Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Håll ihop för seriernas skull

Jag är helt slut idag. Jag kände bara NEEEJ när jag vaknade, så jag skrev till Moa och frågade om vi kunde spela in podden senare istället. Det gick bra, så jag somnade om med gott samvete. Lyx att kunna göra så.

Nu har jag betat av dagens måsten och spelat in. Tyvärr är jag fortfarande jättetrött och har världens huvudvärk. Jag tänker att jag är känslomässigt utmattad, jag vet inte. Tänkte i alla fall ha en lugn kväll med Bron-marathon. Jag och F började nämligen titta på det igår. Jag har redan sett de två första säsongerna, men det gör inget att se dem igen.

Lite sorgligt ändå att det är så många bra serier jag sett i mitt liv som jag inte sett tillsammans med honom. Jag såg om Breaking Bad för några månader sedan för att jag gärna vilja se den tillsammans med honom, men jag kommer ju inte orka se om ALLA serier jag sett.

Där har ni en bra anledning till att inte göra slut med någon förresten. Tänk på alla serier du inte kommer kunna diskutera eller dra internskämt om. ”You know nothing”, säger jag till F ibland. Men han knowar verkligen nothing… : ( Tänk när du sitter där med en ny partner och vill äta mat till ett nytt serieavsnitt, men så går inte det eftersom hen inte följer den. Tänk när en ny säsong släpps och du vill marathontitta men partnern tycker att ni ska *umgås* istället….. Nä det går ju inte.  ”Mamma, hur har du och pappa hållit ihop i alla dessa år”, ”Jo, hjärtat, det ska jag berätta. Pappa och jag har sett så många serier tillsammans så nu finns det ingen återvändo”. Typ så.

På tal om internskämt och mitt inlägg häromdagen förresten. Hittade denna. Haha!

 

55 gillar

Kommentarer (20)

 • Jennie

  |

  On du inte redan gjort det – snälla ta ett preggotest. Du ska nämligen bli mamma 2018. Jag bara känner det sen ett par veckor tillbaks. Följt dig sen 2008 men knappt kommenterat. Bara när det är såhär stort.

  Svara

  • Egoina

   |

   Alltså vet att du inte menar något illa, men snälla skriv inte såhär till folk. Sådana saker ska inte spekuleras i och kan faktiskt vara känsligt. Är inte gravid i alla fall. Kram!

   Svara

   • Jennie

    |

    Oj, nej verkligen inte! Hade jag någonstans tänkt att du kunde ta illa upp då hade jag aldrig skrivit det såklart. Ville bara dela med mig av en så extremt stark känsla jag haft. Såklart jag inte menade något illa, trodde du skulle tycka det var kul. Sorry & puss!

    Svara

  • Lisa

   |

   Javisst och Adolf Hitler har en okänd son.

   Svara

  • Paula

   |

   Men fy vilken kommentar.

   Svara

   • Lisa

    |

    Det var ju IRONI. Hur kan du inte se det som ironi som svar på människan som sade att Egoina kommer bli gravid? Seriöst.

    Svara

    • Lovisa O

     |

     Paula svarade väl på originalkommentaren inte din?

     Hur som, håller helt med dig Regina.
     Särskilt iom det du var med om tidigare och behövde opereras för. Kram och ha en fin helg!

     Svara

     • Egoina

      |

      <3

 • Rebecca

  |

  Haha är ”you know nothing” från How i met your mother eller? Haha. Ser Ted framför mig. Älskar att citera också. Min kille gillar ej Vänner…. DET ÄR EN SKAM! Såå många ggr jag skrattat år ett scenario eller mening som liknar i vänner, så kan han ej relatera! Känn min smärta. Mitt ex älskade vänner däremot<3

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, det är från Game of Thrones, ”you know nothing Jon Snow”. Haha åååh, jag känner din smärta. Refererar till och citerar också Vänner hela tiden utan att någon fattar 🙁

   Svara

 • Paula

  |

  Tänkte på det här om dagen, jag har aldrig haft någon att maraton kolla serier med. Låter ju hut mysigt som helst!

  Svara

 • Ellie

  |

  Åh, älskar också att ha serier man följer ihop med sin partner. Just nu är det rederiet som jag aldrig följt haha. Finns typ 20 säsonger så är perfekt. Dock älskar jag att ha mina egna serier också, vill liksom bestämma själv när jag ska se dem. Som Outlander till exempel, dock har jag oftast vänner jag kan diskutera de serierna med så det är perfekt!

  Svara

 • r

  |

  Tänk att jag är helt tvärt emot! Gillar att ha vissa serier för mig själv, vi bor ju ändå ihop och har gjort i flera ir, så det är skönt när man kan kolla på några ensam. Gillar att sitta med hörlurar och surpla i mig te, med honom bredvid mig spelandes på sitt playstation <3

  Svara

 • Robert

  |

  Haha!

  Svara

 • Mathilda

  |

  Haha, så sant. En grej jag ofta fortfarande tänker på (relativt ofta!) är att jag inte kommer se klart en serie jag och mitt ex började se ihop, fast det är över tre år sedan det tog slut.

  Svara

 • Sabina

  |

  Min man och jag har extremt olika smak på serier och ja, det är så segt ibland när man drar roliga skämt från serier och han förstår ingenting :’D Det enda vi tittar på tillsammans i serieväg är fantasy så Game of thrones har vi i alla fall gemensamt.
  Har trots detta klarat 13 år tillsammans dock, haha!

  Svara

 • Agnes

  |

  Åh, vaaar kan man se säsong 1 av bron??? ?

  Svara

  • Egoina

   |

   SVT play 🙂

   Svara

 • Felicia

  |

  Det sorgliga är ju dock att jag höll på att skjuta upp att göra slut med min pojkvän bara för att Stranger Things säsong 2 skulle komma nu i oktober… Idag kom den nya säsongen och imorgon flyttar han ut, jag sörjer verkligen att inte få se den med honom :'( Vill och vågar inte se den själv, dels för att den är så läskig men också för att det verkligen var vår grej och det känns så fel att se utan honom och inte ha någon att krama om när det blir läskigt!

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv