Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Det senaste

Sitter på tåget på väg till Malmö och tänkte starta denna fredag med en lista som jag snott från Sofie:

 

Min senaste skärmdump:

Såg denna, kände woooow och printscreenade. Ska nog helt enkelt bara gå all in på glitter på Halloween?

 

Mitt senaste klädköp:

Klickade hem denna blus. Tyckte den var så gullig med prickarna. Finns här (adlink).

 

Min senast lyssnade podcast: Det är nog min egen. Är inte så egenkär som jag låter, utan det var i samband med klippning. Hur konstigt att det inte att lyssna på sig själv inspelad förresten? Jag låter inte alls sådär i mitt huvud.

 

Mitt senaste sms: Skrev ”Sådär, har spelat in podden. Själv då? ?” till F igår.

 

Mitt senast inkommande messenger-meddelande: ”Haha vilken den andra? Den som är 32?”, skrev Sofie. Vi diskuterade klockor i vanlig ordning…hehe.

 

Senaste taggningen på Facebook:

Sara taggade mig i denna. Jag svarade ”Nä du får klara dig själv alltså…”.

 

Min senaste TV-serieobsession: Det är bara Greys och Bron jag följer just nu, så jag får svara dem. Är såååå irriterad över en grej i Greys, men ska inte spoila för någon. Och på tal om Bron älskar jag scenen där Saga bara går ut och ”hittar någon” och sen efteråt vaknar killen av att hon sitter i sängen och tittar på likdelar i sin dator. Hahaha vadå världens sämsta one night stand?

 

Min senaste använda emoji: Såg något kul i en instastory och kommenterade emojin som skrattgråter ? Min vanligaste emoji.

 

Min senaste anteckning i telefonen: ”Svarta byxor som drar åt sig allt”. Hade ett par jeans som jag inte haft på länge och blev snabbt påmind om varför! De drar till sig minsta lilla antydning till ludd. Blev så irriterad att jag skrev upp det. Oklart varför.

 

Senaste bilden tagen på mig:

Jag har varit EXTREMT obloggig de senaste dagarna, så det är den här. När vi var på Lidl för en vecka sedan. En vecka sedan! Förtjänar jag ens att ha en blogg?

 

Mitt senaste dyra köp: Jag har köpt en ny locktång! Den kostade skjortan, men om den överlever lika länge som min plattång (typ hela livet?!) är det lätt värt det. Plus att den är så braaa och så fiiiin. Love it. Kan visa er en dag.

 

Min senaste lästa tidning: Hm ja. Läser aldrig fysiska tidningar. Men det måste vara Veckorevyn då.

 

Min senaste sedda film på bio: Det var när vi såg Borg. Så kul att F frågade om vi skulle se den och jag sa njääe. Några dagar senare hade han en ”överraskning” till oss. Det visade sig vara ett biobesök och, mycket riktigt, filmen Borg. Han var gullig och fick som han ville i samma smäll. Well played. Men filmen var bättre än jag trodde, så det gör inget alltså. Men kul ändå. Typ som när Homer ger Marge ett bowlingklot i present.

 

67 gillar

Kommentarer (16)

 • Frida

  |

  Har du sett att Delicato släpper en Delicatoask till jul? Som Alladinasken fast med små chokladbollar och dammsugare och andra Delicatobakverk, tänkte på dig haha ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Alltså det är FANTASTISKT. Mejlade dem och frågade om de ville ha ett samarbete så fort jag läste om det. Men inget svar tyvärr :/

   Svara

 • Julia

  |

  Åh jag vill veta varför du är irriterad på greys. Är i valet och kvalet att ta upp senaste säsongen eller bara skita i. ÄR ok att spoila!

  Jag gillar när du diskuterar serier. Med spoilervarning kanske. Så som du gjorde med got härromdahen

  Svara

 • Bella

  |

  Är det meningen att inlägget du gjort i samarbete med Systembolaget ska vara ”fastnålat” som inlägg nr 2? Det uppdateras med nytt datum varje dag och ligger kvar som andra inlägget på bloggen. Nu står det att inlägget är skrivet 27 okt (idag), även fast inlägget publicerats redan för någon dag sedan.

  Inga problem för mig att scrolla förbi inlägget, men är liiiite tröttsamt nu.

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, det är inte ett inlägg skrivet av mig, utan en annons. Fast i annat format 🙂 Förstår att det är lite tröttsamt, men den försvinner snart.

   Svara

 • Jessica

  |

  Hej! Jag har jättesvårt att läsa dina inlägg då reklam lägger sig över inläggen och när jag väl lyckas få bort det och skrällar ner ”hoppar” liksom inlägget upp till reklamen igen. Känns som det ligger annonser överallt helt plötsligt haha. Om fler har samma problem kanske det är värt att kolla upp 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Ska kolla på det 🙂

   Svara

 • C

  |

  Jooo kan du inte skriva om greys? Haha ?
  Du kan ju skriva spoiler så kan man scrolla om man inte sett det senaste avsnittet ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Okej! 🙂

   OBS SPOILER!!!!!!!!

   Det jag stör mig på är det som hände Amelia nu. Jag har alltid gillat att hon får lov att vara ”komplicerad” och en speciell karaktär utan att stämplas som galen. Det är väldigt ovanligt att kvinnor framställs så utan att det liksom inte har en förklaring . Hon bara är så. Därför stör jag mig på att det finns en förklaring nu! Nu helt plötsligt ska vi förstå varför hon varit så ”oresonlig” och nu finns det bevis på att hon är galen. Förstår du hur jag menar?

   Svara

   • ab

    |

    Trodde det skulle vara att de har bytt ut den som spelar Megan Hunt.

    Svara

    • Egoina

     |

     Jaaa det med!! Owen bara ”jag kände knappt igen henne”. Haha tro fan det!

     Svara

 • Kristina

  |

  Vad har du för plattång?

  Svara

  • Egoina

   |

   Minns tyvärr inte exakt modell. Det var 100 år sedan jag köpte den. Men den är från ghd 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Vi vill givetvis se locktången. 😉 Helt klart fattade man att det handlade om klockor när ni diskuterade att den ”är 32”, haha. Diametern kanske? 😉

  Svara

 • Elin

  |

  Blir så nyfiken på vad du menar med greys! Följer slaviskt och har egna funderingar…

  Svara

 • Emma

  |

  Åh var tittar du på greys? Sidan jag streamade på förr funkar inte längre 🙁

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv