Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Lyxshake

Spana in den här veganska soja-lyxshaken jag köpte på Max! Heh. Skoja. Här snackar vi mjölkbomb toppad med extra laktos.

Jag fick äntligen tag på sandaler idag (för det behöver jag ju i detta regn, regn och åter regn…) och på vägen hem delade vi på en lyxshake. Hade glömt hur god den är. OMG. Det går knappt att hantera så god. Är dock glad att vi delade såhär i efterhand. Hej sockerchock!

Så spännande var min dag. Nu blir det bio! Hoppas att ni har en bra söndag : ))

 

0

Kommentarer (16)

 • Robert

  |

  Tack, tycker det är en bra söndag iaf. Såg jättesmarrigt ut! 😉

  Svara

 • Lovisa

  |

  De lyxshakerna är så goda! Det var länge sen sist jag drack en.

  Svara

 • Krista

  |

  Ah damn it hann ropa till sambon ”Vet du vad de har på Max, vegansk sojamilkshake!!” innan jag läste vidare…

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha åh nej förlåt <3

   Svara

  • Egoina

   |

   Nä FYFAN. Varför läste jag det där???? 🙁 Men jag hoppas att den dör om man dammsuger upp typ makaroner efteråt (=skjuter den), eller har på dammsugaren i en halvtimme (=blir varmt). Tar inga risker! Men egentligen vill jag ju inte döda den, men vill inte heller rädda den. Åh vilket dilemma!

   Svara

 • Karina

  |

  Jag är helt beroende av dom där. Och det värsta är att dom ska bygga en max typ 50m från mig haha :p

  Svara

 • J

  |

  Åh, kan du inte visa sandalerna? Är också på jakt efter ett par.

  Svara

 • emblas.se

  |

  Bästa som finns typ! <3
  Speciellt när man vill gå upp i vikt 😀

  Svara

 • Sofia

  |

  Nu glömde du säga vilken smak du tog!! Choklad? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Yes! 🙂 Googlade nu bara för att du frågade, tänkte liksom inte ens på att det finns andra smaker? Måste smaka banana fudge!! Och så ledsen över att jag missade hallon lakrits 🙁 Men choklad är asgod. Åh. Vill ha en igen.

   Svara

   • Moa

    |

    Den med blåbär är fantastisk..!!!!!

    Svara

   • Jessica

    |

    Espresso Caramel är underbart god! Den brukar jag köpa ibland!

    Svara

 • Sabina

  |

  Men åh blev ledsen och lurad nu :’D trodde att jag skulle få en milkshake jag kunde dricka äntligen!

  Svara

  • Becca

   |

   Haha samma här! Blev asglad när jag läste ”vegansk milkshake” och tänkte att jag måste prova. Och så fanns den inte ens 🙁

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv