Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

10. Fel vinnare

I veckans avsnitt av Veckans Smash pratar vi om ångest. Hur kommer det sig att vissa sover gott om nätterna oavsett hur de beter sig, medan andra analyserar varje liten detalj?

Moa berättar om den gången hon gjorde bort sig ordentligt på jobbet och jag delar med mig om när jag stalkade runt på Facebook och råkade gilla helt fel inlägg…

Hur gör man egentligen för att hantera ångest? Finns det några handfasta knep?

Det blir tips, pinsamma situationer och obekväma tv-ögonblick. Och såklart en hel del igenkänning. Gör er redo för situationer som man även flera år senare kan kastas tillbaka till och plötsligt känna den isande känslan genom hela kroppen. NEEEJ!

Lyssna nedan eller sök upp oss i valfri podcast-app!

 

28 gillar

Kommentarer (10)

 • Robert

  |

  Skall givetvis lyssna vid tillfälle. 🙂

  Svara

 • Sabina

  |

  Er podcast räddade mig den här veckan när jag låg sömnlös en natt! Jag hade massa avsnitt jag inte hunnit lyssna på ännu så då låg jag och lyssnade på alla. 😀 Det var riktigt mysigt faktiskt och jag var glad att ha sällskap av er, haha!

  Svara

  • Egoina

   |

   Kul att höra ?

   Svara

 • Frida

  |

  Hatar när man råkar gilla av misstag. Jag har ett tips till er (om ni som jag) ibland bara klickar er runt och stalkar folk bara för att ni är uttråkad och av misstag råkar gilla en 67 v gammal bild – ta bort ”gillningen” och likea därefter hens senaste bild. Voila! Ingen märker hur långt ner ni grävt ??‍♀️

  Svara

  • Egoina

   |

   Smart!!! Men ändå illa om det är en person man inte följer och som man inte vill ska veta att man ”stalkar” ?

   Svara

 • Bella

  |

  Eran pod är så bra :)!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack vad kul att du tycker det <3

   Svara

 • Robert

  |

  Haha, kändes som det var rätt tunga(men bra) ämnen. Är engagerad i andra sammanhang där det snackas en del ångest så jag orkade inte lyssna på prat om ångest just nu. Får lyssna senare. 😉

  Svara

 • Julia

  |

  Tack för att ni skruvade ner ljudet på jingeln, mycket bättre! ☺️

  Svara

  • Egoina

   |

   Håller med om att det blev bättre. Tack ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv