Follow my blog with Bloglovin

Lunch

Just nu äter jag nudlar, men det här är hur jag önskar att min lunch såg ut. I måndags lyxade jag nämligen till det med sallad från Holy Greens. Min favorit är Melon Mynta. Citroncrémen i den är too die for. Jag valde till rödbetshummus också. Så gott!

Mitt nya lunchsällskap för tillfället är Please like me (finns på Netflix). En rolig, knäpp och faktiskt stundtals ganska mörk serie. Jag överväger om jag ska börja se den nya säsongen av Game of Thrones. Men risken är ju ganska stor att fastna. Vad tycker ni? Är den bra? Jag hörde två tjejer prata om det senaste avsnittet på bussen häromdagen och de avslöjade så mycket detaljer att jag var tvungen att gå av två hållplatser tidigare. Hallå folk. Inte ok att att spoila offentligt.

Nu ska jag jobba en timme till och sedan kommer Linda och hämtar mig. Har saknat henne så mycket! Vi ska köpa lite grejer så att vi kan påbörja en liten make over av hennes hem. Ska bli så kul. Har man inget eget hem att fixa med får man leva genom andra liksom.

 

44 gillar

Kommentarer (14)

 • Iz

  |

  Självklart måste du se GoT! Älskar sista säsongen. Tycker de stressar lite men det är bra ändå

  Svara

 • emblas.se

  |

  Ja du ska definitivt kolla på Game of Thrones! Men börja från början om du inte gjort det, annars kommer du inte att hänga med så bra… 🙂 Är typ avis på folk som inte sett alla säsonger än… ^^

  Svara

  • Egoina

   |

   Jodå, har sett allt. Bara inte senaste säsongen. Älskar GoT ?

   Svara

   • Pauline

    |

    Dåså! Just do it, skitlänge tills nästa säsong kommer… börja se den innan alla tror det är ok att börja spoila hur som!

    Svara

 • Jenkan

  |

  ”Jag hörde två tjejer prata om det senaste avsnittet på bussen häromdagen och de avslöjade så mycket detaljer att jag var tvungen att gå av två hållplatser tidigare.”

  Hahaha, det känns så typiskt de flesta på nåt sätt! ”Be dem att inte avslöja nåt, nejdå… bäst att kliva av tidigare! Vill ju inte vara till besvär”
  En gång var det två personer på bussen som höll på att spoila red wedding, varpå jag faktiskt sa ”prata gärna om GoT, men avslöja inget!” och hips vips började vi prata istället och de är numera två nära vänner ? Så himla glad att jag vågade säga till! (Var iofs inget alternativ att kliva av… hade 25 mil kvar av bussresan…?)

  Svara

  • Egoina

   |

   Åååh men så gullig kompishistoria ??

   Svara

 • Robert

  |

  Såå smarrigt! 😉

  Svara

 • Rosanna

  |

  Hatar folk som spolar offentligt höhöhöhöhhööh

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha oj!

   Svara

 • P

  |

  Fast asså .. när är det egentligen ok att diskutera offentligt utan att det räknas som att spoila? Var ju flera veckor första avsnittet för säsongen släpptes ju ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Aldriiiiiig. Haha, nej men de diskuterade något som nyligen kom ut. Så förstod jag det i alla fall. Men nä, man får väl ta på sig hörlurar helt enkelt 😉

   Svara

 • Hanna

  |

  Jaaaa! Se den nya säsongen. Väldigt bra och spännande enligt min mening 😀

  Svara

 • Julia

  |

  Har precis börjat kolla ”american horror story” på netflix. Den serien är…knäpp (?!) men man fastnar! Ge det några avsnitt!

  Svara

 • Frida

  |

  Åh! Please like me är en av mina favoriter! Så färgglad men otroligt gripande.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv