Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

En ny grå kappa

Innehåller annonslänk.

 

JAG HAR HITTAT DEN PERFEKTA KAPPAN! Jag skickade den på snap till F när jag provade den i butiken och han svarade ”åh nej älskling, säg inte att det kommer bli som med bomberjackorna nu och att du totalt snöar in på ett plagg och köper 10 stycken likadana jackor”.

Saken är nämligen att jag köpte en annan grå kappa nyligen…så jag behöver egentligen inte alls en till. Men hallå jag kunde ju inte låta bli!

 

Allt är ju perfekt! Längden, kragen, markeringen i midjan, detaljen i ryggen. Dessutom är den så pass varm att den nog klarar en Skåne-vinter. Man kan ta av kragen också btw. Om man nu vill det av någon anledning ?

 

Nu får vi se om jag lämnar tillbaka den andra kappan eller om jag behåller båda. Jag röstar nog på båda. Kan ju *glömma bort det en stund* och sen går öppet-köp-tiden ut och så är jag tvungen att behålla båda? ”Ojdå”.

Kappan hittar ni här. Det fanns en svart kappa som jag var sugen på också. Men nu ska jag hold my horses osv. (Tror jag).

 

Jag bad F ta bilderna ovan på mig lite snabbt när jag debutpromenerade den en sväng. Han mobbade mig när jag började posera och sa ”kan du inte alltid vara såhär söt”. Då skämdes jag lite som ni ser.

 

69 gillar

Kommentarer (23)

 • Nilla

  |

  Snyyyygg! Ja kappan med såklart ???

  Svara

 • Pauline

  |

  Sista bilden är ju det gölligast ever!

  Svara

  • Fanny

   |

   Står väl inget om vilket land ullen är ifrån? I Sverige och flera andra länder har angorakaninerna det toppenbra. Men om det är Kina (som det tyvärr brukar vara…) hoppas jag verkligen Egoina tänker om..

   Svara

   • Fanny

    |

    För övrigt kan det väl lika gärna handla om fårull? Eller? Brukar det inte stå Angora om det handlar om just Angora?

    Svara

    • Fanny

     |

     Såg nu att det stod om fårull längre ner 😛 My bad!

     Svara

 • Fanny

  |

  Sjukt snygg! Jag hittade också den perfekta kappan igår. Så lycklig! Mitt krav är att det ska vara luva på den men det har knappt existerat i kombo med band i midjan och rätt längd. Och tillräckligt varm.

  Svara

 • Camilla

  |

  Är det någon som vet en bra kappa om man har breda axlar, små till obefintliga bröst och smal midja? Vill ha en kappa med markerad midja, annars ser jackan så stor ut då jag måste ha stor storlek för att få plats med mina shoulders :/

  Svara

 • Malin

  |

  Åh vad snygg! Kragen var fantastisk.
  Är totalt beroende av jackor, skor o toppar osv är skitsamma men JACKOR. Ett tag räknade jag till 23 skinnjackor så har fått rensa lite ?

  Svara

 • Robert

  |

  Snygg! Snygg färg också. Kanske att det vore läge att investera i en ny vinterjacka. Hmm…

  Svara

 • Ina

  |

  Sååå fin! Du passar jättebra i den ?? Önskar jag hade råd att köpa en själv men lever på en mycket ansträngd studentbudget haha, kanske måste sluta läsa din blogg nu så jag slipper se hur fin den är varje gång du lägger upp outfitbilder ???

  Svara

 • Carro

  |

  Snygg! Vad är din inställning till allt detta med konsumtionshets (tänker främst ur miljöperspektivet)? Tycker själv det är lite svårt, men jag blir bättre och bättre! Intressant ämne om något:)

  Svara

 • Line

  |

  Tror på riktigt att jag aldrig förr har känt att någon passat så bra i en kappa som du gör i den där. Riktigt bra köp!

  Svara

 • Lisa

  |

  Egoina! Jag fick min sjukt snygga Daniel Wellington klocka idag <3 men hur fasen justerar jag bandet?! Jag får inte ens av mig den haha. Köpte den du har på dig fast i silver.

  Svara

  • Egoina

   |

   Vad kul!! Hoppas du är nöjd 😀 Åh, F gör det alltid till mig. Men du tar en skruvmejsel och….gör något. Haha. Prova googla, annars ska jag be honom skicka dig en förklaring 🙂

   Svara

   • Lisa

    |

    Jag får googla haha! Så nöjd! Den är underbar 😀 Tack för världens bästa rabatt!

    Svara

 • Kristina

  |

  Åh superfin! Du passar perfekt i den!!

  Svara

 • Anilorak

  |

  Åååååh, himmel vilken fin kappa! <3 Nu blir jag ju lite avundsjuk, blev såååå sugen på att köpa en likadan, men bor i Kanada för tillfället, så det blir ju lite svårt hahah… 🙁 Den var jättefin iaf, kul att du hittade den! 😀

  Svara

 • Rebecca

  |

  Känner mig superfrustrerad när jag går in på din blogg via telefon (vet ej hur det ser ut för dator) och det är en annons som liksom ”hänger med” i någon sekund när man scrollar ner. Vet inte hur många gånger jag klickat av misstag, blir ju bara irriterad ? Känns som när man till slut slutade kolla på reklamteve för att man inte pallade reklamavbrotten längre. Förstår att reklam är det som genererar inkomsten, men är en annons presenterad på det här sättet verkligen en bra idé? Tror att dina inlägg är tusen gånger bättre då de känns genuina, du har ju liksom byggt upp en image om att bara skriva om produkter du kan stå för. Att det då kommer upp en annons på det där sättet känns så himla lite den här bloggen. Jag ser ju inte annonsen mer bara för att den hänger efter, känner liksom att jag hellre går in på något annat. Mitt attention span är som på en bebis på internet typ…

  Sorry att det blev så långt men kände att jag verkligen ville skriva det här till slut för det har plågat mig hur länge som helst. (Kanske det larvigaste I-landsproblemet någonsin??)

  Svara

  • Egoina

   |

   Nejdå, inte larvigt. Har inte tänkt på det, men det är såklart störigt. Ska se vad jag kan göra åt det 🙂

   Svara

  • Sara

   |

   Ladda hem adblock ??

   Svara

 • Hanna

  |

  Egoina, jag brukar aldrig kommentera på bloggar men kände att jag verkligen vill lyfta dig och säga att du gör grymma inlägg som utstrålar dig och din personlighet. Du inspirerade mig till att börja blogga och våga vara personlig. Så tack för den:)

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack, vad kul att höra <3

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv