Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Utvilad

IMG_8543

 

Hej! Jag är tillbaka i verkligheten igen och är redo för *mitt nya liv*. Haha. Denna vecka blir dock så knäpp med tanke på att den startas med spa och imorgon ska jag på dessutom ansiktsbehandling. Himla lyxigt. Så jag tänker att nästa vecka nog blir lite mer normal. Just nu är jag fortfarande sådär härligt mör i kroppen och tänkte vila klart. Hörs imorgon!

 

0

Kommentarer (12)

 • Lovisa

  |

  Vad härligt det låter! Det är du värd!

  Svara

 • Robert

  |

  Det gör vi! 🙂

  Svara

 • Mona

  |

  Härligt att se dig pigg och glad!

  Svara

 • Nathalie

  |

  Hej egoina 😉 Jag undrar en grej… jag vet inte om du har svarat på någon liknande fråga förut. Men jag undrar hur man rent praktiskt tjänar pengar på att blogga? Jag kom och tänka på det för att jag har bloggat i flera år men tog ett uppehåll på ett år och började faktiskt blogga igen. Kanske låter lite knäppt men jag är student och inga sommarjobb har hört av sig, förutom massa nej svar så därför fick jag en snilleblixt på att kanske kunde tjäna lite pengar på bloggen under sommaren hahaha. Finns det några knep? Jag har 1000 läsare men det ger inga pengar.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hej! Man måste upp i ganska mycket besökare innan man kan tjäna pengar på det. Är det 1000 unika du har? Om dagen? I veckan? Jag kan skriva och förklara i ett inlägg. Kram! 🙂

   Svara

   • Nathalie

    |

    10000 besökare om dagen står de i min statistik 🙂 men de kan vara totala klick och nog inte unika besökare. Tack det vore jätte intressant att läsa om 🙂 ! Kram

    Svara

 • jag

  |

  Tänkte fråga dig angående kläderna som ni färgade för ett tag sedan, har färgen gått ur sig nånting? Hade du rekommenderat att färga med nitor?

  Svara

  • Egoina

   |

   Helt ärligt så har jag inte använt plaggen så mycket = inte tvättat så mycket. Max 3-4 gånger. Tycker färgningen är hur bra som helst och färgen är intakt, så jag kan absolut rekommendera. Men som sagt, har inte använt plaggen supermycket. Kram <3

   Svara

 • S

  |

  <3

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv