Follow my blog with Bloglovin

Senaste…

Måltiden du åt: Jag åt yoghurt med granola och mango precis. Hoppas aldrig jag tröttnar på mango i hela mitt liv.

Köpet du gjorde: Jag köpte ett nagellack på Gina i färgen Peach häromdagen. Det är som en blandning mellan korall och rosa. Så fint!

 

 

Filmen du såg: Vi såg Parfym förra helgen. Tyckte mycket om den förutom i slutet där allt spårade totalt? Älskar tanken som filmen är baserad på i alla fall.

Instagramkontot du började följa: Jag har börjat följa två diy-konto på sistone. @diys och @fashionvideo.s. För några veckor sedan letade jag upp precis alla i Skam och började följa dem. Då skickade en tjej denna printscreen till mig på instadirect:

 

Haha…

 

Skrattet: Lindas tokiga Snapchats på Bella. Älskar den lilla människan alltså. Ska träffa dem snart. Bella ska klippa sig för första gången!! <3

Gråten: Igår : (( Men det löste sig.

Appen du laddade ner: Skånetrafikens biljettapp. Jag visste inte att man kunde köpa sommarkort i telefonen, men nu vet jag och det är ju genialiskt! Så mycket bättre än att bära runt på ett kort som jag ändå alltid glömmer. Det enda negativa är om batteriet på telefonen skulle dö. Hur gör man då?

Använda emojin: Otippat, men en ananas faktiskt! Viktor Frisk visade sin nya frisyr på Instagram och jag kommenterade det här:

 

I skrivande stund har han förresten 327 åsikter om sin nya frisyr…..sjukt.

 

Boken: Jag har inte läst något sedan 3096 dagar. Men känner att det är dags att hitta en ny bok nu.

Fyllan: Midsommar. Hjälp. Fy tusan vad det är en dräggig högtid ändå. Vad är fel på oss här i Sverige.

Anteckningen på telefonen: Känner mig helt blottad nu. Men okejdå. Här är den senaste, har skrivit upp vad jag behöver fixa idag:

 

 

Resan du varit på: Hmm. Senaste måste vara när vi var på Kreta? Skandal! Måste åka någonstans snart!!

Uppfyllda målet: Halva året har gått och jag har överträffat mitt halvårs-mål gällande omsättningen i mitt bolag. Heja mig!

 

0

Kommentarer (19)

 • Josephine

  |

  Jag kan rekommendera boken ”De förklädda flickorna i Kabul” av Jenny Nordberg. Så himla bra men samtidigt så hemsk! Jag kunde inte sluta läsa när jag väl började och var ibland tvungen att lägga ifrån mig boken några minuter för att kunna ta in allt. Den är också väldigt feministisk enligt mig. Perfekt läsning nu i sommar!

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack för tips!!

   Svara

 • Josefin

  |

  Omg, en särskrivning! ”Nordea grejen”

  Svara

 • Robert

  |

  Rätt intressant fråga varför den så kallade alkohol-kulturen ser ut som den gör i Sverige. Kanske det skulle se bättre ut om inte jante-lagen styrde så mycket, att folk vågade vara sig själva och ta konflikter istället för som det är nu många gånger där ingen vågar sticka ut från mängden. Alla tar igen det där med att supa skallen av sig när de får chansen. 😉 😛 😉 /Spik-nykter på midsommar. 😉

  Svara

 • Fia

  |

  Jag köpte periodkort på mobilen direkt när den kom eftersom det blev billigare för mig då. Tyvärr krånglade det ganska ofta och funkade inte på bussen och busschaufförerna verkar inte bry sig om det blir problem så man blir uttittad som tjuvåkare… Därför köpte jag det fysiska kortet nu.

  Svara

 • Patricia

  |

  Om du har problem med att nagellacken blir för tjocka eller torkar ut (eller någon annan som läser detta) så måste jag tipsa om OPI nail polish thinner. Den har förnyat många av mina gamla nagellack, bl a de från Gina som har blivit tjockare efter några månader.
  Lite random kommentar men den är bra och hur dryg som helst så man kan använda den för alltid hehe
  Bara tänkte på det när jag såg bilden på nagellacket 😀
  (nej inte sponsrad haha)

  Svara

  • Egoina

   |

   Så bra tips ju!! Tack!

   Svara

 • Helena

  |

  Trodde jag hade klickat mig in på Sandra Beijers blogg. Fattade nada en bit in i inlägget hehe confused

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha det är så lustigt när man gör så. Brukar hända mig också. Man läser en stund och sen bara ”vaaa men detta stämmer väl inte” 🙂

   Svara

 • Sofia

  |

  Haha jag läste ”har inte läst något på 3096 dagar” och tänkte bara ”vem fan har koll på exakt antal dagar man låtit bli att läsa?!”

  Svara

  • Malin Virvelvind

   |

   Jahaaa det är en boktitel! Trodde det menades typ som ”har inte läst nåt på år och dar” ;D Haha

   Svara

 • Filippa

  |

  Du mååååste (påriktigt) göra en smoothie på vaniljkvarg, mango (mikra den lite), blåbär och lite vatten! Gör varje morgon och tröttnar aldrig!!

  Svara

 • Elina

  |

  Heja dig! 😀

  Kan inte du göra en lista över för- och nackdelar att jobba som anställd på ett 9-5 jobb jämfört med så du jobbar nu. Hade varit kul att läsa om de största skillnaderna eller kanske det som förvånat dig mest när du bytte. 🙂

  Svara

 • Madelene

  |

  Nu bor jag i Köpenhamn, så det kanske inte är helt det samma, men jag har också ett periodkort i telefonen och min telefon dog precis när det kom en kontrollant på ett av tågen. Otroligt nervöst. Mitt hjärta hoppade nästan ur min kropp av nervositet. Jag blev verkligen klassad som en tjuvåkare. Alla tittade, och när jag sen försökte förklara för kontrollanten att jag hade en giltlig biljett, i telefonen, som dock var död så kollade han på mig och sa ”Jaja.. den hör man ju varje dag, många gånger per dag”. Det gjorde inte det hela lättare, haha. Jag fick en böter på 1500kr, som jag sen kunde överklaga genom att ta en printscreen på biljetten när jag hade laddat min telefon. Behandlingstiden var dock 8 veckor.. ;D

  Svara

  • Egoina

   |

   Åhhh men Gud vad hemskt alltså, Förstår känslan! Tur du kunde överklaga 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv