Villa Pioppi

Vi är nyss hemkomna från en middag i Sirmione. Vi var på Villa Pioppi som Michaela tipsade mig om.

 

Titta vilken utsikt. Solnedgång och söt kille.

 

Först delade vi på en förrätt med aubergine och räkor. Sedan delade vi på två huvudrätter. Fisk med fänkål och mandel, samt pasta med någon form av pistage-pesto och räkor. Avslutningsvis semifreddo med basilika. Så gott! Maten har generellt varit bra hittills. Men vad kan gå fel med pasta och pizza liksom?

 

Det hade varit perfekt om det inte vore för att det är så olidligt varmt här. Jag vet att man inte ska klaga, men det är helt sjukt. Jag har aldrig varit med om en sådan värme. Jag hörde att det är någon värmebölja just nu. Det kanske är det? Det är som att vara i en bastu hela tiden och det blåser INGENTING. Haha nåja. Vi kämpar på med vårt i-landsproblem. Imorgon bär det av till Malcesine. Häng med på Snapchat och Instastory om ni vill. Är lite ambivalent och kan inte välja, så jag uppdaterar båda.

 

50 gillar

Comments (5)

 • Alexandra Fredriksson

  |

  Yes – värmeböljan Lucifer 😉
  Jag var i Italien för cirka 1,5 v sedan och redan då var det sjuuuuuukt varmt. Det rinner liksom längs ryggen.

  Den värmen är inte skön så klaga på 😉 dock ser ni ju ut att hitta stunder som ni verkligen kan njuta av <3

  Reply

 • Lilly

  |

  Inget i-landsproblem, utan flera personer har dött i år av värmeböljan i Europa. Känner mig mkt nöjd att vara i Skåne där vinden svalkar. 😉

  Reply

  • Egoina

   |

   Ojdå, är det sant? Vad hemskt 🙁 Kanske inte så konstigt att vi lider då. Jag har värmeutslag över hela kroppen och vi orkar knappt göra något. Trodde bara att vi var överdrivet känsliga eftersom det varit en dålig svensk sommar 🙈

   Reply

 • Hanna

  |

  Vill bara tipsa om att det inte tar så jättelång tid att ta tåget till Verona. En jättemysig stad med mycket fint att titta på.

  Reply

 • Karina

  |

  Drömiga bilder! 🙂

  Reply

Leave a comment

Arkiv