Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

En rosa kappa

Inlägget innehåller annonslänk.

37533496-EEAF-4F70-8664-C568B5870C27

Jag tänkte ta lite bättre bilder på min nya kappa. Men det var superblåsigt och började regna mitt i allt.

 

96E36BEF-9C0F-4545-B8C5-E3ED92183E6F

984D6BD2-A020-42C6-B312-667CC17DA3C5

E007316E-CA67-482D-B4E4-E2621CF1104F

Nåväl. Såhär ser den ut i alla fall! Den har ett material som inte blir skrynkligt så lätt (sånt är superviktigt för mig) och en perfekt lite ”smutsig” rosa färg.

 

kappa

Här är en bild från hemsidan. Jag skulle säga att den riktiga färgen ligger mittemellan min och denna. Den är alltså INTE så pastelligt rosa som den ser ut att vara ovan. Så omöjligt att få fram kläders rätta färg på bild alltså! Kappan är från Vila och finns här.

 

0

Kommentarer (8)

 • emblas.se

  |

  På dina egna bilder ser ju färgen supersnygg ut! <3
  kram
  Emma

  Svara

 • Sofia

  |

  Satan vad snygg den är! Jag gillar de dubbla slagen skarpt. 🙂 Vila är bra på det där med kappor. Jag letade som en idiot efter en svart, tunn trench med sån där ”vattenfallskrage” för ett par år sen och hittade till slut den perfekta på just Vila om jag inte minns helt fel! 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Jättesnygg! 🙂

  Svara

 • Elin

  |

  Önskeinlägg! Har precis gått in i långdistansförhållande för kommande 3-4 månaderna och behöver netflix rekommendationer! Vore jättekul om du ville göra inlägg med dina favoritserier/filmer! 🙂 P.S. gärna serier som man inte blir rädd av att kolla, mvh bor plötsligt ensam och har insett vilken fegis jag är…

  Svara

 • Linda

  |

  Hej Regina, älskar dig och din blogg!
  Följt den ett tag och tycker du ger på bra tips, pepp och råd.
  Nu känner jag att det är min tur att ställa en fråga, om kärlek såklart.
  Förra året avslutade jag som singel, efter nästan åtta år i en relation varav hälften förlovad. Vi hade alltså börjat planera för bröllop, familj… En dag släpper han bomben och gör slut.
  Jag var helt förstörd, tror fortfarande ett halvår senare att det kan vara så att han vill ha mig tillbaka… Jag är typ besatt av att hitta nån ny bra kille, eller så är jag besatt av att han ska vilja ha mig tillbaka…
  Vi har en bra relation, vilket vi alltid haft. Vi kallar oss vänner men jag mår lika dåligt som bra av att umgås med honom. Det går i perioder, har i de dåliga perioderna sagt att jag inte vill vara vänner – endast partners. Sen slutar det med att vi ses ett tag, umgås och har det bra tills jag mår dåligt igen.
  Saken är att han fick diagnosen ADHD i somras och det förändrade honom så mycket. Han försöker hitta sig själv igen, då han aldrig förstått varför han varit annorlunda. Jag vill stötta honom, inte heller stöta bort honom (därav vänner) och önskar vi kan återuppta de där åren vi spenderat för att fortsätta ha det bra ihop.
  Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera frågan, den blir väl ganska bred: VAD SKA JAG GÖRA!? Vad vill han (tror du)? Varför vänner!?

  Okej, ”frågan” blev ”frågor”, tack för svar!

  Svara

  • ab

   |

   Det verkar som du har svårt att släppa taget för att du inte vill slösa de åren ni hade tillsammns. Det kanske gäller honom också eller så passar det honom honom att du alltid finns där för honom. Du nämner flera gånger att du mår dåligt av att ha med honom att göra och av det du skriver känner jag att det vore bättre för dig att få mer distans från honom. Du kan inte leva på hoppet om att det ska bli ni igen och du borde inte offra ditt mående för hans skull.

   Svara

 • Amanda

  |

  Den är såååå snygg!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv