Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Vårt hotellrum på Ystad Saltsjöbad

Besöket är sponsrat av Ystad Saltsjöbad.

P4182792

Jag har tänkt att jag måste fira min sista dag på jobbet och mitt nya liv som egenföretagare på något sätt och kom på att det ultimata vore att åka på spa. Därför hörde jag av mig till Ystad Saltsjöbad för några veckor sedan och frågade om de ville bjuda mig på ett besök och det ville de! Blev så glad! Har aldrig varit där och mina vänner som varit där flera gånger pratar så gott om det.

 

P4172554

P4172486

P4172538

P4172497

P4172540

De hade fixat en svit till oss! Med havsutsikt! Alltså wow vad lyxigt! Kände mig som en prinsessa.

 

P4172531

P4172511

Vi hade ett eget litet spa : ))

 

P4172589

P4172547

F gillade många av inredningsdetaljerna. Jag brukar skoja och säga att jag ”bor på en båt” eftersom vi har så mycket marint hemma. Det är blått och vitt, och vi har liksom en åra ovanför teven(!) och lyktor som ser ut som små fyrtorn. Så när F såg denna så blev han jätteglad och bara ”jaaaa vilken bra idé, vi kan bygga jackhängare av åror!!”. Mm eller så kan vi inte det älskling <3 Eller ok. Köp ett hus till mig vid havet så kan vi ha så mycket marint vi bara orkar.

 

P4172577

Mer om vårt besök kommer senare. Är sen så måste springa iväg nu!

Om ni vill se mer eller läsa mer om Ystad Saltsjöbad kan ni gå in här.

 

0

Kommentarer (15)

 • Sofia

  |

  Jag älskar hur ärlig du är, ”jag hörde av mig till dom”. Det är inte många som vågar vara ärliga med att dom hör av sig till företag om spons. Jag som läsare uppskattar din ärlighet och du var verkligen så värd denna sparesa!

  Hoppas du är utvilad och känner att du kan börja ditt ”nya” liv med massa ny energi 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack vad glad jag blir! Ärlighet varar längst tänker jag och vet inte varför man inte skulle vara det. Jag har ju inget att dölja 🙂

   Svara

 • K

  |

  Ok, blir detta ännu en blogg med en massa sponsrat för att du ska kunna gå runt på ditt glidarliv som ”bloggare”?

  Så sjukt omoraliskt.

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja så kul va!!!! 🙂 🙂 Ja så sjukt omoraliskt. Usch. Har hört att det finns tidningar som gör resereportage??? Att de har mage!!! :O

   Svara

   • Amanda

    |

    Haha, att man orkar

    Svara

  • Linda

   |

   Vadå bloggare inom citattecken? Regina är bloggare, inte ”bloggare”, och vi är väldigt många som är sjukt glada över att få ta del av hennes liv varje dag. Hon ska väl definitivt få tjäna pengar på sitt arbete som alla andra, eller hur? Så småsint att kalla det glidarliv.

   Har aldrig kommenterat en kommentar tidigare, men nu gick det inte längre.

   Svara

  • Sandra

   |

   Jag förstod redan innan det ens skrevs ut att det skulle vara sponsrat i första inlägget.
   Men det kom sen efteråt med ett nytt inlägg efter jag frågade om inte Ystad var ett samarbete.
   Kul att man blir motaglig så bra så fort någon påpekar nåt. Bra jobbat.
   Fortsätt så så blir det som vanligt de 10 samma personer som alltid kommenterar. Om någon ny kommer och har en åsikt som dessutom stämmer så blir det taggarna utåt direkt.
   Men det blir väl gärna så när det är en liten blogg och inte ”Blondinbella/Kenza blogg”.

   Svara

  • Nina

   |

   Oj vad bitter!

   Svara

 • Linda

  |

  Yay! Ska bli så kul att se fler och tätare blogginlägg nu när du satsar på bloggen!

  Kan du inte visa lite hur ni bor och hur ni har inrett? Har fortfarande ingen uppfattning om det fastän det gått nått år sen ni flyttade ihop? Har förstått att ni bor i en lägenhet dock 🙂

  Svara

 • Cha

  |

  Hjälp så aggressiva vissa kommentarer var. Ta inte åt dig av bittermandlarna Egoina! Du förtjänar lite lyx och avkoppling.

  Svara

   • Cha

    |

    Modigt av dig att själv ringa upp dem förresten. Det hade jag nog inte klarat av.

    Svara

 • Johanna

  |

  Haha jag och min sambo kollade på gift vid första ögonkastet och sen gick jag in här, och säger till sambon: Titta! Egoina är på samma ställe som Den och Den var på precis! Det är samma minibar!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv