Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Jag och Idol ikväll

 

Vilken superkväll jag har! Det är jag, soffan, te, dubbelnougat, chips och Idol. Så mysigt! Eftersom jag missat de tre senaste veckorna har jag mycket att marathon-se. Just nu är jag på kvalveckan. Det känns som en present att ha samlat på sig så många avsnitt och att ha en hel kväll att titta.

Jag vill tacka för alla fina kommentarer den senaste tiden. Det betyder mycket för mig. Jag var rädd att jag bara skulle få massa nej-så-ska-du-inte-alls-tänka-kommentarer igår, men istället fick jag läsa om era historier och tankar. Tack för att ni delar med er. Det var till stor tröst och så fint <3

 

75 gillar

Kommentarer (2)

 • Robert

  |

  Mysigt och smarrigt! 😉

  Svara

 • Sofia

  |

  Så skönt ibland när man har mycket att kolla på 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv