Follow my blog with Bloglovin

Hör inte hemma där

Vi överväger att kanske skippa Milano helt och hållet.

 

Jag: Plus att mina läsare skriver att det är jättevarmt och kvavt där nu.

Frédéric: Men det är bra shopping där. Vi kan shoppa.

Jag: Men alltså vad ska vi shoppa egentligen.

Jag: Vi har inte råd med det.

Jag: Ska jag köpa massa väskor från typ Louis Vuitton?

Frédéric: Sa du LoiS?

Jag: Ja, men du ser.

Jag: Jag kan inte ens uttala det.

 

3 gillar

Kommentarer (14)

 • Ribecca

  |

  Jag var i Milano, Verona och runt Gardasjön för några veckor sedan, och kände faktiskt att jag kunde ha skippat Milano helt. Det är ju fint och sådär, men allt är svindyrt och det är minst lika fint på alla andra orter. Jag skulle rekommendera att ni åker till Verona istället, mycket mer mysigt att åka dit när man åker som par

  Svara

 • Fanny

  |

  Hej! Jag och min kille reste runt i Italien för några veckor sen och spenderade ett dygn i Milano. Det räckte, men vi vill definitivt inte ha det ogjort! Supervacker stad, trevliga människor och mysigt i största allmänhet. Vi bodde på detta hotell, kan rekommenderas varmt: https://sv.hotels.com/hotel/details.html?hotelId=239605

  Gardasjön spenderade vi ett par dagar vid förra året, och det allra bästa var att bila runt sjön och stanna där det ser härligt ut typ. Jättefina små ställen och mycket att se. Sväng upp i små bergsbyar och käka magisk pasta på oturistiga restauranger osv. 🙂 Sirmione får ni inte missa men det har ni säkert koll på.

  Är avis på er, ha det så bra!

  Svara

 • Emelie

  |

  Tycker verkligen inte att ni ska skippa Milano! Var där en weekend förra september och det var riktigt varmt men en otroligt vacker stad! En eller två dagar kanske räcker om ni främst är intresserade av bad men missa inte!

  Svara

 • Filippa

  |

  Skippa Milano och åk mer runt Garda sjön!! Ni måste till sirmione, lazise, bardolino, riva 🙂 så mysigt att åka till de olika städerna och strid runt och äta på massa mysiga ställen, plus att det är väldigt mysigt och fint att åka också:)

  Svara

 • Bella

  |

  Haha älskar att du inte heller kan uttala det 😀 (jag säger också Lois)

  Svara

 • M

  |

  Milano är fint men litet, räcker att se det på en dag tycker jag 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Tips tips tips! Åk till Bergamo istället. Ligger bara typ 30 minuter utanför Milano och är idyllens idyll. Så mysigt! Så god mat!

  Svara

 • Filippa

  |

  Jag håller med min namne! Gardasjön är gudomlig, ska jag tillbaka till Italien ska det bli huvudresan, inte stopp på väg dit och hem. Kan lägga till malcicene (stavnining?) och ja, en liten, smidig bil är att rekommendera! Trångt och mysigt men inte plats för en stor Volvo direkt. Hade gärna velat ta ett varv runt hela sjön… hoppas att ni får en finfin resa!

  Svara

 • Sandra

  |

  Jag går i precis samma tankar!! Vi ska till Italien i september och åker hem från Milano. Funderar nu på att dra till Comosjön som enligt en kompis till mig vars föräldrar har hus vid Como säger är MYCKET bättre än Garda som ska vara mer turistigt. Tips 🙂

  Svara

 • Emma

  |

  Jag var i Milano i mars och det var en otroligt vacker stad! Det var fullt av växter på alla tak och balkonger, trevliga människor och mysiga små gator. Jag kom hem med en påse mandlar, ett paraply och en bränna i nacken – ungefär det jag hade råd med då allt var så sjukt dyrt. Finns otroligt vackra kyrkor som gjorde hela resan värt det för mig men om ni inte är intresserade av gamla hus och gammal konst kan ni nog skippa det 🙂

  Svara

 • Elin

  |

  Egoina!! Milano är ju staden för vintage och outletshopping. Skulle kunna åka dit igen för enbart det syftet. Finns extremt mycket outlet butiker som har både större och mindre, dyrare och billigare märken på oftast 90% rabatt. Världens bästa stad! Blev så ledsen (haha) att du tvivlar på den staden i Europa som man enligt mi får bäst drinkar, mat, glass, fika, sevärdighetet och shopping i. Tvivla inte, ni kommer ha det grymt <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Grymt! Det måste jag kolla upp 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Haha, åt Louis/Lois där men F borde kanske vara expert. 😉

  Svara

 • Jackie

  |

  Shoppa i Bologna! De har skugga på sina trottoarer jämt. En matstad också, suverän mat. La grassa!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv