Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

En onsdag med kiwi, visning och randiga kläder

P4263277

Igår vaknade jag och fixade yoghurtkvarg med kiwi till frukost. När vi skulle handla kiwi till vår Gino i tisdags kostade nämligen två kiwis lika mycket som en helg korg. Vi valde såklart korgen och har därför en hel del kiwi att äta nu.

 

0E1FA670-0CB2-415C-A16D-303D1C71A892

Jag varvade jobb med att tvätta. Insåg att jag äger helt galet mycket randiga kläder när jag hängde tvätt. Vad händer? Vad är fel på mig? Varför har ni inte sagt något?

 

hej

När jag tvättat klart och kände mig färdig för dagen gjorde jag mig i ordning…….och tog på mig något randigt såklart.

 

A9D677CB-D24D-406D-A21E-A8836821434D

Jag begav mig ut för att möta upp F. När jag lämnade lägenheten insåg jag att jag missat att äta lunch(!) och var därför akut hungrig. Jag har inte helt vant mig vid att jobba hemifrån och inte ha en Ida som säger ”nu är det lunch”, så jag glömmer tydligen. Nåväl. Köpte lite snacks på Pressbyrån för att stilla hungern tillfälligt. Köpte en ny smak på Läkerol också, men den var inget särskilt så gör er ej besväret.

 

AD08D6A8-F0BD-4009-B197-6EB0B92D925B

Vi skulle på visning! Men det var inget intressant, så det blir inget bud. Vi har tagit en paus i letandet på sistone eftersom det är så drygt att gå på visning efter visning utan att hitta något. Men det är nya tag nu. Skam den som ger sig osv. Det fanns dock en gigantisk selfiespegel i källaren som jag gärna hade plockat med mig hem.

 

183CFB97-30EB-4465-9593-FE594288C546

Efter visningen åkte vi hem till F’s mamma som bjöd på schnitzel med citron, potatis och ärtor. Mmmmmmm vad gott.

Sen åkte vi hem, samlade ihop tvätten som jag hängt upp i hela lägenheten eftersom den aldrig ville torka, duschade och sov. Det var min onsdag i korta drag!

 

0

Kommentarer (19)

 • Sofia

  |

  Ingen sås till maten? :O
  (Haha <3)

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha det var det enda negativa 😉

   Svara

 • Rebecca

  |

  Den läkerolen är min favorit ju!

  Svara

 • Emelie

  |

  haha tänkte också SÅS?!?! 😀

  Svara

 • L

  |

  Ler aldrig F?

  Svara

 • emblas.se

  |

  Randigt är ju härligt! <3
  //Stolt zebra

  Svara

 • Sofia

  |

  Men vilka fina bilder på dig! Den där randiga tröjan framhäver dina ögon. 😀

  Svara

 • Sandra

  |

  VART ÄR SÅSEN!

  Svara

 • ab

  |

  Råkade du använda mycket randigt senaste tiden eller är det så det ser ut varje gång du tvättar?

  Svara

 • Frida

  |

  Men har du tagit bilder från visningen för att sedan posta dem på din stora blogg? Är väl inget ”farligt” på bilderna så, men så gör man väl bara inte? :O Hade aldrig fått för mig att ta bilder i någons privata hem och sen dessutom visas upp för allmänheten. Visste lägenhetsinnehavaren om detta kanske och godkände det? Kanske bara jag som är ’känslig’… har själv haft hus till salu och tycker det är tillräckligt utelämnande att ha personer som man inte känner eller vet om tillträde till ens hus när en själv inte är där. Kollar i ens garderober och förvaring och så där… känns liksom naket på nåt sätt. Jaja.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag förstår vad du menar! För dåligt samvete nu, tänkte inte alls så. Jag har aldrig tagit bild på en visning förut (förutom om boendet är intressant och man vill ha bilder till framtida möblering eller komihåg) just för att det känns privat. Helt ärligt så tänkte jag inte i dessa banor denna gång. Jag tror det är för att det var så uppenbart stage:at och stylat av mäklaren och kändes inte ens som att någon bor där på riktigt. Det var gigantiska vaser med färska blommor överallt, allt ”personligt” var bortplockat, men det fanns märkesprylar strategisk utplacerade, öppna ”halvlästa böcker”. Det kändes som en kuliss! Men jag förstår verkligen vad du menar och håller med. Jag tar bort bilden på mig även om jag inte tycker den är så farlig, men jag har kvar selfiebilden. På den ser man ju bara oss 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Så smarrigt med schnitzel, och så randigt det var där en sväng. 😉

  Svara

 • Sofie

  |

  Åt du maten utan sås? /helt förstörd

  Svara

 • Caroline

  |

  Hur lång är du och hur lång är F :)?!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag är 164 cm och han är 175 cm 🙂

   Svara

 • MAria

  |

  Så fin kappa 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv