Follow my blog with Bloglovin

Den omtalade kebaben

Linda har pratat om en magisk kebabrulle hon åt för någon vecka sedan varje gång jag träffat henne på sistone. ”Det är den godaste kebaben jag ätit i hela mitt liv”, har hon sagt. Kebabernas kebab. Vi bestämde att vi måste äta den så att jag kunde uppleva detta mästerverk i rulle.

Idag var det dags och förväntningarna var skyhöga. Jag föreställde mig varsamt hyvlat, saftigt kebabkött med krispig sallad smekt av gräddig, smakrik sås omsluten av fluffigt bröd.

(ok nu låter jag som Ida när hon skrev texten till våra doftljus och beskrev dofter) (det var nästan på porr-nivå).

 

 

Betyget då? Vill ej vara taskig mot varken Linda eller kebaben, men smaken var inget extraordinärt. Men! Det var så generöst med sås. Det är ju det tråkiga med kebabrulle, de snålar alltid med såsen så att det är torrt. ”Vad tyckte du” frågade Linda. ”Jag älskar att det är mycket sås”, sa jag.  Då berättade Linda att hon bett om extra sås. Alltså! Såklart. Det är ju det som är hemligheten – extra sås. Alltid extra sås.

Linda alltså. GENI. Visste väl att vi var kompisar av en anledning.

 

0

Kommentarer (11)

 • Therese

  |

  Huuuur kan du skriva att Linda har hittat världens bästa kebab utan att säga VART?! Även fast det inte var din favorit så kan man aldrig då nog av bra kebab-tips. Mer kebab till folket! 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha förlåååt. Ringstorp! 🙂

   Svara

 • Denise Riley

  |

  Läste ”Den omtumlade kebaben” först, blev lagom nyfiken Hahaha

  Svara

 • Mikaela

  |

  Jag måste bara skriva, om du någon gång skulle ha vägarna förbi Floda (ligger ungefär tre mil utanför Göteborg, mot Stockholm) så mååååste du äta en Kebabpizza 4 på Floda pizzeria.
  Det är världens bästa pizza!!
  Kebabpizza med pommes, färsk sallad,gurka,lök, tomat, fefferoni och världens underbaraste sås!! (Till och med om man skippar själva köttet,vilket jag själv föredrar ;))

  Alltid lika roligt att beställa en Kebabpizza utan kebab. ☺ Man blir ihågkommen om inte annat 😉

  Svara

 • Elin

  |

  Alltså Kebablandet i Malmö. Ligger nära stationen, du kommer inte bli besviken! Bästa kebaben jag ätit!

  Svara

  • Elin

   |

   (Ägaren gör sin kebabstock själv och såsen står och puttrar på stekhällen.. mums)

   Svara

 • Dalle

  |

  Jaa kebab! Godaste i Hbg är ju ändå på Amadeus-brukar ta med blandad sås (stark o vitlök) såå god! Plus så är det inte av griskött! Trevligt inlägg!

  Svara

 • Hanna

  |

  Kebabernas kebab finns i Berlin, Mustafas gemüse kebab ❤️ Har tvingat dit halva min bekantskapskrets, alla håller med mig om att de aldrig ätit nån godare. Ett tips om du har vägarna förbi Berlin alltså! 😉

  Svara

 • Embla

  |

  Saftigt uppstyckad get, menar du. Usch!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv