kusins behållare (eller vad det nu heter?) till köksredskapen och var tvungen att ta en bild. Så cool ju!

 

Och för att fortsätta på inredningsspåret. Jag blir knäpp på bilder liknande dessa på Hemnet. Varför är det relevant med en inzoomad bild på typ bröd eller en vinflaska när man ska köpa en lägenhet? Men detta var så fint, så jag var tvungen att printscreena. Vill också ha en guldig insekt!

 

Mitt kusinbarn hade en färgpenna som ritade många olika färger på samma gång. Vilken grej! Ville vara fyra år igen.

 

Antingen är jag social, eller så känner jag såhär. Finns liksom ingen mellanting.

 

Denna tidning kom till jobbet. Ser ni? SÅ SJUK. De anspelar på Game of Thrones och sen är det en “sausage guillotine”. Alltså ett redskap för att skära upp korv. Men vi som har sett GoT tänker ju på en väldigt specifik händelse…

 

En vanlig hederlig “kolla looken” på tåget. Här var vi på väg till Sofie och Dan för att äta middag.

 

Haha. Tyckte denna var väldigt träffande. Det är alltid en hårfin gräns när jag försover mig och jag överväger om jag ska stressa ihjäl mig för att hinna tåget, eller om jag helt enkelt bara ska ta min tid och ta nästa istället.

 

Ida skickade en bild till mig och frågade vad jag tyckte om vår nya ballerina med stödkrage. Haha. Så söt ju. Man borde ju behålla “stödkragen” och ha den så istället.

 

Mammor och lappar alltså <3 Mamma är på Teneriffa och jag har varit och vattnat blommor och hämtat in post hemma hos henne. Och i vanlig ordning stod det en burk med tabletter till mig på bänken. Vad vore ett besök hos mamma utan att få lite kosttillskott? Till och med när hon inte ens är hemma.

 

Sånt jag peppar mig själv med dagligen. Hang in there osv.

 

Och slutligen en frisyr min kollega Maria visade mig. Så fint ju! Och enkelt! Fast saker ser ju alltid enkelt ut fram tills man provar det själv… Ska se om jag får till det : ))

 

43 gillar

Kommentarer (29)

 • Sofie

  |

  Är verkligen inte en citat-person egentligen, men det där var ju spot-on! Det ska jag bära med mig 😀

  Svara

 • E

  |

  Alltså finns det nån som gillar dom där detalj/inredningsbilderna när man ser på hus/lägenheter?! Jag kan bli så irriterad när det finns en massa bilder på vedkorgar, ljusstakar eller blommor. Dom kommer ju ändå inte finnas kvar när jag flyttar in. Tycker mäklarfirmorna istället skulle kunna satsa på att det alltid skulle finnas en karta över bottenplanen.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jag med! ? Ibland tänker jag att jag hade låtit bli att köpa lägenheten av principskäl pga de där töntiga bilderna.

   Svara

 • Sofia

  |

  Skulle aldrig kunna ha insekter som prydnad *ryser* x)

  Svara

  • Egoina

   |

   Har också alltid känt så, men på sistone har jag varit så fascinerad av skalbaggar. Så vackra ändå ?

   Svara

 • Robert

  |

  Spännande frisyr där. 😉 Vilken mamma du har, haha. 😉

  Svara

 • Filippa

  |

  Tänkte på det du skrev i förra inlägget också om snooze och att du alltid springer till bussen. Kan du inte en dag, för vår skull och som test verkligen gå upp i tid, inte stressa på hela morgonen och GÅ till bussen i tid och se hur det känns? For the blog liksom hehe

  Svara

  • Egoina

   |

   Allt for the blog! Kan testa och rapportera detta noggrant 😉

   Svara

 • Mathilda

  |

  Åååh, snälla snälla ta reda på vart ansiktet på första bilden kommer från. Jag känner att jag måste ha en sån, om inte att ha köksredskap i så att plantera i. SÅ fin!!

  Svara

 • Cat

  |

  Vet du vart man kan hitta den där fräna köksredskapshållarprylen? ?
  Den va ascool!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha tyvärr inte. Minns inte vilken tidning det var 🙂

   Svara

   • Cat

    |

    Kommer du på det får du gärna hojta till.. riktigt frän! ???

    Svara

   • Kattis

    |

    Tidning? Står väl att din kusin hade den, eller? 😮

    Svara

    • Egoina

     |

     Hahaha oj. Trodde hon menade den där korvskärargrejen.

     Svara

     • Kattis

      |

      Haha jahaa! Då fattar jag! Ordet redskap skapade förvirring!

 • Matilda Nilsson

  |

  Den guldiga insekten kommer från TGR!! Fanns massa olika insekter nu vid halloween. Jag tänkte först, det kan man ju inte ha som inredning, men gillar verkligen min skalbagge. Plus att den kostade typ 20kr ???

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Sophie

  |

  Tråkigt att läsa att det verkar tufft för dig nu. Du är grym, glöm aldrig det! Och tänk på att till bara finns en av dig och du behövs så det är viktigt att du tar hand om dig och gör saker som du mår bra av. Ta hand om dig fina du ❤

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack fina! ❤️❤️

   Svara

 • Sara

  |

  Baggen finns på Mio för en 50lapp ?

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • S

  |

  1. JA! Vad f*****n håller de på med detaljbilder för när inte 100% av det de säljer inte har planlösningar?! J*vl* trams!

  2. Oj, du såg mycket blondare ut på bilden än på alla andra bilder (eller så spelar min hjärna mig ett spratt) så jag blev helt ställd för att något såg annorlunda ut ? Kul hur hjärnor fungerar!

  3. Hang in there! Även när man börjar ledsna på att bara hanga in there månad efter f*cking månad så är det det som gäller. Hoppas att det vänder för dig snart! KRAM ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag tyckte också att jag såg blondare ut! Tror jag hade överdoserat torrschampo den dagen. Det är nog därför…haha 🙂 Tack! Jag kämpar på 🙂 <3

   Svara

 • Monika

  |

  Haha ja mammor och lappar. Min mamma brukade lämna en lapp på kylskåpet varje morgon med instruktioner och hälsning, då hon stack till jobb oftast innan vi vaknat. En morgon höll jag på att fixa kaffet vid diskbänken och såg då en spindel som hängde ner rakt framför mig. När jag sedan läste dagens lapp så avslutade hon med ‘PS. Träffade ni er lilla kompis ovanför diskbänken? D. S’
  Så taskig!

  Svara

 • Hanna

  |

  Den där svanen hade jag tänkt beställa.. Men ramlar huvudet typ ned om man inte har stödkrage på den? Hade tänkt ha den på fönsterbrädet i flickans rum ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tror inte det. Det är nog typ “ståltråd” i dem. Men kan kolla på lagret imorgon 🙂

   Svara

   • Hanna

    |

    Hade varit jättesnällt ❤️

    Svara

    • Egoina

     |

     Huvudet står upp 🙂

     Svara

     • Hanna

      |

      Perfecto ? Thank you very mucho ?

Lämna en kommentar

Arkiv