Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Classic Petite Ashfield

I samarbete med Daniel Wellington.

 

 

WOW! Daniel Wellington har släppt en ny klocka som landade i min brevlåda häromdagen och jag är kär! Classic Petite Ashfield heter den och har svart, matt band i mesh och en svart urtavla. Som ni vet är ju Classic Petite-kollektionen min favorit. De passar till allt, sitter perfekt på min handled och jag bär dem nästan dagligen. Nu finns den i svart också!

 

32mm urtavla, svart, matt band i mesh och kommer med detaljer i roséguld eller silver. HÄR kan ni titta närmare.

 

Den kommer vara perfekt nu i höst och jag har redan planerat min nyårsoutfit till den!! Haha nä. Så bra framförhållning har jag inte. Men den känns väldigt festlig och nyår-ig.

 

Min favorit är den i roséguld. Den hittar ni HÄR. Från att ha varit en silvertjej hela livet är jag inne i en guldperiod nu.

 

 

Som vanligt har jag en rabattkod till er! : )) Om ni anger EGOINAS får ni 15% rabatt på allt på hemsidan! Självklart även den nya klockan. Daniel Wellington erbjuder alltid gratis worldwide shipping. HÄR kan ni se hela sortimentet.

 

29 gillar

Kommentarer (16)

 • Marie

  |

  Åh så fin! ? men har redan 3 Daniel Wellington så vet inte om jag kan köpa en till 😛 men det är definitivt också min favorit hittills.

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Sofia

  |

  Superfin men gillar de i metallfärger mer 🙂

  Svara

 • Ellie

  |

  Hej Egoina! Jag måste bara dela med mig av detta som jag hittade idag när jag var lite nostalgisk och läste min blogg. Jag hade en blogg mellan 2007-2013 och hittade detta inlägg från 2009 (bloggen är gömd nu haha, så bara jag som kan läsa).

  ”att se vissa bloggare som försöker härma storbloggare, för att få läsare, fungerar det eller? Jag tror man måste ha tur också, som att hamna på en känd blogg redan och få värsta publiciteten. Jag däremot vill inte bli en storbloggare, om jag dock fick välja någon jag skulle vilja härma är det egoina, men jag gör det inte, men om jag var tvungen liksom. Jag vet att jag lämnar ut mycket, och kanske är dumt då alla kan läsa min blogg, kanske därför jag inte vill bli stor, då alla vet mycket om mig, fast långt ifrån allt. Så jag får verkligen inte hoppas att det kommer massor med okända människor som läser min blogg. Hehe”

  Tyckte det bara var så kul att jag gillade dig bäst då och det gör jag fortfarande då du känns mest äkta 🙂 Önskar dig allt gott<3

  Svara

  • Egoina

   |

   Så fint <3 Tack!

   Svara

 • Sofie

  |

  WOW!! Tror nog detta är den snyggaste hittills. MÅSTE HA! Perfekta höstaccessoaren ju ??

  Svara

 • Jenny

  |

  Inget med klockorna att göra men var har du köpt din härliga poncho? ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Från Lindex eller Kappahl, från förra året 🙂

   Svara

 • Lisa

  |

  Herregud vad snygg! Måste ha!

  Svara

 • Therese Strand

  |

  Äääälskar tröjan ? Vart kommer den ifrån?

  Svara

 • Maria

  |

  Mycket fina klockor men är det inte lite smaklöst med reklaminlägg mitt i alla inlägg om förberedelserna för din farmors begravning?
  Kram Maria

  Svara

  • Egoina

   |

   Är det inte lite smaklöst med en sådan kommentar mitt i alla inlägg om förberedelserna för min farmors begravning?

   Svara

  • Lisa

   |

   Smaklöst är väl det sista det är? Vore snarare smaklöst om det möjligen var ett samarbete med ett företag som säljer sexleksaker men det här är ju ett fantastiskt samarbete! Jag köpte mig klockan med en gång fast med urtavlan i silver. Egoina tänker på sina läsare och det kanske är precis det hon behöver nu inför en ledsam begravning? Så sluta nu och låt henne vara!

   Svara

 • Robert

  |

  De är jättefina, de där klockorna. 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  Du är SÅ vacker!! ?

  Svara

  • Egoina

   |

   ☺️❤️

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv