Follow my blog with Bloglovin

Tisdag på topp

Idag åkte jag hem till Linda efter jobbet för att fira att hon äntligen äger sitt hus! Woho.

 

Det behövde vi såklart skåla för med bubbel. Älskar förresten att hon köpt flaskan för att jag skulle ”få en bra bloggbild”. Det är sann vänskap.

 

Så fin. God också! Tips tips.

 

Vi åt sallad från Holy Greens. Det finns på riktigt ingen som gör godare sallader än dem. Småbarnsföräldrar har alltid så gulliga underlägg hemma. Som detta. Ett rosa moln.

Ja, det var min tisdag såhär långt. Jag har haft en riktigt bra dag på jobbet, mysig catch up med Linda och nu ska jag hem till F som kommit ihåg att ta med kexen hem idag. Vad mer begär man.

 

68 gillar

Kommentarer (5)

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • adde

  |

  Hej! Har aldrig lämnat en kommentar innan (vad jag minns?) men nu måste jag ryta till lite. Har följt din blogg i åratal, ungefär sedan du bytte till den rosa headern med kungakronan. Nu har det dock blivit problematiskt, VARJE GÅNG jag gått in på din blogg senaste veckan har jag fått en ad från ICA. Det är en sådan ad där man kan kolla runt med hjälp av att rikta mobilen och därmed se sig runt i en ”läskig” ICA-butik. Inget egentligt problem med ad-en i sig, men det finns några problem. Först och främst slöar det ned hemsidan något extremt, det laggar när man scrollar och ad-en följer ibland med och lägger sig över texten i inläggen. Ibland startar också automatiskt ljudet i reklamen, det skriks alltså ut ”läskig” musik ur telefonen, hur jobbigt som helst när man ska kika lite snabbt på bussen eller det sista man gör innan läggdags. Använder mig av senaste versionen av Chrome på en iPhone 6 med iOS 9.3.3. Hoppas denna feedbacken hjälper att fixa problemet. Avslutningsvis måste jag dock tacka för en underbar blogg och att du du låtit dina läsare följt din resa genom livet!

  Svara

  • Egoina

   |

   Guuud vad jobbigt! Är det annonsen som lägger sig inuti inläggen? För den tog jag precis bort. Eller är det den som är överst? Ska kika på det!

   Svara

   • E

    |

    För mig är det samma problem, men inte bara Ica utan olika (är väl beroende på vad man surfat på gissar jag). Det är ad:en som är ”högst upp”, under din header.. jag använder safari..

    Svara

 • Malin

  |

  Ah, står inte ut längre!
  Jag har börjat kolla på Skam (ja, jag veeet) och det är en sak jag stör mig så enormt på.

  De är så galet dåliga på engelska, det är skämskudde varje gång de yttrar ett ord på engelska. Är det så att engelskan i Norge inte är speciellt stark eller låter det så otroligt töntigt för att de har för mycket utav sin norska dialekt i engelskan?

  Nu frågar jag dig eftersom att du är den enda norska jag känner till.
  Hoppas på insiderfakta utav dig.

  Puuuuss!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv