Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

50 rosor

Wow, titta på dessa rosor som min faster fick av sin man på deras bröllopsdag. 50 stycken!

 

 

Jag vet inte vad jag hade gjort om jag hade fått 50 rosor? ”Vänta….ska bara hämta min gigantiska vas som jag…öhh…inte har. Jo, nu vet jag! Jag delar upp dem och sätter dem i flera vaser istället! Eller…eh…just det. Jag äger bara en”. Det hade slutat med att jag hade behövt vaska typ 40 stycken.

 

Tips till folk som vill ge mig 50 rosor:

1) Gör inte det.

2) Köp en vas också.

 

0

Kommentarer (11)

 • Sofia

  |

  Sluuuuutaaa lägg upp alla dessa underbara foton från din fasters hem, får så stor begär att göra om eh precis ALLT här hemma 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Men jag veeeeeet. Kan hon inreda mitt framtida hus tack.

   Svara

 • Emma

  |

  Hahah så himla bra! <3
  Jag skulle behöva lägga så mycket rosor i typ, badkaret… om jag haft ett vill säga :/

  Svara

 • Hanna

  |

  Din faster har så fint hemma! Kanske du kan be henne göra ett gästinlägg typ som MTV cribs? 😉

  Svara

 • Robert

  |

  Typ så, eller nåt. 😉

  Svara

 • Sofia

  |

  Älskade ditt inlägg om olika syror och Paulas Choice! Kan du inte berätta mer hur din hudvårdsrutin ser ut och vad du använder för grejer?
  Kraam!

  Svara

  • Egoina

   |

   Absolut! Har ännu en superhemlighet på lager 😉

   Svara

 • Emelie

  |

  Helt orelaterat till inlägget, men! Häromdagen var jag på en så himla fin promenad i naturreservatet Hilleshögs dalar, strax norr om Landskrona. Tänkte det kunde vara ett bra tips till dig som promenerar så mycket, och ge bra bildmaterial till bloggen, hehe. Lätt att ta sig kommunalt också! Knäpp man är som kommer att tänka på en bloggare när man är ute på promenad, men kikar man in här nästan varje dag blir det lätt så 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, men tack! Så gulligt att du tänker på mig. Haha 🙂 Där ska jag gå!

   Svara

 • Mats

  |

  Kan rosor vara den vackraste blomman som finns?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv