Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Varför är läsk med smak av jordgubbe inte en grej?

Jag har haft en sån typiskt dålig planerad förmiddag. Jag sov dåligt, kom igång sent och sen fastnade jag med ett samarbete som ska upp nästa vecka och några fakturor som jag inte får rätt på. Jag har halvt gjort klart ett inlägg som kommer upp sen, men måste rusa iväg på en visning nu, så det kommer upp först ikväll.

 

Älskar denna kolsyrade version av Festis. Jag brukar blanda saft med kolsyrat vatten, så detta är helt i min smak. Jag har faktiskt aldrig fattat varför t.ex. jordgubbe eller melon aldrig slagit igenom stort som läsksmak. Hur är Coca Cola bättre än det liksom?

Något jag ändå saknar med att pendla varje dag är dessa onödiga inköp på Pressbyrån i form av nya smaker på choklad, läkerol eller olika drickbara grejer. Nu lägger jag mest pengar på lyxen att ha färska bär och frukt till min frukost varje morgon. Min hälsa tackar och tar emot i alla fall.

 

0

Kommentarer (13)

 • Steffanie

  |

  För att saker med smak av jordgubbe eller melon smakar sååååå sliskigt. Och jaaa, coca cola kan beskrivas som sliskigt söt, men det är skillnad haha. Tycker jordgubbe och melon nästan blir slemmigt sliskigt, om du förstår.

  Svara

  • Egoina

   |

   Neeej all läsk är sliskig förutom kolsyrade lemonader 🙂 Men liksom hallonsaft till exempel, det är ju amazing! Då får man göra den mindre söt helt enkelt, som jag gör när jag blandar själv.

   Svara

 • Lotta

  |

  Loka crush köper jag jämt, slutat med läsk. Önskar dock fler smaker

  Svara

  • Egoina

   |

   Älskar Loka Crush!!

   Svara

 • Frida

  |

  Såg det här blogginlägget, tänkte ”nä inte min grej”, slutade på jobbet, gick till affären, köpte den. Såeeeh. Om jag hatar den så skickar jag en faktura på 13:95 till dig 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha men varför köpte du den dååååå? Haha ok, men måste mejla Festis först och tvinga dem betala för reklamen 😉

   Svara

 • Marike

  |

  Jag blev så lycklig när jag hittade Fanta Strawberry på Hemmakväll men när jag provade den idag var den sååååå äcklig. Besvikelsen!

  Svara

 • Robert

  |

  MYCKET bra fråga om jordgubbsläsk. Funderade på det förr ibland. 😛

  Svara

 • Sara

  |

  I Japan har dem Fanta melon. Dör så god den är. Önskar att det fanns i Sverige!!!

  Svara

  • Marie

   |

   Tänkte samma!!! En av dom bästa sakerna när man är i Japan. (Typ.)

   Svara

 • Lina

  |

  Fanta strawberry är ju livet! <3 Det farliga är dock att de har en strawberry och en strawberry kiwi. Kiwiallergiker som jag är gäller det att inte ha för bråttom när man handlar. Har hänt några gånger, men då är sambon nöjd haha

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv