Halloweenfest 2017

I lördags var det dags för Halloweenfest, den bästa festen på året! Vuxna som klär ut sig liksom? What a time to be alive! Vi välkomnades in i en Halloweenifierad lägenhet.

 

Gulligaste värdarna Sofie och Dan som hade styrt upp allt så fint! Som varje år. Halloweenfest hos dem är nämligen tradition.

 

Jag fotar dem och en vägkon står och pratar med en groda i bakgrunden. Allt är i sin ordning.

 

Jag och F matchade! Han var Captain Jack Sparrow och jag var….en pirat.  Så fina visst? F har sparade ut sitt skägg och sen rakade vi det som Jack Sparrow och fyllde i med kajal.

 

Jag fick våra kostymer sponsrade av Coolstuff förra året. Men då använde vi ju aldrig dem, så vi passade på i år istället. Hans kostym finns här och min finns här. Det är inga annonslänkar, men jag fick som sagt det sponsrat.

 

Sen droppade fler gäster in. Till exempel dessa söta.

 

Och grodan hittade en prinsessa som ville pussa på honom! Vilken tur va.

 

En tjej var french toast (hon hade toast på magen). Hon lade ifrån sig baguetten en stund och då hittade F den och frågade mig om jag trodde att man fick lov att smaka. HAHA. Alltså min fransman <3 Jag bara “nej, det är någons rekvisita” och han bara : ((((

 

Ghostbusters kom förbi med en liten show och allt!

 

Och det spelades beerpong såklart.

 

Jag var sämst som vanligt.

 

Matin Timell tittade förbi och alltså…..jag vet inte vad jag känner om det här. Jag frågade hur han tänkte och han svarade att han ville klä ut sig till “något av det läskigaste som finns i det moderna samhället” och det var ju ändå ett mycket bra argument.

 

Sofies lillebrors flickvän (hängde ni med?) kom såhär. “Vem är du” frågade jag och hon svarade “Alice”. Hahaha. Åh <3 Jag har alltså träffat henne tusen gånger och vet mycket väl vad hon heter, men undrade såklart vad hon föreställde. Hon var Pennywise i IT. Har aldrig sett det, så har ingen aning. Men så cool visst?

 

Princess Leia och Han Solo var såklart på plats.

 

Men det här var ändå bäst. En srirachasås!!! HUR AWESOME? Amanda är för evigt min idol. Och Desirée var en seriefigur. Samma som jag egentligen ville klä ut mig till som ni kanske minns.

 

Sen var det prisutdelning. Martin Timell kom trea, seriefigur-Des kom tvåa och etta blev…

 

Captain Jack Sparrow! WOHO! Han var diplomatisk och sa att han inte hade klarat det utan sin kompanjon och så fick jag gå upp på “scenen” också. Fast eh. Tror ändå det.

 

En mycket bra kväll! Jag ser redan fram emot nästa år!

 

84 gillar

Comments (21)

 • Lisa

  |

  Då kunde han lika gärna ha klätt ut sig till Ed Kemper. Fruktansvärt nonchalant att klä sig så.

  Reply

 • Frida

  |

  Haha, trodde prinsessan Leia höll i ett knäckebröd först 😩

  Reply

 • Kattis

  |

  Det där med Timell kändes ju uttjatat redan innan halloween, haha..

  Reply

 • Lina

  |

  NEEEJ snälla Regina. HAN Solo, inte Hans *gråtande emoji*

  Reply

  • Egoina

   |

   Har inte så bra koll på det där nej 🙈

   Reply

 • Nathalie

  |

  Tycker man ska klä ut sig läskigt osv på halloween med att klä ut sig till våldtäksman osv är INTE roligt. Som t.ex Martin Timell – eller han moderaten nu som klädde ut sig till Madsen som dödade Kim Wall med samma argument – “han är ju läskig” så är det INTE kul eller OK när det är ett såpass stort samhällsproblem. (Eller som bl.a för några år sedan när några killar klädde ut sig till flygplanskrasch-offer efter Malaysia-flyget försvann med samma argument…) . Fysiskt och psykiskt våld är varenda kvinnas största skräck och inget killar borde klä ut sig till på maskerad. Det är redan alldeles för få män som ser sin roll och sitt ansvar i allt detta och det blir så tydligt när man använder det som en utklädnad. Hoppas det inte fanns något våldtäktsoffer på festen och att killen inser sitt fel en vacker dag </3

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack för att du redde ut mina tankar! Håller med dig! Har vägt fram och tillbaka, men landar i att tycka som du. Kreativt ja. Roligt nej.

   Reply

 • Sara

  |

  Förlåt på förhand nu men hur kan man ha missat filmen IT och clownen Pennywise? HUR? 🤡🙈

  Reply

  • Egoina

   |

   Får ta tag i det 😉

   Reply

  • Emma

   |

   Men eller hur! Det har ju varit överallt på sociala medier 🙈😊

   Reply

 • Robert

  |

  Kände knappt igen F där, haha. 😉

  Reply

 • Mia

  |

  Han Solo*🤣

  Reply

 • Felicia

  |

  Fast han heter ju Han Solo och inte Hans Solo haha 🙂

  Reply

 • Lovisa

  |

  Men shit, F är ju sjukt likt Johnny Depp! Väl värd vinsten 🙂

  Reply

  • Namn

   |

   Jag håller helt med!!!

   Reply

 • malin

  |

  Uhm jag hade tvingat honom att alltid vara stylad så. Sjukt snygg pojkvän du har!

  Reply

 • Anne

  |

  “What a time to be Alive” 😂😂😂 Vänner ♥️ Tycker alla va riktigt bra utklädda! Så roligt med halloween fest , inte klätt ur mig på två år nu😆

  Reply

 • L

  |

  Jag fattar inte Ghostbustersena. Är det nåt nytt? Ska de inte ha overaller och proton packs?

  Reply

 • Matilda

  |

  Haha åh Ruben! Alltid lika söt 😀

  Reply

 • Patricia

  |

  Hahahah näst sista bilden, tänkte ”Vänta har F två vänsterfötter???”
  Kan du se vad jag ser? Det är ju din som är korsad över höger 😅

  Reply

 • Linda

  |

  Tänk hur olika man kan vara och se på saker. Jag själv har blivit sexuellt utnyttjad och jag gick ändå klädd som Fritzl på halloween för några år sen. Jag tar allt med en nypa salt och är av den åsikten att det inte finns något som är för grovt för att skämta om.

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv