Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Face Dry Mask

I samarbete med Swiss Clinic.

 

Ansiktsproduktnörd som jag är har jag längtat efter detta samarbete. Jag har varit nyfiken på Swiss Clinic länge och äntligen får jag möjlighet att testa deras produkter! I nio dagar nu har jag testat Face Dry Mask som är en helt ny typ av ansiktsmask. Det är en vattenfri sheetmask som är helt torr. En behandling tar 15 minuter och kan göras när som helst under dagen.

Jag måste erkänna att jag var skeptisk mot en torr mask. Det kändes så konstigt och bakvänt att huden får i sig näring utan att man smörjer något på den? Men en torr mask har flera fördelar. Den kladdar inte och då den inte behöver sköljas av verkar den flera timmar efteråt eftersom man inte ”sköljer bort effekten”. Dessutom är ju vatten faktiskt uttorkande.

 

Masken ser ut såhär. Inuti i den finns massor av aktiva ingredienser som absorberas in i huden.

 

Såhär gör man. Se till att hyn är torr och ren och sedan sätter man på den med den rosafärgade aktiva sidan mot huden genom att fästa maskens öglor runt öronen.

 

Massera lite lätt utanpå masken så att ingredienserna frigörs.

 

Sedan väntar man 15 minuter. Passa på att ringa någon, titta lite på tv, eller kanske skräm någon. Den är sjukt effektiv till det sistnämnda. Man ser ju inte klok ut ; ))

 

När behandlingen är klar viker man ihop den och stoppar ner den i den återförslutningsbara påsen igen. En mask kan nämligen användas tre gånger.

 

Första gången jag tog av den blev jag positivt överraskad. Jag såg nästan photoshoppad ut (för att vara osminkad). Hyn var helt jämn, hade fin lyster och såg helt enkelt bara så nöjd och återfuktad ut. Till och F kommenterade min hud (flera timmar senare!) och frågade vad jag hade gjort för att min hud hade så mycket lyster (JA, han sa ordet ”lyster”?!?).

 

Man blir inte röd eller irriterad efteråt och masken kan därför användas närsomhelst. På kvällen innan du går och lägger dig på morgonen, eller bästa tipset kanske: som en superboost och primer under sminket om du ska göra något speciellt och vill vara extra fin! : ))

 

Jag har ett erbjudande till er! Rabattkoden EGOINAS20 ger 20% på Face Dry Mask Treatment (värde 990 kr) eller Face Dry Mask Singelpack (värde 380 kr). Gå in HÄR för att läsa mer eller beställa.

 

23 gillar

Kommentarer (10)

 • Robert

  |

  Spännande! Aldrig testat en sån. 😉

  Svara

 • Emelie

  |

  Jag har nyligen börjat med det här med ansiktsprodukter.. i dagsläget kör jag en serie from Yves rocher som jag verkligen gillar, MEN, det känns inte som mitt ansikte absorberar fuktkrämen??? Smörjer jag på handen så absorberas det på några minuter, men i ansiktet ligger den liksom kvar jättelänge och torkar aldrig in. Har testat flera fuktkrämer, och det är mer eller mindre samma sak med alla. Jag har kombinationshy, övervägande torr, men nååååågot oljig panna. Kör tvätt, toner, ibland serum, och sen fuktkräm. Tar väldigt tunna lager. Vad gör jag för fel???

  Bästa känslan är ju huden när den är nytvättad ❤️ Så mjuk och ren vill jag alltid känna mig (men man måste ju återfukta???)

  Help skönhetsexperter??

  Svara

  • Emilia

   |

   Har du rätt fuktighetskräm för din hudtyp? Beskriv dina problem i chatten på skincity.se så kanske du kan få hjälp med en fuktighetskräm som passar 🙂 vill du ha helt ny hudvård rekommenderar jag hundtestet annars är det onödigt!

   Svara

 • L

  |

  Vänta, vem sköljer av serumet efter en sheetmask? Man klappar in det i huden tills den tagit upp så mycket den kan.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag syftade på andra typer av masker, som ska sköljas av 🙂

   Svara

   • L

    |

    Haha men gud sorry! Hard totalt snöat in mig på sheetmasks att jag glömt att det finns andra sorter.

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha lätt hänt ??

     Svara

 • Hanna

  |

  HAHAHA förlåt men garvade högt åt detta inlägget. Den ser ju JÄTTEROLIG ut! :’D verkar svinbra ju, men hahahaha<3

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Jag skrattade också. Speciellt när jag skulle spela in videon (till Instagram), kände mig SÅ töntig som stod där och pratade i värsta maskeradmasken….haha

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv