Follow my blog with Bloglovin

Helgfrukost

Titta vilken frukost jag fixade idag!  F fixar 9 gånger av 10 (om inte mer..hehe). Så jag kan ju göra det extra lyxigt när jag väl bemödar mig. Det blev svamp, finjuice och kanelbullar bland annat. Helgfrukostar är det bästa som finns.

Alltså kan vi prata om Idol? HUR sjukt att Erika åkte ut? Så hemskt det var att hon blev så ledsen också. Usch vad jobbigt det var att titta på. Jag förstår inte hur de andra som åker ut kan hålla sig så lugna och samlade egentligen? Hade det varit jag hade det varit snorkalas.

Jaja. Nu ska jag på kalas hos F’s mamma som fyller år. Har hört rykten om tårta : )) Happy lördag!

 

52 gillar

Kommentarer (15)

 • Julia

  |

  Det är väldigt mycket reklam i bloggen nu. Inte sponsrade inlägg utan menar banners eller vad dr kallas. Både över, mitt i och under inläggen. Det stör tyvärr läsupplevelsen väldigt mycket 🙁 de mitt i stör mest. De är ganska långa också. Jag läser från mobilen.

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Såg det också och håller med om att det är lite för mycket. Ska mejla dem! Kram 🙂

   Svara

 • Sara

  |

  HÄR FÖR ATT PRATA OM IDOL??

  Är så arg??!!?! Satt hemma i soffan och grät för jag har knappt sett något sorgligare.

  Blir mer och mer övertygad om att hela skiten är korrupt och riggad. Kevin O gick ut med kritik mot produktionen, BAM samma vecka åkte han ut helt otippat. Olivia sa då att fel person hade åkt ut och BAM så åkte hon veckan efter!

  Jävla skitprogram som ger mer uppmärksamhet och tv-tid till sina egna interna favoriter. Tex nu när Jemima var i botten och man inte fick minsta lilla intervjun med henne! Istället ett 5-minuters klipp på när Chris skriver autografer?! Jaaaa vi har fattat, ni vill att Chris ska vinna, KLIPP TILL NÅGON ANNAN IDOL.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha älskar engagemanget! Håller med, det var så himla sorgligt alltså ?

   Svara

 • Emma

  |

  Hej! Läser din blogg från mobilen och måste bara säga att den reklamen som kommer mitt i översta inlägget förstör allt! Täcker hela skärmen och är svår att bläddra förbi :/ hoppas att det går att fixa ?

  Ha en bra helg!

  Svara

  • Egoina

   |

   Håller med dig!! Ska se till att det fixas! Kram 🙂

   Svara

 • Sabina

  |

  JAAA! Håller så med, Erika borde varit kvar.
  Och Noah åkt… Känns lite elakt men det är faktiskt honom jag vill ha ut varje vecka 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Känns elakt, men jag med!!! Det är så orättvist att hon skulle åka, men inte han ?

   Svara

 • Robert

  |

  Så smarrigt! Detsamma! 😀

  Svara

 • Linnéa

  |

  Alltså jag var förkrossad!!! Satt i soffan och grät. Förstår inte vad som händer?!?!

  Svara

 • Caroline

  |

  Men var är frukostens sås /färskost/ smör? O.o Mvh Såsifierad

  Svara

  • Egoina

   |

   Utanför bild pga *skulle vara en fin bild* mvh/ bloggerska 😉

   Svara

 • Jessica

  |

  Alltså hur gör man när man slits mellan två killar?
  Den ena har jag varit tillsammans med i 4 år och varit sambos i ett år som jag älskar men känner ibland att i vår vardag finns det ingen kemi, den andra är min första kärlek som jag har tänkt på varje dag sedan det tog slut, dock har han en flickvän som det inte står stabilt med. Vi har inte träffast på två år men när vi väl träffas så slår det gnistor om vår kemi och han sade att han saknar mig. Vem väljer man? Den som man har ett stabit och tryggt förhållande eller den som dyker upp i ens deömmar efter 6 år isär?

  Svara

  • Sofia

   |

   Du har nog ditt svar själv. Du är antagligen inte kär i din sambo så stanna inte med honom bara för han är en trygghet, inte schysst mot någon av er. Tänker att du aldrig hade varit intresserad av någon annan om du fortfarande hade känslor, så redan där kommer varningssignalerna! Mitt tips är att prata med din sambo, se om han känner likadant. En trygghet är inte alltid detsamma som kärlek, och kärlek är ett måste i ett förhållande.
   Kram

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv